Jak získat pozornost koně ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Nenonins

22.11.2015 20:42
Nenonins

XXX.XXX.135.230

Ahoj, chtěla sem se zeptat co dělat s kobylkou když nedává poroz, venku je poslušná a dělá co chci a i na jízdárně ale když sem s ní chtěla popracovat trochu ze země zjistila jsem že mě totálně ignoruje a věnuje se vlastním věcem..zkoušela sem s ní i věci co by jí mohli zajímat jako třeba sesnamování s předměty nebo vysílání na kruh ustupování na tlak ale nic ji nezajímalo nechtěla prostě spolupracovat budu moc ráda za všechny rady :).

22.11.2015 21:37
sisi58

XXX.XXX.218.3

Kolik majitelů koní by dalo nevím co, kdyby mělo koně pozorného jak v terénu, tak na jízdárně.
A vám to nestačí?
Důležité je, jestli Vás vnímá i při ošetřování. Ostatní nechte zatím být a po čase se k tomu vraťte.
Určitě to bude lepší.
A hlavně se radujte z toho, co máte!

22.11.2015 21:49
kallisto

XXX.XXX.135.38

Jak je klisna stara? Pokud to neni nutne a mate zmaknutou základní manipulaci tak se na to vybodni, kobylu to očividně nebavi.

Muze se stat ze v ramci cyklu mezi rijemi najdes lepsi a horsi období v tom jak reaguje, je to preci jenom ženská ze ☺.

22.11.2015 22:03
Terven

XXX.XXX.110.147

Nenonins napsal(a):
Ahoj, chtěla sem se zeptat co dělat s kobylkou když nedává poroz, venku je poslušná a dělá co chci a i na jízdárně ale když sem s ní chtěla popracovat trochu ze země zjistila jsem že mě totálně ignoruje a věnuje se vlastním věcem..zkoušela sem s ní i věci co by jí mohli zajímat jako třeba sesnamování s předměty nebo vysílání na kruh ustupování na tlak ale nic ji nezajímalo nechtěla prostě spolupracovat budu moc ráda za všechny rady :).

Udělala jsem zkušenost, že z jediné lekce nelze dělat žádné závěry a není radno se příliš výsledkem stresovat, pokud to nedopadne dle představ, zvlášť u kobyly

23.11.2015 09:01
katkaa1

XXX.XXX.187.26

Nenonins napsal(a):

A máš skúsenosti s tou prácou zo zeme? Lebo je dosť možné, že to ty nerobíš dobre a kobyla to len nechápe. Inak súhlasím s príspevkami vyššie, práca s kobylou sa nedá zhodnotiť z jednej lekcie, moju by som niekedy najradšej zabila a o dva dni na to je to úplne iný kôň :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík