Gitule vrtule

XXX.XXX.148.31
Http://www.policie.cz/clanek/policiste-vysetruji-jiz-druhy-pripad-utyraneho-kone.aspx Podle mne to byl zase on.Kam až to povede?To mu jen tak projde už druhá vražda zvířete?
Ano, byl to ten samý. Dneska ho ukazovali v televizi...ten by měl sedět jenom pro ten jeho debilní k.s.i.c.h.t, je to na něm vidět, že je pako, podle mě to v hlavě nemá stopro v pořádku (samozřejmě). A v poměrně krátké době zabil - utýral - dalšího koně...měli by ho někde zavřít, zavčasu než si to odnese nějaké děcko, jenže tady v té banánové republice se vše řeší, až se něco stane. To sakra nikdo nevidí, že není normální?! Na co čekají?
Doporučila bych jim jeden středověký trest, koňskou spravedlnost - ke každé končetině přivázat statného koně a ať tahají každý jinde, ať si hoch taky užije. Š.m.e.j.d. jeden. To by měl teprve špatný den.
peggi16
napsal(a):
Ta slova s tečkami mi normálně neprošla, že prý vulgarismy.
Z toho si nic nedělej, mě tady neprojde ani jméno mého vlastního koně P.i.c.o - viz http://www.aschk.cz/shetland/pk/pk_display_shp.php?id=180890&plem=shp, a můžu já za to, že mikro, mini, mili, nano a jiné označení zdrobnělého je OK, ale toto je kvůli podobnosti s vulgarismem vylučováno?
78hadice
napsal(a):
Určitě to byl zase on, nic jiného si nezaslouží než mu udělat to samé, co on udělal těm nebohým zvířatům
Http://www.novinky.cz/krimi/380807-za-brutalni-utyrani-kone-na-ceskolipsku-padla-podminka.html.