Aloe vera quick help spray

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.1.2015 11:19
kuna a

XXX.XXX.206.126

Nemáte někdo tento sprej a na co ho používáte? Jedna slečna co ho na internetu nabízí, tak mi ho nabízela pro dušné koně...no to se mi nezdá jelikož jsem na internetu tento sprej našla, ale, že je na srst...

14.1.2015 14:32
lizbeth

XXX.XXX.212.33

Zrovna před chvílí jsem s paní byla v kontaktu ohledně tohoto spreje pro muchaře koně...je to kosmetika primárně pro lidi plus mají tyhle spreje pro zvířata...mě se to složením nelíbilo a už vůbec ne cenou...

17.1.2015 21:17
kuna a

XXX.XXX.32.217

Tak o cenu mi uplne, kdyby to zabiralo tak klidne budu platit i zlatem :D... Takze jsem vzala na zkousku ale nevim no trochu se boji mu to davat... Tak jsem chtela vedet jestli uz to nekdo nezkousel... Slecna me tvrdila ze to dava svemu koni aky na dusnost a pomaha to...

19.1.2015 09:34
lizbeth

XXX.XXX.212.33

A ten sprej má dušným koním pomáhat jak? já jsem pochopila, že se nastříká na koně jako repelent?

19.1.2015 11:16
polárka.15

XXX.XXX.41.2

Pomáhat dušným koním? Co to je za blbost? To jako bych řekla, že Endure pomáhá na kopyta.

Tento sprej, co píšete je na vnější užívání - pro koně či psa apod. Na citlivou pokožkou (hydratuje), zmírňuje drobné podráždění pokožky a ochrana před nepříjemnými parazity (klíšťata, komáři,...)

Asi jste teda naletěla...

Přidejte reakci

Přidat smajlík