Prosím vás, potřebuji co nejdříve prodat sedlo, tlačí mě čas a já nevím, kde ho ještě nabídnout, aby bylo co nejdříve prodané.
Abyste tomu rozuměli...chybí mi část peněz na operaci feny, která to má již naplánované na středu.Jindy se to vetovi nehodí, neb má plno a nádor chce feně vyndat co nejdřív.Vzhledem k tomu, že jsem na MD, bude to pro nás finanční výcuc, i když jsme spíš z levného kraje a operace nás prý vyjde na cca 6-7tis.Pro středočecha se to může zdát málo, ale pro nás je to momentálně moc.Část peněz jsem dala dohromady, ale ještě tak 3tis chybí, pokud budu počítat s těmi 7mi tis za operaci.
Sedlo mám v inzerci tady na ifauně, bazoši a fcb...a nic..Sedlo mám už pár let (z toho poslední 3 roky vůbec neježděné).Koním se chci později znovu věnovat, tak jsem sedlo s veškerou výbavou co se koní týče nechala, že se třeba zase jednou budou hodit.Zůstali jsme jen u chovu koz.Sedlo bylo tehdy kupované za 5,5tis, je mi jasné že za tu samou cenu ho neprodám, zvlášt když ho potřebuji prodat co nejdřív, ale pod 2tis s cenou jít nechci.Byl zatím jen jeden zájemce a když poptával cenu, tak 2tis byly moc.Jeho představa byla 1200-1500, - Sedlo sice není značkové, ale je kožené a nezničené.Už nevím kde ho rychle prodat, nebo jak jinak sehnat takhle na rychlo peníze...rodina nepůjčí, pokud bych to cpala do zvířat, oni zvířata zrovna nemusí.Už jsem celkem bezradná...Poradíte někdo?
Zkuste veta požádat o zaplacení sumy na dvě splátky. Jestli k němu chodíte pravidelně a nemáte běžně problém s placením, měl by Vám pomoci. Většinou svoji práci dělají proto, že chtějí zvířatům pomoci, často pomáhají (i kdyby jenom s ukončením trápení) i když ví, že nedostanou zaplaceno...
U tohoto veterináře budeme prvně.Náš vet udělal jen vyšetření a krevní testy, ale s fenkou nás odkázal tam, kde jsou na náročnější operaci lépe vybaveni, takže pojedeme jinam.S novým vetem jsme domluveni, ten už testy dělat nebude když je máme, udělá RTG a bude rovnou operovat.Můžu se ho tedy zkusit zeptat, zda půjde zaplatit na 2x...Dnes mu ještě budu volat.Budu tedy doufat, jinak jsme v háji.Do prčic že se vždycky něco pohnojí zrovna když se to nehodí.Celou dobu nic a když už neplánovaně skončím na mateřské, tak je to najednou jeden průser za druhým..
kelpie
XXX.XXX.19.26
1. Zkusila bych dát inzerát ještě na equichannel a taky na aukro.
2. Pak taky bych se zkusila zeptat někde v nějakých koňoobchodech jestli by sedlo vzali do prodeje - bývá to sice na delší dobu, ale náhoda je blbec a zkusit se má všechno.
No a já jsem se sedla zbavovala dlouho přes net a nakonec jsem si postěžovala kámošce ze sousední vesnice že se nemohu zbavit sedla a druhý den si ho ode mě kupovala Takže za 3. Poptala bych se koňáků v okolí.
4. A druhé sedlo jsem hned prodala na hobby závodech, ale těch už moc nebývá tak leda nějaký hubert...?
Věřím, že sedlo prodáte, za cenu jakou si představujete, takhle na fotkách nevypadá špatně. A doufám že se Vám už bude jen dařit. Přeji pěkný den.
kallisto
napsal(a):
Mexin, dej sem odkaz na inzerát na bazoši...
Sedlo je tady http://zvirata.bazos.cz/inzerat/52902577/Sedlo.php.
kelpie
napsal(a):
1. Zkusila bych dát inzerát ještě na equichannel a taky na aukro.
2. Pak taky bych se zkusila zeptat někde v nějakých koňoobchodech jestli by sedlo vzali do prodeje - bývá to sice na delší dobu, ale náhoda je blbec a zkusit se má všechno.
No a já jsem se sedla zbavovala dlouho přes net a nakonec jsem si postěžovala kámošce ze sousední vesnice že se nemohu zbavit sedla a druhý den si ho ode mě kupovala Takže za 3. Poptala bych se koňáků v okolí.
4. A druhé sedlo jsem hned prodala na hobby závodech, ale těch už moc nebývá tak leda nějaký hubert...?
Věřím, že sedlo prodáte, za cenu jakou si představujete, takhle na fotkách nevypadá špatně. A doufám že se Vám už bude jen dařit. Přeji pěkný den.
Děkuji jinak v sousedství máme jen dva koňáky, ale jim by bylo k ničemu.Jeden má jen Shetlandy a druhá dva vypasené huculíky, ovšem tato osůbka to ví a poptá se mi.Další koňáci jsou až z vedlejšího města, ale ted mě napadlo, že jedna místní slečna tam dojíždí, tak by se tam mohla poptat Tak zkusím co půjde...na fence mi moc záleží, ostatně jako na všem živém, ale ona jakožto útulková...no prostě moje puntíkaté sluníčko a pro ni se třeba rozkrájim..
Takže, jako člověka který často brouzdá po inzerátech se sedly doporučuju začít tím, že udělám pěkné fotky. Kvalitnější, bez rušícího pozadí, pokud nevím rozměry, přiložím metr. Délka posedlí se měří od cvočku co je u očka kam se dává poprsák po střed zadní rozsochy. Komora se měří v místech těsně nad sedlovými polštáři... podívej se sem: http://www.sedlovna.cz/e-shop/content/8-jak-spravne-zmerit-sedlo
Udělej fotky z obou stran, zepředu i zezadu, zespoda, aby byla vidět šíře páteřního kanálu, fotku pod bočnicí aspoň vlevo, ať je vidět v jakém stavu jsou řemeny na podbřišník. Mrkni jaké fotky má sedlovna.cz nebo a-sedla.cz a takové udělej. Zvýšíš tím úspěšnost inzerátu.
Můžeš dopsat kdy a za kolik bylo sedlo kupováno, jak bylo skladováno, co k němu přidáš atd.
mexin
napsal(a):
Sedlo je tady http://zvirata.bazos.cz/inzerat/52902577/Sedlo.php.
Upřimně inzerát nic moc. Naprosto nezajímavý a to důležité je schováno až na konci. Už z nadpisu by mělo být zřejmě, že se jedná o sedlo, které chcete rychle a levně prodat. Nejlépe napište konkrétní cifru. Dále pak velikost posedlí si změřte a napiště přesnou velikost, nafoťte lepší foto z více úhlů a bez třmenů a tř. řemenů, pokud je nechcete také prodat. Řemínky se nazývají podbřišníkové řemeny.
mexin
napsal(a):
Prosím vás, potřebuji co nejdříve prodat sedlo, tlačí mě čas a já nevím, kde ho ještě nabídnout, aby bylo co nejdříve prodané.
Abyste tomu rozuměli...chybí mi část peněz na operaci feny, která to má již naplánované na středu.Jindy se to vetovi nehodí, neb má plno a nádor chce feně vyndat co nejdřív.Vzhledem k tomu, že jsem na MD, bude to pro nás finanční výcuc, i když jsme spíš z levného kraje a operace nás prý vyjde na cca 6-7tis.Pro středočecha se to může zdát málo, ale pro nás je to momentálně moc.Část peněz jsem dala dohromady, ale ještě tak 3tis chybí, pokud budu počítat s těmi 7mi tis za operaci.
Sedlo mám v inzerci tady na ifauně, bazoši a fcb...a nic..Sedlo mám už pár let (z toho poslední 3 roky vůbec neježděné).Koním se chci později znovu věnovat, tak jsem sedlo s veškerou výbavou co se koní týče nechala, že se třeba zase jednou budou hodit.Zůstali jsme jen u chovu koz.Sedlo bylo tehdy kupované za 5,5tis, je mi jasné že za tu samou cenu ho neprodám, zvlášt když ho potřebuji prodat co nejdřív, ale pod 2tis s cenou jít nechci.Byl zatím jen jeden zájemce a když poptával cenu, tak 2tis byly moc.Jeho představa byla 1200-1500, - Sedlo sice není značkové, ale je kožené a nezničené.Už nevím kde ho rychle prodat, nebo jak jinak sehnat takhle na rychlo peníze...rodina nepůjčí, pokud bych to cpala do zvířat, oni zvířata zrovna nemusí.Už jsem celkem bezradná...Poradíte někdo?
Soudě dle obrázky bych sedlo hádala na PFIFF Beauty, nebo PFIF startovací sadu.
cena 2000 je dostačující, vy byste takové ceny ráda dosáhla, hoďte si ji do inzerce.
K jakému veterináři jdete? Skoro bych dle vašeho bydliště i hádala zdejšího pana VOdičku z Mariánských Lázní. Pokud ano, tak nezoufejte, je to skvělej chlápek a věřím, že vám dovolí i splátky.
Určitě to sedlo lépe nafoťte, věřte mi, že fotky dělají hodně.
Ráda bych pomohla víc, bohužel momentálně všichni v mém okolí hledají sedlo s komorou 3 a více, ale ještě se zkusím zeptat.
lenacia
napsal(a):
Soudě dle obrázky bych sedlo hádala na PFIFF Beauty, nebo PFIF startovací sadu.
cena 2000 je dostačující, vy byste takové ceny ráda dosáhla, hoďte si ji do inzerce.
K jakému veterináři jdete? Skoro bych dle vašeho bydliště i hádala zdejšího pana VOdičku z Mariánských Lázní. Pokud ano, tak nezoufejte, je to skvělej chlápek a věřím, že vám dovolí i splátky.
Určitě to sedlo lépe nafoťte, věřte mi, že fotky dělají hodně.
Ráda bych pomohla víc, bohužel momentálně všichni v mém okolí hledají sedlo s komorou 3 a více, ale ještě se zkusím zeptat.
Děkuji i Vám.Byl nám doporučen pan Gargel, nebo p.Vodička.My pojedeme k p.Gargelovi, protože to je blíž.Operace je plánovaná na půl 12h a kolem 17h by fenka mohla jít domů.Kvůli mimču pojedeme zpátky a večer pro fenku, tak se najezdíme.Sedlo zkusím líp nafotit zítra, dnes už to asi nestihnu, nebo už se stmívá a fotky by byly na prd i tak
Já myslím, že kdybyste si za něj řekla 2500, - komplet, tak bude hned prodané. Ale napsala bych tu cenu do inzerátu. Někde mě buď nadchne cena nebo produkt. Ale pakliže je produkt průměr s neurčitou cenou, neobtěžuji se dotazovat. A pakliže je lákavá cena, hned se mi líbí i více produkt. Cena 2500 je na takto vypadající sedlo myslím si velmi solidní, pakliže je jinak vše v pořádku...