Prodáváni věcí přes internet...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.9.2015 14:33
liva

XXX.XXX.31.32

Musím si "vylít srdce"...
Tak jsem se rozhodla, že doma uklidím a nepotřebné koňověci prodám...
Nabídla jsem je na inzertních stránkách za opravdu zlomkové ceny, aby byly rychle z domu.
Ke každému inzerátu jsem napsala vyčerpávající popis a dodala adekvátní fotky.
A začal kolotoč...
Spousta mailů s dotazy, kterè pokud by dotazovatel četl celý inzerát, by pokládat nemusel, požadavek na další fotky... A nakonec komunikace 0.
Někteří neplatí zásadně předem, ale dobírku si nevyzvednou...
Někteří chcou osobní předání, ale nedostaví se...
Máte někdo metodu, jak se zbavit nepotřebných věcí a je přicházet o nervy?
Jediné, co mě napadá, dát je zadarmo, ale takový blbec být zase nechci...smajlík

2.9.2015 14:38
kallisto

XXX.XXX.157.94

Odkud jsi?

2.9.2015 15:04
liva

XXX.XXX.31.32

Brno..smajlík

2.9.2015 15:11
kallisto

XXX.XXX.157.94

No vida, takže tuším v Sobotovicích pořádají každoročně burzu jezdeckého vybavení.
http://www.equichannel.cz/nenechte-si-ujit-i-burzu-jezdeckych-potreb zde leták na první ročník, byl v listopadu, takže za chvilku bude jistě další ročník.

2.9.2015 16:12
liva

XXX.XXX.31.32

To je sice hezké, ale já mívám o víkendech práci a moje kamarádka tam byla a říkala, že většina lidí koukala a nakupoval málo kdo...:'(.

2.9.2015 16:39
mgtka

XXX.XXX.22.100

Bohužel děcka, které se nudí dokážou naštvat. Zkusila bych inzerovat spíše třeba na eqch, tam bývají solidnější lidé.
Předem taky nikdy neplatím, bohužel dneska je svět plný podvodníků, ale mě by zase nenapadlo si nechat něco poslat a nevyzvednout...
Možná by pomohlo, když někomu odepisujete na dotaz dolů napsat, poprosit, aby i v případě nezájmu dali vědět. Alespoň někteří lidé by se možná chytli za nos a napsali "nechcu".

Přidejte reakci

Přidat smajlík