Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.9.2015 07:53
polárka.15

XXX.XXX.41.2

Nemáte někdo zájem jet do Rakouska do Kräemeru v pondělí? Je to státní svátek, a pro nás Čechy je tam 10% na celý nákup + pár věcí akčních. Trasa Olomouc - Brno - Mikulov. Máme 1 - 2 místa.

23.9.2015 07:57
polárka.15

XXX.XXX.41.2

Ještě když jsme v tom - má někdo zkušenosti s tamními přípravky pro koně? Vždy jsme tam kupovaly oblečení pro nás, výbavu pro koně, maximálně solný liz či kokynka, ale nikdy vitamíny, masti na kopyta apod. Je tam něco, co máte ozkoušené a vyplatí se koupit? Nevadí mi vyšší cena, ale nechci zbytečně vyhazovat peníze za komponenty, které udělají stejnou službu a jsou u nás levnější.

24.9.2015 08:31
liva

XXX.XXX.31.32

Jezdili jsme do Kräemeru nakupovat skoro pravidelně, partner měl výplatu v eurech, takže bylo pro nás výhodné nakupovat v Rakousku...
Kupovali jsme i vitamíny a rozdíl mezi rakouskými a českými jsem nezaznamenala, to stejné s kosmetikou.
Bohužel spoustu věcí, které měli na web stránkách na prodejně neměli a hlavně v období slev a výprodejů bývalo zboží značně přebrané a to co zbylo, by u nás vyšlo levněji.
Pravda je ta, že tam lze nakoupit jezdeckou módu, která prostě v ČR není, ale bohužel za ni i patřičně zaplatíte.
Kurz eura je vysoký, takže se obávám, že extra výhodný nákup, i s 10 % slevou, očekávat nemůžete.
Ale výlet to bude určitě hezký...smajlík

24.9.2015 12:03
polárka.15

XXX.XXX.41.2

Děkuji za přednášku, ale v tomto obchodě jsme byli cca 4x a na kvalitu tamních věcí nedám opravdu dopustit a velice ráda peníze investuji. Takže to není tak, že se ptám, zda se to vyplatí a zda to má nějaký smysl tam jezdit

Co jsme tam byly na českých dnech, tak jsme akční zboží VŽDY koupili v míře a velikostech, které jsme potřebovaly. Mám od nich uzdečku 2 roky - v přepočtu stála cca 1.600 Kč - což se nedá kvalitově srovnat s uzdečkou za 1.600 Kč u nás. Je stále jako nová, a to se dá říci o ní nestarám. Mám rajtky o rok dýl a stále drží a jsou to moje nejoblíbenější a nejpohodlnější rajtky (v přepočtu tehdy cca 1.200 Kč), I termoboty či rukavice na zimu - stejná doba užívání a jsem naprosto spokojená. Ono ty ceny jsou opravdu velice příjemné na úkor kvality a nedostupnosti takovéhoto zboží v ČR. Nepočítám do toho cestu - tu beru jako výlet a těch cca 300 Kč je zanedbatelné...

Protože mám skvělou zkušenost s věcmi, tak proto se ptám na ty vitamíny a podobné komponenty (nebudeme si nic namlouvat i potraviny pro lidi jsou v Rakousku jsou kvalitnější než ty u nás), nic víc nic míň. Ale samozřejmě děkuji za příspěvek.

24.9.2015 12:18
polárka.15

XXX.XXX.41.2

Jen bych si ještě dovolila menší srovnání :)

Bunda, která je podobná té v Rakousku se prodává u nás v prodejně za 4.450 Kč v Rakousku 69,90 € (kurz průměr nyní 27,50 Kč) vyjde 1.922,25 Kč (po slevě tedy 1.730,025 Kč).

Softshellové rajtky na zimu u nás, které by se mi líbily stojí 4.050 Kč v Rakousku 89,90 € (2.472,25 Kč - po slevě 2.225,025 Kč).

Nehledě na to, že sleva se uplatňuje na celý nákup - 159,80 € - na 143,82 € (ze 4.394,50 Kč na 3.955,05 Kč) a to už mám zaplacenou cestu

Samozřejmě - šlo by koupit u nás dostupnější značky za levněji, ale tam si to ohmatám, vyzkouším a mám jasno, než něco posílat poštou, měřit se a doufat, že mi to bude sedět i střihově i materiálem.

Ale je pravda, že chrániče apod. zn. Veredus máme levnější my.

24.9.2015 13:00
liva

XXX.XXX.31.32

Kolikrát jsme nakupovali v Kräemeru nespočítám...smajlík
Na rajtky jsem tam opravdu ve výprodejích nikdy štěstí neměla a kvalitní termoprádlo nakoupím lépe u nás.
Kupovali jsme hlavně vybavení, které se k nám dostalo až za několik let, protože Němci jsou prostě daleko před námi... A cenu jsme moc neřešili.
Mockrát jsem měla vyhlédnuté něco na netu a partner, když jel pracovně do Vídně mi to měl koupit, volal, že to nemají vůbec nebo nemají odpovídající velikost...
Co se týká mých oblíbených značek Bucas, Horsewear, ty stojí všude stejně. smajlík

24.9.2015 13:23
polárka.15

XXX.XXX.41.2

Tak to jste měla teda pech Já jednou nekoupila jen rukavice v hnědé barvě - tak jsem si je vzala v černé a jednu ohlávku, ale to čert vem, jinak jsem vždy koupila vše i ve velikosti - včetně těch rajtek ve výprodeji - teď jsou zase za cca 1.200 Kč - stejná značka jako mám já.

A o termoprádlu nepadla ani řeč

24.9.2015 14:18
liva

XXX.XXX.31.32

Já jsem si kdysi koupila za 180€ zimní bundu. Takový ten kup, tuhle chci a je mi jedno kolik stojí.
Po první vyjížďce jsem ji povýšila na podzimní, protože bych v ní zmrzla.smajlík
Pro mě je v zimě jezdecká móda neupotřebitelná, je mi v ní zima a proto je pro mě důležité to termoprádlo.smajlík
I na trénink do haly jsem nosila dvě vrstvy a westernové leginy k tomu. Trenérka mě chtěla vždycky zabíjet
Takže pro mě byl Kräemer vždycky hlavně zdrojem u nás nedostupného vybavení pro koně, kdysi např. uzdečka s kamínky Swarovski, ale to už se většinou
dá nakoupit v ČR za v podstatě stejné ceny.
Přeji úspěšný nákup.smajlík

24.9.2015 16:16
polárka.15

XXX.XXX.171.253

Potřeby, které u nás jsou (teď už tedy jediné) mívali vždy hrozně hezké a fajn ceny, sehnali všechno hned, poté co se přestěhovali do většího, jejich ceny vrostly neuvěřitelným způsobem, obyčejné věci tam člověk hůř koupí, zato Pikeur, Equiline apodobných drahých - předražených značek na každém rohu, o vybavení na koně ani nemluvě. Cena rajtek není pod 2.500 Kč a pokud se poštěstí náhodou, tak je to děs a hrůza a materiál ani nemluvím.

Nerada kupuju přes net, protože si to neochytám - prostě to není ono. Proto upřednostňuji jednou za rok pořádné nákupy v Rakousku :)

Ono i ty zimní boty od nich jsou super. Já jsem i myslivec, takže pokud termoprádlo - spíš jen triko, tak to používám toto, což by se nedalo srovnávat s koupenými v jezdeckých potřebách. Nikdy jsem neměla vyloženě zimní bundu, vždy jsem měla staré, navlečená jako cibule, proto jsem si řekla DOST a udělám si letos radost a peněz mi líto opravdu není.

Pak dám vědět, jak nákupy dopadly

26.9.2015 12:36
sasetka

XXX.XXX.25.33

Škoda, že jsem vycinkaná z peněz, jela bych hned! :).

29.9.2015 07:12
polárka.15

XXX.XXX.41.2

Tak, nákupy se povedly. Všechny máme všechno co jsme chtěly, takže naprostá spokojenost a 30 eur ušetřených

29.9.2015 18:34
liva

XXX.XXX.31.32

Co všechno jste nakoupily? :).

29.9.2015 20:25
polárka.15

XXX.XXX.171.253

Zimni rajtky, zimni bundu, plastenku s fleecem, uzdecku a dostaly jsme pamlsky zdarma smajlík

Holky vice mene podobne.. na jare tam jedu pro novy zavodni sako a tak na zavody.

Spokojenost opet jako blazen smajlík

ŽKna

2.9.2016 12:46
ŽKna

XXX.XXX.248.229

Zdravím, objednával si někdo zboží přes e-shop? Zajímalo by mě, za jak dlouho zásilka přišla a jak probíhala platba? Musím vlastnit devizový účet? Děkuji :).

e

2.9.2016 15:04
e

XXX.XXX.213.70

Objednávám celkem pravidelně, zásilku odesílají většinou druhý den DHLkem a do dvou až tří dnů bývá u mě. Platím online kartou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík