Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Moníísek

28.2.2015 17:43
Moníísek

XXX.XXX.1.239

Dobrý den, potřebuju poradit s tím jakmile vlezu na jiného koně tak tam sedim jako pytel brambor sice moc jezdit neumim (jezdim 2 roky), ale nedokážu vůbec nic teď sem kvůli tomu i spadla a mam něco s rukou a vůbec neim co mam dělat A taky neznáte někoho v okolí Klatov, kdo by mě opravdu naučil jezdit?

polinkaminka

28.2.2015 17:59
polinkaminka

XXX.XXX.58.140

Dobrý den, existuje horšovský týn, plzeň vše ale docela i daleko co :/ jinak když máte koně na kterém jste zvyklá jezdit tak nepřesedejte na jiného... Měla jsem u sebe doma mnohu lidí / dětí kteří když mi sedli na mou druhou kobču tak neuměli vysedávat, sedět, držet otěže, padali atd... pokud jste teď spadla a něco jste si udělala tak to radši nezkoušejte do té doby než si neřeknete vy sama že už na to máte.. Když vám to budou říkat jiný lidé říkat ať si sednete na toho koně tak jim řekněte na rovinu ře ještě nejste připravená... to je řešení když nemáte poblíž trenéra.. Samozřejmě by to chtělo člověka co je trenér a ví co s vámi dělat aby jste se udržela a správně seděla... A samozřejmě vám dá vycvičeného koně kterýmu téměř nic nevadí když už dřívě třeba učil jezdit děti atd... :).

28.2.2015 18:04
Moníísek

XXX.XXX.1.239

No je to docela daleko jezdim u sousedů a tam i když ta kobyla vyhazuje tak se udržim teď sem byla v JK a dostala sem tuhle kobylu od začátku sme si nesedli a lekla se psa no a dělala semnou kraviny a já hned letěla trenérka tam byla, ale ta my řekla až po pádu co mam dělat no nevim každopádně díky za odpověď

Přidejte reakci

Přidat smajlík