Otok u přetaženého koně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.5.2015 15:25
xjahodax

XXX.XXX.42.28

Dobrý den máte někdo radu už nevím co s tím. půjčila jsem koně já vím chyba. Kůň po shlédnutí veterinářem byl přetažen a ještě zřejmě dostal záhul o kterém nechci raději ani vědět. po sundání podbřišáku měl velké otoky jako dlaň chladila jsem používala chladící gel střídavě s koňskou hojivou mastí. po dvou měsících to vypadalo dobře jenže po hodinovém šetrném ježdění opět otok jako dlaň. teď jsem to zkoušela po 14 dnech a bylo to strašné. otok se rozšířil na čtyři boule. takže si dlouho zase nezajezdím jen mě trápí že se stále otok vrací zřejmě byla ta tkáň velice narušená ale jak dlouho to bude trvat. nemáte někdo radu mastičky nebo jiného postupu? prosím.

19.5.2015 16:05
anobbona

XXX.XXX.84.98

Tohle dělají některé typy podbřišníku, nebo také znečištěné podbřišníky.

19.5.2015 16:49
Íháček

XXX.XXX.236.80

Asi bych nesedlala dokud otoky úplně nezmizí a pak třeba zkuste dát na podbřišník beránka. Ale je možné že už bude citlivý pořád. Měli jsme koně co se po celodenním výletu zapařil a otlačil pod sedlem a i když se na něm půl roku nejezdilo tak je od té doby tak citlivý že musí mít dečku s pravým beranem a nesmí mít sedlo dýl než hodinu.

19.5.2015 18:03
tony-jcb

XXX.XXX.110.102

Tak rada je poměrně jednoduchá jezdit bez sedla dokoud se to nespraví a možná si bez tak zvykneš že ti to ani nepřijde

Přidejte reakci

Přidat smajlík