Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Martin Holobrádek

28.5.2015 07:34
Martin Holobrádek

XXX.XXX.61.18

Kteří jsou lepší jedci? Kdo ma pohodlnější sedla? Pod kterou skupinou jsou kone víc v klidu?
Dekuji, Martin.

28.5.2015 07:59
mgtka

XXX.XXX.22.65

To se takhle nikdy říct nedá jestli mají hodnější koně westerňáci nebo angličané, stejně tak která skupina jsou lepší jezdci.
Všeobecně americké plemena koní mají do vínku danou klidnější povahu a ti se spíše přiježďují westernově. Teplokrevníci používaní pro anglii jsou vlastně určeni pro sport a tam je zas taková klidnost až lenost nežádoucí, proto jsou třeba veselejší když nemají jiného dostatečného využití.
Pohodlnost sedel je taky věc názoru, já mám třeba radši anglické všestranné kvalitní sedla, jiní se zase budou do krve bít že jedině western a nic jiného, já nezavrhuji ani jedno, dokonce mám obě sedla.

28.5.2015 08:00
liva

XXX.XXX.31.32

To je úžasný dotaz. Už se těším, co všechno se dočtu...

28.5.2015 09:00
katkaa1

XXX.XXX.180.30

Martin Holobrádek napsal(a):
Kteří jsou lepší jedci? Kdo ma pohodlnější sedla? Pod kterou skupinou jsou kone víc v klidu?
Dekuji, Martin.

To je ako keby ste sa opýtali je lepší futbal, alebo hokej? Čo je pre príjemnejšie nosiť kopačky, alebo brusle?

Martin Holobradek

28.5.2015 10:30
Martin Holobradek

XXX.XXX.61.18

Ja jen, ze jeden muj kamarád motorkář říká, ze v anglii jezdej jen holky a gejové, coz si nemyslim...

Rebbi

28.5.2015 10:48
Rebbi

XXX.XXX.178.53

Také jsem měla obě sedla, na křížence amerických plemen a A1/1, není problém mít oboje, dokonce ve westernu jsou disciplíny kdy se jezdí s touto výstrojí závody. Jako hobby proč ne..dokážou west.plemena i skákat ale spíš nějaké nižší překážky cca do metru ..teplokrevníci mi moc nevyhovují chody a svou výškou, někteří jsou i temperamentnější.

28.5.2015 10:49
kallisto

XXX.XXX.157.94

Martin Holobradek napsal(a):
Ja jen, ze jeden muj kamarád motorkář říká, ze v anglii jezdej jen holky a gejové, coz si nemyslim...

Kamarád je jelito a o koních toho nejspíš moc neví...

28.5.2015 11:05
mgtka

XXX.XXX.22.65

Martin Holobradek napsal(a):

To je asi těma rajtkama. Přítel říká že kdyby si něco takového navlékl vypadal by jako Harapes:).

28.5.2015 11:26
serafima

XXX.XXX.251.110

Austrálske je naj

Přidejte reakci

Přidat smajlík