Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.5.2015 07:31
kopyto25

XXX.XXX.217.201

Ahoj,
ráda bych přešla na jiné stelivo, dosud máme slámu. Vím že cena se pohybuje hodně jinde za hobliny, ale jsem připravená trochu zainvestovat :) ráda bych věděla jestli máte někdo zkušenosti s tímto tipem steliva. Z toho co se dá vyčíst na netu jsou všecky stejně výborné :D akorát se liší cenou. Děkuji za rady.

7.5.2015 09:34
kopyto25

XXX.XXX.217.201

Díky pelety jsme zkoušely a mě osobně přijdou prašné dost, raději bych vyzkoušela nějaké z hoblin. ale díky za tip. :).

7.5.2015 10:47
liva

XXX.XXX.31.32

Používali jsme Happy horse. Neprášily vůbec a sály perfektně. Ale ta cena.smajlík I když jsme se dohodli s dodavatelem, že nechceme doklad... nedostali jsme se pod 200, - za "kostku". S dokladem by ta cena byla samozdřejmě ještě vyšší.smajlík smajlík

7.5.2015 11:17
kopyto25

XXX.XXX.217.201

Díky za reakce, cena je jasná tam se pod určitou hranici prostě nedostaneme.. koukala jsem na českou firmu profibed. Nevypadá to špatně, cena je srovnatelná...ale nevím jestli spíše nesáhnout po ověřené firmě ze zahraničí... jsem ztracená :) chtěla jsem vyzistit nějaké porovnání :).

7.5.2015 11:42
fortuna

XXX.XXX.85.42

Když na to koukám, tak bych volila tu ekopodestýlku.
Měla jsem koně na pilinách, normálně dovezených od truhláře, ale ty byly dost prašné a navíc i s velkou vrstvou se po vymočení utvořil mokrý kruh a nepřipadalo mi to pro něj zdravé, stát na tom pak celou noc...
Aktuálně ho mám na slámě a steleme stylem hodně podrcené do spod a málo nahoru. Díky tomu se moč uloží dole a nahoře to zůstane +- suché... ale taky to není ideální, je to dost prašné, navíc je s tím dost makačka... představa, že bych skoro nemusela kydat je pro mě rajskou hudbou :-D.

7.5.2015 11:51
liva

XXX.XXX.31.32

My jsme vzali to, co bylo nejblíž, protože jsme si je vozili sami.
Prodejci sice inzerují dopravu zdarma, ale musíte naráz odebrat plný náklaďák.smajlík

7.5.2015 12:55
kopyto25

XXX.XXX.217.201

Eko podestýlka dokonce vychází cenově ještě lépe.

Člověk má tolik možností, že mu jde hlava kolem :D, a na dopravu se musí myslet taky to je fakt...pak se cena vyšplhá nahoru i o tisíce. zatím děkuji jdu to studovat dál

7.5.2015 17:07
makki

XXX.XXX.36.237

U té ekopodestýlky mi připadají ta srovnávací počty nějaké divné. Jak u eko, tak u těch pilin. Já kupuji sekanou slámu Miko a je to super co se týká vlastností i ceny. Mám taky dušnou kobylu a normální slámu jsem musela vyřadit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík