Prosím pomoc - jak poznat svrab?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.5.2015 19:00
amajaq

XXX.XXX.121.51

Zdravim, mam takovy problem zacla jsem si vsimat ze muj kun ma nekterou hrivu dost kratkou..myslela jsem si ze to nic nebude ze se jen nekde drbe.ale dnes jsem si vsimla ze ma na jistem miste kde mam hrivu kratkou.. hole misto.. Bojim se aby se to nezaclo rozsirovat..odcervenany byl letos na jare. Mohlo by to byt jen tim ze se nekde drbe nebo ze to je svrab? ://
prosim bez rejpani.. vet prijede na ockovani tak mu to ukazu, ale vedet aspon co s tim by mi dost pomohlo. Ma hrivu a na tom jednom miste to ma dost vydrbany..muzu sem klidne pozdeji dat foto. Prosim o radu :(.

19.5.2015 19:39
rebeks

XXX.XXX.208.14

Zavolejte vetovi, že budete chtít udělat i stěr z kůže. Nic jiného s tím neuděláte. Z fotek to vypadá jako vydrbaný.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.5.2015 19:59

Máte pevné ohrady?

19.5.2015 23:28
amajaq

XXX.XXX.121.51

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Máte pevné ohrady?

Ano ze dvera. Uz i nad tim sem premislela ze strka hlavu skrz ale radsi at na to vet koukne.

20.5.2015 09:22

Tak schválne chvíľu pozorujte koňa, či vystrkáva hlavu za ohradu a v akom mieste sazhruba dotýka krku. Možno si ušetríte zcestu veterinára.

20.5.2015 09:56
amajaq

XXX.XXX.45.112

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak schválne chvíľu pozorujte koňa, či vystrkáva hlavu za ohradu a v akom mieste sazhruba dotýka krku. Možno si ušetríte zcestu veterinára.

Podivam se po tom. Je to takovej tatar vleze skoro vsude.

20.5.2015 13:37
aggitta

XXX.XXX.65.76

Pokud nic nezjistíte - ani veterinář, zkuste koupit konopný olej a 1-2x týdně mu tím postižená místa natřete. Mě se takto bezdůvodně drbal hřebec na kohoutku (máme el. ohradník, drbal se o stromy, sloupy ČEZ), olej pomohl, hříva dorostla.

22.5.2015 21:17
amajaq

XXX.XXX.121.51

aggitta napsal(a):
Pokud nic nezjistíte - ani veterinář, zkuste koupit konopný olej a 1-2x týdně mu tím postižená místa natřete. Mě se takto bezdůvodně drbal hřebec na kohoutku (máme el. ohradník, drbal se o stromy, sloupy ČEZ), olej pomohl, hříva dorostla.

Dobre, dekuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík