Dobrý den,
uvažuji že bych dala gumu do boxů. Boxy mají betonovou podlahu.
Četla jsem že guma je dobrá tepelná izolace a také se zvýší hygiena podlahy.
Bohužel jsem se dočetla i zápory gumy např.zatékání moči pod gumu, po nějaké době používání je cítit čpavek atd.
Chtěla bych se tedy zeptat zda má někdo zkušenost z gumovou podlahou v boxe a případně její klady, zápory a jestli je dobré jí dávat na betonovou podlahu.
Díky za každou odpověď.
xxTimixx
XXX.XXX.208.233
Mam gumy tiez na betonovej podlahe, ked som si nastahovala kone podstielala som slamou na noc (cez den len Na gumach). Po dvoch tyzdnoch som musela niekolko casti vybrat a umyt, pretoze tam strasne smrdel cpavok, slama nesala dobre moč a ten zatekal pod gumy. Odkedy podstielam piliny, ziadny cpavok necitit, pekne vsetko vysaju, rano vycistim boxy, zhrniem ciste piliny na kopu, necham zase do vecera preschnut mokre miesta na gumach a vecer znova podstielam pilinami. Mam kone stale vonku, dnu sa mozu schovat kedy chcu, ale vacsinou su tam celu noc.
Som s nimi spokojna
Martina 777
napsal(a):
Dobrý den,
uvažuji že bych dala gumu do boxů. Boxy mají betonovou podlahu.
Četla jsem že guma je dobrá tepelná izolace a také se zvýší hygiena podlahy.
Bohužel jsem se dočetla i zápory gumy např.zatékání moči pod gumu, po nějaké době používání je cítit čpavek atd.
Chtěla bych se tedy zeptat zda má někdo zkušenost z gumovou podlahou v boxe a případně její klady, zápory a jestli je dobré jí dávat na betonovou podlahu.
Díky za každou odpověď.
Mám gumy na drenáži ve venkovním dřevěným přístřešku a nemůžu si je vynachválit.Nastelu na zimu na ně slámu a kobča spokojená, malá ve svém přístřešku na gumách a slámě leží a pohoda.Jsou tam tři roky a zatím bez problémů, prošlapů či prodření.