Mrkvička

XXX.XXX.106.46
Zdravím,
Můj kůň byl asi 2měsíce bez společníka, teď už má druhého koně. Během těch 2měsíců na mě ulpěl a útočil na lidi. Na mě ne! Ani teď s druhym koněm se to nezlepšilo, vadí mu i když je u mě někdo, okamžitě ho odhání.. Setkali jste sr s tim někdo?
Ja som mala kobylu čo bola presne takáto nikoho pustit do výbehu nechcela hned ho vykopala von iba mňa pustila a bola dobrá. A úprimne ti prajem veľa štastia lebo všetci sa mi na ňu stažovali 7 rokov vôbec nič na ňu nezaberalo, s nikým okrem mňa nechcela mať nič spoločné. Aj som ju dala prejazdiť parkúrovému jazdcovi čo hovoril že jazdil mladé kone čo sa s ním vrhali do steny a po 5tich minútach sa válal v piesku, aj s ňou iní skúšali horsemanship metody ale odmietala spolupracovať, a robiť veci čo pri mne robila bez problémov. Takže moja rada: Snaž sa aspoň zmierniť jeho reakcie na iných ľudí a hlavne si TY nenechaj skákať po hlave, lebo ked zistí že ti nemôže veriť lebo sa bojíš viac ako on tak máš veľký problém. Ale samozrejme neviem to do takej miery posúdiť, koníka som nevidela neviem do akých rozmerov útočí. Každopádne veľa štastia, a hlavne z vlastnej skúsenosti ak ho budeš dávať niekomu jazdiť alebo niečo vyber si človeka s veľkou trpezlivosťou lebo strata nervov pri takomto koni je pohroma, iba to zhorší. :).