Ja som stavala minulý rok, dvojbox, jeden box má 3x3m, na začiatok sme vykopali 30 cm hlbokú dieru, tam sme dali rozrvené škriidle, makadam to sa všetko udupalo žabou každá vrstva samostatne a jemný štrk do čoho sme dali zámkovú dlažbu- veľmi dobrá vec, nikde nestoja mláčky a pekne presakuje a keďže si tu každý vylieva svoju žumpu na pozemky zo susedov tak ma to vôbec netrápi kam ten moč ide, potom samozrejme hranoly ako stojky, steny sú z dreva z vonku krajinky z vnútra obúchané diery tiež krajinkamia ešte jedna stena z dosák aby tam bola stena vo vnútri rovná, priečka tiež z dosák, dvere tiež, strecha škridla ktorú som mala, všetok materiál na stavbu ma vyšiel na 700 € už myslím že to lacnejšie nejde jedine že si na spodku necháte hlinua nebudete tam riešiť žiadnu vrstvu. Ale dosky a hranoly sme mali za štvrtinovú cenu čo sa normálne predávajú... A všetko som robila ja s manželom žiadny brigádnici... Na foto to nieje ešte úplne dokončené, vrchné dvierka mám z lexanu a vrchná stena je už tiež dokončená...