Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

27.5.2012 09:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.113.40

Dobrý den chtěla bych se zeptat na nazor jedne stáje v okolí Prahy jmenem - Stáj Tesárek . Kterou vlastní Tomáš Tesárek. Chtěla bych si u nej ustájit koně. Budu ráda za každý váš názor.

Neregistrovaný uživatel

20.6.2012 10:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.113.40

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den chtěla bych se zeptat na nazor jedne stáje v okolí Prahy jmenem - Stáj Tesárek . Kterou vlastní Tomáš Tesárek. Chtěla bych si u nej ustájit koně. Budu ráda za každý váš názor.

taky by mě zajímalo...byla jsem se podívat a nějak si nemůžu udělat názor...

Neregistrovaný uživatel

1.3.2013 22:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.209.99

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

osobně nemohu odpovědět, ale doporučuji se zeptat majitelky Sarkona Kinského paní Marcely Benešové. Má se stájí zkušenosti. Sarkon chodil s panem Tesárkem parkury a byl, pokud vím i v této stáji ustájen. Její číslo už nemám, ale paní Eretová z Plas, kde ted stojí Sarkon na připuštění Vám ho určitě sdělí. 723 202 407 I. Eretová, irena.eretova@centrum.cz

Petr44

30.6.2019 10:24
Petr44

XXX.XXX.22.181

Pan Tesarek si v Barochove dela co chce. Stavbu udelal nacerno hned vedle domu souseda. Ignoruje vsechny sousedy. Od takoveho cloveka se radeji drzte dal.

Eva_

30.6.2019 10:41
Eva_

XXX.XXX.22.181

Dobry den,
Prijezdova cesta vubec neodpovida takovemu zarizeni s koni. Az potkate auto tak jsem zvedava co budete s privesem delat. A pak co vim Tesarek ignoruje sousedy. Proti stavbe staje se tady v Barochove podepsala petice nekolik desitek lidi, ale asi ma kontakty kdo vi kam vsude sahaji jeho prsty.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.6.2019 12:41
Uživatel s deaktivovaným účtem

zacaly prazdniny tak se zas vytahuji sto let stare diskuze

Přidejte reakci

Přidat smajlík