Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.1.2016 14:47
kajka00

XXX.XXX.2.191

Nějaký schopný veterinář Olomouc nebo Přerov? Jedná se mi o RTG snímky a nejsem zdejší, tak se ptám. Všem předem dík z tip.

31.1.2016 15:50
vattunka

XXX.XXX.129.153

Asi i záleží na tom co chceš vyfotit...jestli kopyto, nebo klouby, nohy před koupí...ono je vyfotit a vyfotit, prostě aby ty snímky taky k něčemu byli...

1.2.2016 18:30
alfi pav

XXX.XXX.30.254

Já jsem brala koně do Brna na kliniku k MVDr Žertovi, snímky krásně ostré a přesné a stálo mě to i s následně aplikovanou medikací (kůň v té době kulhal na zadek) cca 10 tis, z toho medikace cca 3tis. Dělaly se komplet všechny nohy, kopyta, spěnky, přední karpy, hlezna. Naprosto profesionální a výborný přístup, dostala jsem i CD s rtg s sebou domů pro kováře skrz ortopedické kutí.
V okolí Olomouce má přenosné rtg MVDr Jemelka z Přerova, ten mi byl aspoň v té době doporučen ve chvíli, kdy jsem se ještě rozhodovala, jestli klinika nebo rtg doma. Prý je levnější než brněnská klinika, ale nevím o kolik.

Mimo kliniku jsem nechávala dělat rtg koně jednou (v zahraničí), ale průkaznost nic moc, bylo to přeexponované a poměrně neprůkazné, takže do rtg doma bych už příště nešla. Podmínky na klinice nenahradíte.

2.2.2016 08:31
megi

XXX.XXX.242.4

Rentgen má i MVDr. Vodičková z Olomouce.

Donadola

2.2.2016 11:28
Donadola

XXX.XXX.94.101

RTG má i MVDr. Jitka Vokřálová.

Přidejte reakci

Přidat smajlík