Dobrý den, nevíte někdo o soukromníkovi, který by byl ochotný mi jednou týdně věnovat hodinu času? Je mi 14, jezdím rok a půl zvládám krok klus cval, začala jsem se učit skákat.. Jsem zvyklá na jízdárnu i vyjížďky. Jsem taky zvyklá na divoké i líné koně. Ježdění se chci věnovat spíše rekreačně. Mám jezdecké vybavení (helmu, chapsy, vestu, rukavice, bičík nízké jezdecké boty)western nebo anglie to je mi jedno. Jezdila jsem obojí. Mám ráda rychlejší i divočejší koně . jezdila jsem u dvou soukromníků a ve klubu. Z klubu jsem sama odešla. Nechci tady moc psát proč, jen napíšu to že s mojí víškou se k poníkovi moc nehodím (173cm) paní u kterých jsem jezdila, mě nemohly dál učit z časových a potom i rodiných důvodů.
Renča301
napsal(a):
Nechci do klubu, obecně mám s kluby špatnou zkušenost...
V kolika klubech jsi, ve 14 letech, byla?
Jak můžeš posuzovat Hermelín, když ses tam ani nebyla podívat
To je stejná blbost, jako bych řekla, že zmrzlina není dobrá, protože mi nechutná čokoládová a pistáciová. Zmrzlin je 100 a více druhů. Určitě je tedy hodně klubů či jezdeckých oddílů, kde je to fajn.
Mám kamarádku od koní, která si tento klub velmi pochvalovala a nedá na pana Vaníčka dopustit.
Byla by tam dodnes, kdyby se její rodiče nepřestěhovali.
Renča301
napsal(a):
Neříkám že všechny kluby jsou špatné, jen že mám s nimy špatnou zkušenost byla jsem ve třech, dva jsem opustila ihned ve třetím jsem měsíc vydržela znám pár lidí co z hermelínu odešli. Tím neříkám že je hermelín španý promiň jestli jsi to tak pochopila
Ani ne, nejsem urážlivá.
Jen nevím, co v těch klubech vlastně hledáš?
Já chodila jako začátečník do klubu ze začátku jen koukat, uklízet a čistit a tiše závidět těm, co už jezdily.Časem se to zlepšilo a bylo to fajn.
Jen jsem si své místo na slunci musela vybojovat proti holkám, co mě tam moc nechtěly.
Nikdy jsem sice nezávodila, na to nebyly peníze, ala na závodních koních jsem jezdila a to i do terénu
Někdy to bylo o hubu, někdy jsem na ní i přistála , ale zkušeností hafo a dodnes je využívám a je to už 23 let
Tak jestli ty nejsi moc náročná nebo něco podobného?
Upřímně jsem náročná nejsem moc komunikativní a kamarádská nejradši jsem sama je to jeden z důvodů proč nemám kluby zrovna v lásce dva měsíce jsem jezdila v klubu ale bylo to tam příšerné, jezdila jsem 1 týdně na poníkovi, který mi byl sotva do pasu měli tam hodně velkých koní trenérka mi řekla že jsem sice nejvyšší ale jako jediná toho poníka zvládám problém byl v tom že jak jsme začali skákat malé křížky, tak jsem překážky zhazovala nohama jezdily jsme vždy tak 10 minut navíc od té doby co si pro mě přijela mamka abych nemusela jet na kole, tak na mě trenérka byla hodně nepříjemná byla to jedna z nejhorších zkušeností... zkoušela jsem se přimlouvat jestli bych nemohla zkusit i jiného koně (ostatní holky se normálně střídaly) nezabralo to...
Renča301
napsal(a):
Upřímně jsem náročná nejsem moc komunikativní a kamarádská nejradši jsem sama je to jeden z důvodů proč nemám kluby zrovna v lásce dva měsíce jsem jezdila v klubu ale bylo to tam příšerné, jezdila jsem 1 týdně na poníkovi, který mi byl sotva do pasu měli tam hodně velkých koní trenérka mi řekla že jsem sice nejvyšší ale jako jediná toho poníka zvládám problém byl v tom že jak jsme začali skákat malé křížky, tak jsem překážky zhazovala nohama jezdily jsme vždy tak 10 minut navíc od té doby co si pro mě přijela mamka abych nemusela jet na kole, tak na mě trenérka byla hodně nepříjemná byla to jedna z nejhorších zkušeností... zkoušela jsem se přimlouvat jestli bych nemohla zkusit i jiného koně (ostatní holky se normálně střídaly) nezabralo to...
Možná to bylo taky tím že se neumím moc dobře prosadit... soukromníci mi prostě víc vyhovovaly jezdila jsem u jedné paní v hůrce. Po té co jsem tam rok jezdila mi řekla že se rozvádí a stěhuje do loučky do paneláku pak jsem jezdila v loučce u pana Minarčíka ještě z kamarádkou a paní co nás trénovala tam to bylo taky super. Problém nastal v tom že místo tří koní tam pak zbyl jenom Magnát. Což byl celkem problém v tom že jsme na něho byly tři... takž jsme se střídaly s kamarádkou na jízdárně, pak nás trenérka poslala do toho klubu o kterém jsem psala... zkoušela jsem ještě nějaké dva kluby u Ostravy, často tam jezdíma za tetou ale lidi a děcka tam byly doopravdy nepříjemní volala jsem pak ještě dvou soukromníkům jeden nemá čas a druhý mě nechce protože mi je teprve 14 a kdyby se mi něco stalo tak za mě nehodlá ručit...
Baruš222
XXX.XXX.93.24
Pořád máš zájem? :D kdyžtak mi napiš na email lilialota@seznam.cz :D
ale víc času mám spíš přes léto..