Domácí stáj – stavba

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.3.2015 11:43
EliSpike

XXX.XXX.163.251

Zdavim, letos budeme stavět provizorní dřevené boxy pro 2 koně než se prístí rok začne stavet zděná uzavřená stáj..nemáte rady, z čeho a treba fotky pro inspiraci? samo že se budem pokouset o co nejlevnejsi variantu..kdyz to má slouzit jen rok...tak prosim pište rady smajlík

1.3.2015 11:59
serafima

XXX.XXX.251.110

Ja som stavala minulý rok, dvojbox, jeden box má 3x3m, na začiatok sme vykopali 30 cm hlbokú dieru, tam sme dali rozrvené škriidle, makadam to sa všetko udupalo žabou každá vrstva samostatne a jemný štrk do čoho sme dali zámkovú dlažbu- veľmi dobrá vec, nikde nestoja mláčky a pekne presakuje a keďže si tu každý vylieva svoju žumpu na pozemky zo susedov tak ma to vôbec netrápi kam ten moč ide, potom samozrejme hranoly ako stojky, steny sú z dreva z vonku krajinky z vnútra obúchané diery tiež krajinkamia ešte jedna stena z dosák aby tam bola stena vo vnútri rovná, priečka tiež z dosák, dvere tiež, strecha škridla ktorú som mala, všetok materiál na stavbu ma vyšiel na 700 € už myslím že to lacnejšie nejde jedine že si na spodku necháte hlinua nebudete tam riešiť žiadnu vrstvu. Ale dosky a hranoly sme mali za štvrtinovú cenu čo sa normálne predávajú... A všetko som robila ja s manželom žiadny brigádnici... Na foto to nieje ešte úplne dokončené, vrchné dvierka mám z lexanu a vrchná stena je už tiež dokončená...

1.3.2015 12:14
serafima

XXX.XXX.251.110

Hm neviem prečo mi nepriložilo fotku, skúsim znova.

1.3.2015 13:03
EliSpike

XXX.XXX.163.251

Super dekuji, tak nastesti podlaha je, zbouraji se staré malé chlívky které stoji na betonu, a jedna strana taky je(cihlová zed) tazkže se mi jedná o boky, dvere, strechu a a na podlahu chci dát gumu aby to izolovalo..no nejdrazsi je to drevo :-/

Přidejte reakci

Přidat smajlík