Vyjížďka na koni - Pardubice a rozdíl western X anglie

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.3.2015 16:21
denča

XXX.XXX.207.90

Ahojky,

mám dva dotazy. První se týká hlavně lidí z Pardubic. Snad v co nejbližší době, nejdýl do konce léta, pojedu za kamarádem do Pardubic. Protože nějakou dobu jezdím a on by si to chtěl také zkusit, ráda bych ho vytáhla na vyjížďku na koni. Mohl by mi někdo poradit, kde by se dala taková vyjížďka zrealizovat? smajlík Hledám něco kvalitního a cenově přijatelného. Taky by bylo dobrý, kdyby koně nebyli blázínci a neroztryskali se a nezačali vzpínat na první louce apod. Je mi jasný, že roli hraje i jezdec, ale nehodlám úplnýho začátečníka s nulovýma zkušenostma u koní posadit na magora, no a já se na hřbet takového tarzana taky nehrnu. Dobrý by bylo i kdyby šel někdo zkušený ze stájí s námi - přece jen nejen, že neznám koně, ale ani okolí.

A teď se dostáváme k druhé otázce. Jezdím anglii, takže bych se nezlobila, kdyby šlo o "anglickou stáj". Zatím jsem ale narazila na western. S ním nemám absolutně žádnou zkušenost. Byl by to velký problém? Jak se jezdí western? - co pobízení nohama, vysedávání u klusu... jaké jsou tam rozdíly?

Děkujuuu smajlík

klarasedova

3.3.2015 11:18
klarasedova

XXX.XXX.24.14

Dobry den, mohu Vam nabidnout nasi staj www.staj-raby.websnadno.cz. Nabizime anglii i western lrochazky do terenu dle potreb jezdce. Kone sou hodny a vychovany zvladne je i zacatecnik.

3.3.2015 12:09
denča

XXX.XXX.207.90

Dobrý den,

děkuji za nabídku, domluvím se s kamarádem a pokud to vyjde, ozvu se, až budu vědět termín. Jinak vidím, že tam máte 3 koníky, z toho 1 je hříbě. A jelikož bychom byli 2, tak už ale nemůže jet nikdo s námi. Nebo ano?

Mimochodem je možnost jet i nejen krokovku, ale i klus či cval?

klarasedova

3.3.2015 12:36
klarasedova

XXX.XXX.192.244

Informace ohledně koníků jsou postarší nyní naše stáj má 8 koní. Info doplním do webových stránek. tudíž Vás muže být i více :) je 7 jezdeckých koní plus hříbě :). Ano dle dohody bude možno i si zaklusat a tak. Ale vše je o domluvě. Pokud budete mít zájem kontaktujte nás potom na email který najdete ve stránkách. Děkujeme budeme se těšit. Šedová.

3.3.2015 12:44
denča

XXX.XXX.207.90

Výborně, děkuji moc smajlík. Samozřejmě, na domluvu spoléhám. Jen jsem se předem chtěla ujistit. smajlík. Dobrá, později se moc ráda ozvu. smajlík Přeji hezký den smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík