Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Gabka

31.5.2015 19:45
Gabka

XXX.XXX.104.171

Ahoj, chci se zeptat, jaké máte osvědčené rajtky na rekre ježdění? Aby se v tom dalo jezdit v zimě i v létě. Přemýšlím o rajtkách, ke kterým není potřeba nosit chapsy. Máte někdo? Jsou pohodlné? A nacpete je třeba v zimě do termo bot? A ještě bych chtěla poradit perka, nikdy jsem si nekupovala, ale moje desetileté jezdecké boty už asi budu muset s těžkým srdcem vyhodit... Děkuju.

31.5.2015 19:57
kapička

XXX.XXX.216.88

U perek nedám dopustit na Cassini. Jsem tedy jenom hobby jezdec, co si platí lekce. takže jezdím jen 2x týdně a do výběhu bahnem se táhnu většinou taky max 2x týdně, ale tyhle boty drží. měla jsem ty úplně nejlevnější kožené, ty vydržely 2 a pů roku než jsem prošoupala podrážku, jinak zbytek boty vypadá pořád v pohodě. Teď mám skoro rok dražší variantu exlusiv epson, celou zimu jsem je poctivě 2x týdně protáhla bahnem po kotníky, teď si mi na nohu stoupnul okovaný kůň a boty jsou stále hezké. A hlavně jsou pohodlné. V těch levnějších, když jsem se ve stáji zapomněla půl dne a courala s koňma do výběhu a zpět, tak mě bolely nohy, tyhle už jsou fakt pohodlný, jako bačkůrky.

Gabka

31.5.2015 20:13
Gabka

XXX.XXX.104.171

Díky moc smajlík Kouknu na to...ještě se zeptám kde a za kolik jsi je sehnala? Já jsem teda z Brna, tak jestli je tu někdo, poraďte kam chodíte pro boty... a věčné dilema, které řeším u bot - někdy když je mi 39 tesnější a 40 volnější...povolí, je lepší vzít menší nebo drží a v žádném případě menší nebrat?

31.5.2015 21:17
kapička

XXX.XXX.216.88

Tuhle značku mají jen v Equiservisu v Rudné u Prahy... Ale mají eshop a ochotně poradí i přes net, třeba rozměry a tak. Ty dražší, co mají podrážku jak lepenou tak i přišitou stály asi 1500, ty levnější 1000. S velikostí nevím. Mám 39, zkoušela jsem i 38, protože se mi zdály volnější, ale to bylo fakt na knop a v zimě bych tam nenarvala teplou ponožku. Je to kůže, takže trošku povolí, ale spíš do šířky, špičku to má, zdá se mi, nějak vyztuženou, protože když si koníček odložil kopyto na moji nohu, tak se bota hned vrátila do původního tvaru a není na ní nic znát.

31.5.2015 22:16
serafima

XXX.XXX.251.110

Ja som dala na kvalitu čo sa týka topánok, značka Aigle, boli hodne drahé ale mám ich už myslím 6 rok, čo ma na nich sklamalo je že nepovolili :D kúpila som si 39 a stále ma tlačili a stále ma aj tlačia, tie používam na také domáce jazdenie a prácu čiže stále, a stále sú v perfektnom stave, a ak nechceš chapsy tak potom si kúp pantalóny nie rajtky, sú aj rajtky čo majú kožu až po spodok ale dolu sú úzke a počas jazdenia sa vyhrnú hore, ale pantalóny majú gumičku, tú si dáš cez nohu na to topánku a drží perfektne, ja mám pantalóny a milujem ich :) Zas výhoda keď máš rajtky je tá že keď ti tie topánky kus povolia dáš na to chapsy a držia na nohe super :D na to používam chapsy aby mi topánky nepadali :D No a či ich napcháš do termočižiem, ja som pantalóny bez akýchkoľvek problémov napchala pod chapsy a to mám chapsy akurát nie väčšie čiže podľa mňa to by nemal byť problém :).

31.5.2015 22:39
sasetka

XXX.XXX.104.49

Ono je to v podstatě asi dost jedno, kam v Brně pro boty. Ta nabídka je plus minus stejná - já osobně chodím budď ke Kalendovi nebo na Moravan. Naposledy jsem boty kupovala u Kalendy před dvouma rokama - jedny "fajnovější" za 2,5 tisíce- v těch ale v bahně nelítám a pak jedny kolem 1000, ty mají těžkej život :) Ceny můžete porovnat na internetu a pak jít odzkoušet. Před tím jsem měla perka z Moravanu (KenTaur) a ty vydržely asi 8 let.

Přidejte reakci

Přidat smajlík