Bezplatný pronájem koně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.6.2015 12:32
Annette123

XXX.XXX.13.59

Zdravím :) Nevím kde bych už měla napsat, brouzdám po internetu a na nic jsem pořádně nenarazila, ale mám veliký zájem o bezplatný pronájem spíše klidnějšího koně pro mírně zkušeného jezdce s možností převozu do stáje kde jezdívám (Ostrava). Samozřejmě hrazení veterinární péče, kováře a převozu jsem schopná. Najde se tu někdo takový nebo neznáte někoho kdo tohle umožňuje? Předem děkuji za jakékoliv odpovědi :).

14.6.2015 21:16
lenacia

XXX.XXX.205.245

Bezplatný pronájem většinou znamená, že vlastně máš koně ty, nic si za něj nedala (nekoupila jej), a stále patří původnímu majiteli. Mnoho majitelů ti toho koně za pproplacení nákladů (ustájení, veterinář, kovář) přenechá, nicméně s převozem do jiné stáje je to horší, většinou trvají pevně na tom, že kůň zůstane ustájený tam, kde je, případně do maximální vzdálenosti většinou 50km.
Ale už se to moc neprovozuje, většina majitelů takhle spadla na hubu. Kůň v dezolátním stavu, nebo ukradený, ješn málo majitelů je orpavdu poctivých. Škoda takové dálky, já nabízím sice jen spolupronájem za dělení finančních nákladů, ale potřebovala bych poctivou holčinu jako sůl.

Přidejte reakci

Přidat smajlík