skip5055
XXX.XXX.200.141
Zdravim,
Mam hribatko a jsem velmi nedockava jak to bude mit s barvou, kobylka ma mesic a pred nedavnem se ji zacaly delat tmave rezave, mozna az cokoladove zbarvene krouzky kolem oci, kolem huby + ji tmavne u korinku hriva. Taky se ji zacaly delat tmave puntiky mezi zadnima nozkama kde to mela normalne bile, a puntiky postupne pribyvaji obcas se i malickej punticek objevi po tele.
Matka je hafling otec angloarab-siml(hribatko bylo neplanovane, nechtene proto i ta blba kombinace tak aby jste me tu neukamenovaly, dlouhou dobu nikdo nevedel ze ji nekdo pripustil a ze je brezi) Ale to uz odchazim od tematu.. Zajima me jestli ma nekdo podobnou zkusenost s barvou hribatka a co by z toho tak mohlo vzniknout ? Fotky nejsou bohuzel moc kvalitni - mobilove ve skutecnosti to jde o mnoho vice videt a je to fakt cokoladova barva :)
Predem dekuji za jakoukoliv odpoved.
skip5055
XXX.XXX.200.141
Nikdo zatím nic ? :).
No ono těžko říct
. Mám kobylku - při narození hnědka s velkou hvězdou. Při odstavu prorezlá. Na roce ztmavla, až jsem doufala v tmavou hnědku (skoro černou) a ve finále mám v roce a čtvrt předpisovou světlou hnědku s minihvězdičkou
. Fakt bych se bývala v roce věku vsadila, že bude tmavá a není.
A nevylučuji, že se ještě změní!
pk
XXX.XXX.193.3
Já si teda myslím, že pokud nemá v té přelínané srsti bílé chloupky, tak že bude zrzavá, jestli tam jsou bílé chloupky, tak to bude šimla :)... máme teď podobně zrzavého hřebečka a kolem očí už začíná vybělovat...
skip5055
XXX.XXX.200.141
Bile chloupky nema spis se misty pomalinku objevuji malinke tmave flicky ktere jdou videt spise kdyz clovek projede rukou v srsti a postupne je jich vice hlavne mezi tema nozkama
No uvidime co z ni vznikne
skip5055
XXX.XXX.200.141
Tak flicek se nam hlavne mezi nozkama zvetsuje cim dal vic postupne i ty na tele :) Na jakou barvu to vidite ? Tmavy ryzak ?
Můj hřebeček, zrovna je mu rok, měl to samé - světlonký zrzek, najednou kolem 2-3měsíce tmavé fleky kolem očí, kolem huby a i na nohou měl tmavá místa, jako by přelínával do tmava. A dnes? Je zrzavý úplně stejně, jako kdž se narodil :-D
odkaz na mou tehdejší diskuzi s fotkama:
https://www.ifauna.cz/kone/nemodforum/r/detail/1762559/jakou-bude-mit-barvu.
skip5055
XXX.XXX.200.141
skip5055
XXX.XXX.200.141
skip5055
XXX.XXX.200.141
Tak po delší době opět přidávám, tentokrát už v zimní srsti :).
skip5055
XXX.XXX.200.141