Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

kelpie

21.3.2015 11:16
kelpie

XXX.XXX.147.7

Dobrý den, prosím o radu nemohu se rozhodnout mezi krmivy Besterly Herbic a Spillers Cool Mix. Které krmivo je podle Vás kvalitnější?

21.3.2015 11:57
axl

XXX.XXX.159.147

Dobry den, sama jsem se rozmylsela pred par mesici mezi temito znackami a skoncila jsem u musli Besterly, jen radu Dynamix. Myslim, ze musli maji kvalitnejsi nez granule. Asi je potreba i vyzkouset, ktery konikovi sedne. Odkud jste, jestli se muzu zeptat?

22.3.2015 11:56
barevnalentilka

XXX.XXX.18.30

Já mám zkušenost s Besterly Coldmix a s více druhy granulí Spillers a byly obě dvoje kvalitní.

kelpie

22.3.2015 17:08
kelpie

XXX.XXX.147.7

Děkuji za názory. Axl, jsem kousek od HK.
Jinak já jsem dříve krmila musli od Red Mills (Leisure mix, Conditioning mix, Competition mix - vždy dle aktuální kondice a práce a koni velmi chutnali) poté co se zde už nedají sehnat tak jsem přešla na Besterly Herbic - to koni docela chutnalo, ale ráda bych nějaké kvalitnější musli... Proto jsem se začala zajímat o jiná krmiva (Pavo je pro mě příliš zmatené nenašla jsem to, co by mohlo vyhovovat. A Spillers mě zaujal tím, že má v tom Cool mixu přidaný hořčík...).

22.3.2015 20:01
axl

XXX.XXX.159.147

On asi musi kazdy vyzkouset, co koni sedne podle zateze. Kdyz si projdete starsi diskuze, najdou se ruzne zkusenosti s ruznymi krmivy. Ja Pavo krmila taky, ale zvedly ve kseftech ceny tak, ze jsem presla na to musli. Mam ho hlavne dostupnejsi a zatim smakuje.

kelpie

22.3.2015 20:22
kelpie

XXX.XXX.147.7

No, s tím šmakováním je docela problém... Krmení musí být suché (mash je fuj) a nesmí v tom být jakýkoliv bílý sypký prášek, jedno jak důkladně zamíchaný (takže Alavis, Vitamíny, nebo odčervení je taky jedovatý fuj)

Přidejte reakci

Přidat smajlík