pet´s

XXX.XXX.95.135
Dobrý den, toto téma sem až, tak nepatří ale třeba někdo kupoval v leošním roce pozemek a má nějaký schopný vzor smlouvy. Něco jsem sice dala dohromady podle internetu ale ráda bych to podle něčeho zkontrolovala. Předem dík email ustajeni2014@seznam.cz.
Na to velký pozor, poproste nějakého právníka - za kupní smlouvu nikterak složitou a bez advokátní úschovy by jste se měla dostat na částku kolem 5.000Kč (více či méně dle kraje a konkrétního JUDr.) Vyhnete se tak maličkostem, pro které vám smlouvy Katastrální úřad může vrátit. Případně bude sto, doložit chybějící, pohlídat exekuce, věcná břemena, jiná práva a vše možné.
pet´s

XXX.XXX.95.135
Jedná se právě o malý kousek pozemku a nechtělo se mi to právě řešit s právníkem, kdy cena za smlouvu bude vyšší než cena za pozemek.
JInak samozřejmě mám zjištěna věcná břemena a podobné věci ale děkuji za radu
Taky je hodně opomíjený fakt, aby jste měla k pozemku přístup. Spousta lidí si koupí pozemek, a pak zjistí, že se na něj nemá jak dostat. Další tahanice s lidma, soudy...na to nezapomeňte, ať předejdete nepříjemným problémům.
I když se jedná o malý kousek pozemku, vše ve smlouvě musíte mít v pořádku, smlouva musí mít všechny podstatné náležitosti. Zkusím pohledat v mém pc, snad tam budu mít kupku na nemovitost dle NOZ. Když tak pošlu na mail. Je to z jistého právnického programu, velice kvalitního.