Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ojntvv

24.11.2015 20:11
Ojntvv

XXX.XXX.80.152

Neznáte nějaké fakt teple zimni rajtky?

24.11.2015 20:23
kapička

XXX.XXX.5.211

S rajtkama neporadím, já používám i v zimě normální, ale dávám pod ně merino dlouhé spodky, to je fakt paráda

Ojntvv

24.11.2015 21:12
Ojntvv

XXX.XXX.80.152

Super! Dekuji moc.

24.11.2015 21:21
misakk11

XXX.XXX.49.2

Já v zimě na normální rajtky oblékám dlouhé chapsy (výborná ochrana stehen a kolenou proti zimě, větru a mokru) a pokud je velká zima lze doplnit ještě těmi podvlíkačkami

24.11.2015 21:38
polárka.15

XXX.XXX.171.253

Za mně taky dlouhé chapsy! smajlík

Kamarádka má zimní softshellové od HKM a je spokojená, já si teď taky koupila v zahraničí a uvidíme.

Tak jako tak, základ je pořádné ponožky a boty

Aňula

5.12.2015 10:59
Aňula

XXX.XXX.43.164

Já nosím softshelové podšité flísem, jsou nepromokavé a neprofouknutelné a pérka s kožíškem. Rajtky jsem koupila tady http://www.parsival.cz/vybaveni_jezdce/jezdecke_kalhoty/damske_rajtky/zimni_rajtky botky už nevím. Ale ty rajtky sou fakt výborný.

25.10.2018 18:38
kapička

XXX.XXX.64.44

Jsem trošku změnila názor na podvlíkačky pod rajtky ( a taky jsem změnila stáj, teď už tréninky nejsou o pouhém kroužení po jízdárně), je to nepohodlný a potřebuju zimní rajtky. Jenže já jsem trošku exot a mám ráda bez celosedu, jenom s rajtfleky na kolenech. Jsou nějaké takové?
Ideálně v barvě bahna (béžová, hnědá), v pražské prodejně a aspoň trošku hezké(Decathlon rajtky, co jsem viděla, se mi strašně nelíbí)
Po půl hodině hledání, jsem narazila na dvoje od HKM, legíny a normální rajtky, jenže modré/černé/červené, do bahna naprosto nepoužitelné barvy... Tak jestli jste náhodou někdo nepotkal nějaké další?

25.10.2018 19:16
alfi pav

XXX.XXX.30.253

Já přes zimu nedám dopustit na softshellové rajtky. I když jsem totální zmrzlík (a věkem se to u mě bohužel zhoršuje), tak ty dokážou udržet teplotní komfort až do cca -5/-10°C, pak pod ně dávám klasické bavlněné punčocháče a tak dokážu koně odpracovat i v -20°C aniž by mě museli po práci z koně odlamovat po kouskách.

Díky nim mě i přestaly v zimě bolet kolena - což byl u mě do té doby téměř neřešitelný problém...

Sofshellové rajtky a pantalony kupuju hlavně v německém eshopu kraemeru https://www.kraemer.de/ . Kvalita zpracování je úplně o něčem jiném než u většiny toho, co jsem viděla v ČR a mají veliký výběr různých typů za velmi solidní ceny. Jejich softshellové rajtky mi vydržely 2 hodně studené zimy denního několikahodinového nošení a ježdění (2 koně v zimní přípravě..).

Link přímo na zimní rajtky: https://www.kraemer.de/Reitbekleidung/Damen-Reitbekleidung/Damen-Reithosen/Winterreithosen-Damen

25.10.2018 19:52
kapička

XXX.XXX.5.211

Díky za tip, zkusím se někdy proklikat, jestli maj bez sedu a jestli zasílají do Prahy. Němčinou nevládnu

25.10.2018 20:15
alfi pav

XXX.XXX.30.253

kapička napsal(a):
Díky za tip, zkusím se někdy proklikat, jestli maj bez sedu a jestli zasílají do Prahy. Němčinou nevládnu

Bez sedu tam mají myslím dvoje nebo troje rajtky

Jinak já taky nemluvím německy a zvládla jsem to s menší pomocí google překladače úplně bez problémů. Po zahraničních kupujících chtějí platit kartou, ale toho se nemusíte bát.

Nechala jsem v tom eshopu už hodně peněz, pokaždé platila kartou, a vždy vše naprosto bez problémů. Pokud je to skladem většinou to máte nejpozději do 5 prac.dní doma.

Jezdívám občas do Vídně a sem tam si skáknu do tamního kamenného Kraemeru, ale v jejich eshopu šetřím čas a peníze na naftu/dáln.známku

31.10.2018 15:18
kapička

XXX.XXX.64.44

Musím si postěžovat....

Jsem se proklikala nabídkou Kraemeru a jsem tam, kde jsem byla. 2 modely bez celosedu, s gripy na kolenou, akorát černé a tmavě modré. Vlastně to samé jsem našla na českých eshopech, 2 modely, černá/modrá.
To jsem fakt takový exot, když mi celosed vadí? A v nejpraktičtější zimní barvě, hnědá nebo béžová, rajtky neexistují?
2000-2500 za rajtky už je pro mě částka, kdy si neřeknu, že za ty prachy tomu něco odpustím....

A to jsem si myslela, že nic nebude takový oříšek, jako letní džínové rajtky bez sedu.... Ty jsem sehnala v pohodě před 4 rokama, kdy ještě tolik nefrčely...

Přidejte reakci

Přidat smajlík