Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.4.2015 16:23
makuped

XXX.XXX.107.113

Ahoj,
máme klisnu po ČSP rodičích, bohužel jen z jedné strany. Je exteriérově jako ČSP? mám se pokusit ji osvodovat a nechat dozapsat do pomocné knihy?
fotky hlava:
https://www.dropbox.com/s/o85fdjzeyqyn98c/k2.jpg
tělo:
https://www.dropbox.com/s/h33kuplly3pa62u/k3.jpg
nemá moc výrazný kohoutek a ta hlava, nemá "moc malé" oči, je to suchá hlava? Ona je celá taková mohutnější.
samozřejmě i kdyby ji zapsali, bude mi to k ničemu... ale stejně by mě to zajímalo.

Bauli

7.4.2015 17:55
Bauli

XXX.XXX.122.58

Z takových fotek se nic nedá říci jistě. Je potřeba ji vyfotit v postoji a ne jaks e pase a půl těla má za ohradníkem a bez kresby na těle
Jediný co můžu říct je, že suchou hlavu má. Cévky jsou vidět. Oči se mi zdají normální.

7.4.2015 18:00
makuped

XXX.XXX.107.113

Já vím, že ty fotky nejsou na hodnocení dobrý, ale bohužel nejsem doma a nemám ke všem svým fotkám přístup, tak jsem dala aspoň to, co jsem tu měla - díky proto za jakýkoli komentář ;).

7.4.2015 23:07
jennifer

XXX.XXX.217.71

Já bych si zodpověděla to, zda klisna splňuje ALESPOŇ tuto podmínku pro zápis (citace z ŘPK ČSP):
Pomocná plemenná kniha (PPK) – klisna je po otci působícím v plemenné knize ČSP.
Matka musí být zapsána v PK ČSP, nebo matka nezapsaná do PK ČSP musí mít známého
otce. KVH od 111 cm do 156 cm Hodnocení při zápisu do PK minimálně 6,1 bodu.

Ono totiž už ani k ČSP nelze zapsat libovolnou křižovatku.

8.4.2015 10:34
makuped

XXX.XXX.96.27

Ano, to jsem si našla. Tak se zajímám o to, zda projde tím bodováním... :).

8.4.2015 11:09
jennifer

XXX.XXX.38.63

makuped napsal(a):
Ano, to jsem si našla. Tak se zajímám o to, zda projde tím bodováním... :).

Zavolejte inspektora a uvidíte. Tady vám to nikdo neřekne, hodnotí se i pohyb a ten ze sebelepší fotky nikdo nepozná.

8.4.2015 12:26
makuped

XXX.XXX.96.27

Ano, chtěla jsem jen informaci, jestli takhle ČSP vůbec může vypadat. Aby to nebylo trapné, že ho pozvu, a pak ukážu koně, který ani typově nesedí. (ČSP vypadají podle mě všelijak a kouknout na google obrázky mi moc nepomohlo...) Protože se nevyznám, chtěla jsem se předem zeptat. samozřejmě celkové posouzení je pak stejně na něm...

8.4.2015 22:09
jennifer

XXX.XXX.217.71

Budu se opakovat - pozvěte inspektora (nebo vezměte kobylu na svod) a uvidíte. Celková známka je v podstatě průměr z několika dílčích známek a to, že kobyla dostane málo bodů třeba zrovna za typ, může dohnat v jiné oblasti a v celkové známce na to třeba dosáhne. Nebo bude mizerná (ve smyslu podprůměrná) ve vícero hodnocených věcech a na potřebné celkové hodnocení nedosáhne. To vám tu nikdo neřekne, notabene ne z takhle mizerných fotek.

9.4.2015 09:50
makuped

XXX.XXX.252.107

Ok, díky za reakce! tak uvidíme, jak ji zhodnotí inspektor... :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík