Sašeta
XXX.XXX.58.187
Ahoj
mám problém přijde mi že můj Hucul snad necítí bolest už dřív jsem si všimla že vydrží víc než ostatní tak jsem si řekla má sníženy prah bolesti. Teď byl přistižen jak žužlá ohradník pod proudem no je to normální?zažil jste to někdo?
Náš hafling miluje drbání velmi tvrdým rejžákem mezi očima nebo na vnitřní straně stehen. Vždycky se navalí vahou a chce. co nejvíc přitlačit. Toho považuju za masochistu. Ale existují 2 věci, ze kterých má respekt, vůdčí klisna a ohradník.
I když huculku jdem viděla usínat při injekci do prsou, ani uchem při tom nehnula...
Slyšela jsem o tom a co vím že ten tvůj není jedinej, ale proč to dělají to nevím
ani co jim to může udělat
sice je to z trochu z jiného soudku ale naše ovce to dělala taky nikdo nevěděl proč to dělá nechali bejt, postupem času si přestala všímat stáda a na konec začala bejt agresivní a a bylo jí jedno když do ní nikdo tluče nebo ne.
annakoník
napsal(a):
Slyšela jsem o tom a co vím že ten tvůj není jedinej, ale proč to dělají to nevím
ani co jim to může udělat
sice je to z trochu z jiného soudku ale naše ovce to dělala taky nikdo nevěděl proč to dělá nechali bejt, postupem času si přestala všímat stáda a na konec začala bejt agresivní a a bylo jí jedno když do ní nikdo tluče nebo ne.
Nevím jestli to má nějakou souvislost.
Sašeta
napsal(a):
Ahoj
mám problém přijde mi že můj Hucul snad necítí bolest už dřív jsem si všimla že vydrží víc než ostatní tak jsem si řekla má sníženy prah bolesti. Teď byl přistižen jak žužlá ohradník pod proudem no je to normální?zažil jste to někdo?
Jste si naprosto jistá, že ohradník opravdu a ve všech místech funguje?
Vyzkoušel to někdo, máte zkoušečku?Prohlédli jste zdroj, jestli není porouchaný?Při velkých vzdálenostech, nebo zarostlé či staré pásce se může stát, že tluče místy méně.
Jinak pochybuji, že by i méně citlivý kůň toužil žužlat zrovna lanko, nebo pásku, které by tloukly.
Sašeta
XXX.XXX.58.187
Proud jde všude i podle zkoušečky i jsem si to zkusila na vlastní kůži ohradník cvaká... problém je však v tom že teď honíme už 4 noc koně po vsi ale nevím 100% jestli bourá ohradník on
je to mladé skoro 3 leté zvíře celkem těžce se sním i pracuje bič mu je jedno (nedostává sním je to jen pomůcka) poraďte co sním nechci aby se z něj stal agresor zatím je hodny a mazliví ale už jde i do vůdčí kobyly jen jednoho valacha se bojí je kovaný...