XXX.XXX.245.248
Dobrý den,
mám valáška v květnu 4 roky, nikdy žádný problém. V sobotu si na noze udělal velký škrábanec a pár menších ranek. Kterých jsme si všimla az v neděli ráno kdy už zadní noha byla hřejivá a oteklá ve spěnce az po koleno. Rány jsem umyla a zastříkala tím zeleným antibiotikovým sprejem. V neděli dostal od veterináře Flunixin(neco na způsob ztlumení zánětu) V neděli večer uz spadl otok byl celý den doma. V pondělí znovu Flunixin, otok uz spadl hrání žádné, byl v ohradě aby mu prý opadl otok protoze vubec nekulhal. Ale dnes v uterý uz zase mírné hřání a malinký otok. Asi v ohradě malinko řádil prootze ho to vubec nebolí a nekulhá. Máte zkušenosti prosím ? Vetrinář mi chce dát další ten prášek Flunixin atb prý zatím ne.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Riešili sme podobné, pokopané kone, nejaké rany na nohách... Okrem antiflogestik tostala kobyla aj ATB, bol nám odporúčaný aj betadinový zábal. Od toho sme nakoniec upustili, kobyla je 24/7 vonku. Pokiaľ ale máte koňa boxovaného, na nic by som mu tú nohu zabalila. A cez deň určite pohyb, nenechala by som koňa stáť vnútri.