Venkovní boxy pro koně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.1.2016 14:47
Annie278

XXX.XXX.168.27

Vím, že na boxy je to diskuzí už mnoho, ale ani jedna mi moc nepomohla. smajlík
Chtěla bych spíše aby jste mi sem dávali fotky boxů k tomu i kolik vás stály, abych měla představu na kolik to také vyjde smajlík taky pokud vám to někdo stavěl tak jaká firma. A pokud jste si to dělali doma tak nějaký rady a typy smajlík
Nemůžu se stále rozhodnout jestli je lepší si to postavit doma nebo od firmy, protože nevím zda by nás to nevyšlo na podobný peníze a té práce s tím... smajlík Tak potřebuji nějakou inspiraci.

2.1.2016 18:12
gitule vrtule

XXX.XXX.148.31

Annie278 napsal(a):
Vím, že na boxy je to diskuzí už mnoho, ale ani jedna mi moc nepomohla. smajlík
Chtěla bych spíše aby jste mi sem dávali fotky boxů k tomu i kolik vás stály, abych měla představu na kolik to také vyjde smajlík taky pokud vám to někdo stavěl tak jaká firma. A pokud jste si to dělali doma tak nějaký rady a typy smajlík
Nemůžu se stále rozhodnout jestli je lepší si to postavit doma nebo od firmy, protože nevím zda by nás to nevyšlo na podobný peníze a té práce s tím... smajlík Tak potřebuji nějakou inspiraci.

Samozřejmě, že od firmy to vyjde vždy na větší peníze, než podomácku udělané.Navíc je třeba počítat, že to není v rádu tisícovek, ale desítek tisíc.Podomácku udělané jsou zase velkou časovou investicí.Záleží na tom, jakou představu o boxu na ven máte, zda to bude na vašem pozemku, rozměry, kolik boxů, pro jaké koně a je třeba povolení, pokud budou základy pevné.Výhoda u přístřešku bez pevného základu-nepotřebuju povolení.Takže by bylo vhodné napsat svojí představu a trošku se rozepsat-není box, jako box

2.1.2016 18:51
Annie278

XXX.XXX.168.27

Mám představu venkovního boxu, dřevěného podobně jako dělají třeba Equidomus, ty se mi moc líbí. To že je to v řádech desítek tisíc s tím už počítám.. Jen bych chtěla vidět nápady, třeba jek to někdo vyrobil doma, protože ty ceny firem jsou dost veliké :).

3.1.2016 17:47
serafima

XXX.XXX.251.110

Mňa môj dvojbox vyššiel v prepočte na koruny cca 20 000 Kč s tým že je v tom už aj podlaha (zámková dlažba- perfektná vec, močovka krásne odteká do zeme kde sa to vsaje do hrubej vrstvy štrku. makadamu a nalámanej škridle), box je drevený, škridle na strechu sme mali to jediné som už nemusela platiť, veľkosť jedného boxu je 3x3m, trvalo nám to 3 mesiace a robili sme to celé ja s manželom, a všetko ručne (aj kopanie základov). Na fotke to ešte nebolo úplne dokončené- dosky sú obité aj z vnútra aby tam neboli škáry a z vnútra je taktiež drevená stena, taktiež aj hore pod strechou je to obité doskami a lexanom aby tam bolo svetlo a dvierka sú aj vrchné na boxe aj keď tak kde je kobyla sa nezatvárajú aby sa jej to tam neprášilo :) A celé je to aj natreté (čo je tiež už započítané v cene) :).

3.1.2016 19:18
Terezín

XXX.XXX.45.3

Jestli vám není líto koruny a chcete opravdu kvalitní box, tak běžte do toho Equidomusu. Já zkoušela všechno možný i nemožný, když jsme chtěli stavět boxy a nakonec jsem "rezignovala" a investovala do nových equidomusáků a jsem neskutečně ráda, že jsem to udělala. Boxy velice kvalitní, silné dřevo, všechno naimpregnované a natřené. Týden po objednání stály boxy na svém místě. Pak nám místní tesař dodělával sedlovnu, přístřešek na seno a střechu nad "chodbičkou" a do teď všechno vypadá jako nové a hlavně je to funkční. Moji kluci jsou v suchu, box má odvětrávání, zateplenou střechu a hlavně přístup té firmy - naprostá spokojenost.
Bylo mi celkem líto těch peněz, co jsme do toho nasypali, ale po pár zimách, blátech a vedrech uznávám, že to byla nejlepší investice.

Přidejte reakci

Přidat smajlík