Ahojky,
mám dva dotazy. První se týká hlavně lidí z Pardubic. Snad v co nejbližší době, nejdýl do konce léta, pojedu za kamarádem do Pardubic. Protože nějakou dobu jezdím a on by si to chtěl také zkusit, ráda bych ho vytáhla na vyjížďku na koni. Mohl by mi někdo poradit, kde by se dala taková vyjížďka zrealizovat? Hledám něco kvalitního a cenově přijatelného. Taky by bylo dobrý, kdyby koně nebyli blázínci a neroztryskali se a nezačali vzpínat na první louce apod. Je mi jasný, že roli hraje i jezdec, ale nehodlám úplnýho začátečníka s nulovýma zkušenostma u koní posadit na magora, no a já se na hřbet takového tarzana taky nehrnu. Dobrý by bylo i kdyby šel někdo zkušený ze stájí s námi - přece jen nejen, že neznám koně, ale ani okolí.
A teď se dostáváme k druhé otázce. Jezdím anglii, takže bych se nezlobila, kdyby šlo o "anglickou stáj". Zatím jsem ale narazila na western. S ním nemám absolutně žádnou zkušenost. Byl by to velký problém? Jak se jezdí western? - co pobízení nohama, vysedávání u klusu... jaké jsou tam rozdíly?
Děkujuuu
klarasedova

XXX.XXX.24.14
Dobry den, mohu Vam nabidnout nasi staj www.staj-raby.websnadno.cz. Nabizime anglii i western lrochazky do terenu dle potreb jezdce. Kone sou hodny a vychovany zvladne je i zacatecnik.
Dobrý den,
děkuji za nabídku, domluvím se s kamarádem a pokud to vyjde, ozvu se, až budu vědět termín. Jinak vidím, že tam máte 3 koníky, z toho 1 je hříbě. A jelikož bychom byli 2, tak už ale nemůže jet nikdo s námi. Nebo ano?
Mimochodem je možnost jet i nejen krokovku, ale i klus či cval?
klarasedova

XXX.XXX.192.244
Informace ohledně koníků jsou postarší nyní naše stáj má 8 koní. Info doplním do webových stránek. tudíž Vás muže být i více :) je 7 jezdeckých koní plus hříbě :). Ano dle dohody bude možno i si zaklusat a tak. Ale vše je o domluvě. Pokud budete mít zájem kontaktujte nás potom na email který najdete ve stránkách. Děkujeme budeme se těšit. Šedová.