Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

SF shh

7.1.2016 15:29
SF shh

XXX.XXX.230.248

Podarilo se mi ztratit mekky kartac Kentaur, co jsem mela uz asi 15 let a koukam, kolik je toho dnes na vyber. Mate nejaky oblibeny, ktery byste chteli doporucit? Zkusila jsem zajit do maleho konokramku, tam ale meli jen 2 typy (asi noname) a oba strasne pousteli chlupy. Kvalita sla za ty roky asi hodne dolu smajlík

7.1.2016 20:25
lenacia

XXX.XXX.205.245

SF shh napsal(a):
Podarilo se mi ztratit mekky kartac Kentaur, co jsem mela uz asi 15 let a koukam, kolik je toho dnes na vyber. Mate nejaky oblibeny, ktery byste chteli doporucit? Zkusila jsem zajit do maleho konokramku, tam ale meli jen 2 typy (asi noname) a oba strasne pousteli chlupy. Kvalita sla za ty roky asi hodne dolu smajlík

Hodně lidí si teď pochrochtává nad magicbrush (wonderbrush?¨teď nevím který z nich je ten skvělej) a že si jich kupují hned několik na různé věci k čištění.

ff12345

7.1.2016 20:54
ff12345

XXX.XXX.172.226

lenacia napsal(a):
Hodně lidí si teď pochrochtává nad magicbrush (wonderbrush?¨teď nevím který z nich je ten skvělej) a že si jich kupují hned několik na různé věci k čištění.

Také ho mám a musím uznat, že je to fajn věcička. Nachytá prach a chlupy do sebe a pěkně se s ním čistí i výbava nebo třeba chlupaté rajtky. Je to ale spíš takové hřbílko s kartáčem v jednom, funkci měkkého kartáče to určitě nenahradí.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.1.2016 21:32
Uživatel s deaktivovaným účtem

ff12345 napsal(a):
Také ho mám a musím uznat, že je to fajn věcička. Nachytá prach a chlupy do sebe a pěkně se s ním čistí i výbava nebo třeba chlupaté rajtky. Je to ale spíš takové hřbílko s kartáčem v jednom, funkci měkkého kartáče to určitě nenahradí.

Mám ho od podzimu, úžasný nástroj na čištění i z ještě mokrého bahna, konečně jsem schopná vyčistit nohy. A potřebuju minimálně ještě jeden, na deku, až bude kobylka línat.

SF shh

7.1.2016 21:35
SF shh

XXX.XXX.106.7

kallisto napsal(a):
A co si objednat zase Kentaur?

http://obchod.kentaur.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=318&category_id=12&option=com_virtuemart&Itemid=5

http://obchod.kentaur.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=319&category_id=12&option=com_virtuemart&Itemid=5.

http://obchod.kentaur.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=321&category_id=12&option=com_virtuemart&Itemid=5

Tak samozřejmě pokud mě někdo nenavede jiným směrem, tak asi zase půjdu do klasického osvědčeného kentaura, ale ráda objevuju nové věci a on i ten Kentaurovský kartáč teď nemusí být to samé jako před 15 lety.

Třeba ten za 180 by mě vůbec nenapadlo, že by mohl být dobrý. Opticky vypadá tvrdě a synteticky, zatímco já mám spíš dojem, že přírodní vlákna by měla být lepší.

A na magic/wonderbrush bych se bez diskuze tady koukala asi podezřívavě a z hodně veliké dálky, takhle ho možná vyzkouším, byť ještě nevím na co :D

Jedu zítra do ekváče a budu tam stát nad bednou kartáčů jak malá holka, co sní o prvním poníkovi :D.

Přidejte reakci

Přidat smajlík