Pomoc pri predaji sediel

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

4.2.2016 08:54

XXX.XXX.165.211

Zdravím, mám taký problém...Chcela by som predať svoje 2 sedlá no neviem ich už dlhší čas ponúknuť tak aby sa našiel nejaký vážnejší záujemca. Vždy sa človek spýta na ceny, poprosí o fotky a už sa viac neozve.
Viem že so sedlami je to na dlhšie, už som predávala nejedno sedlo, no vždy sa do mesiaca, max. dvoch ozval človek ktorý mal vážny záujem a seriózne jednanie.

Skúšam ich dávať na rôzne inzercie, konské portály, FB stránky a nič už vyše pol roka.
Vedeli by ste mi prosím niekto poradiť, prípadne dohodiť nejaký kontakt, odkaz, alebo niečo podobné, kde by mi pomohli? Kde by sprostredkovanie sediel prinieslo ovocie? Chcem totiž kúpiť nové sedlo, ktoré bude lepšie sedieť môjmu koňovi no tiež na to potrebujem nejaké financie.

ĎAKUJEM každému kto mi pomôže :).

4.2.2016 08:57
katkaa1

XXX.XXX.43.146

A čo sú to za sedlá, aké sú staré, v akom stave a za akú cenu? Možno máš moc veľké oči a sedlá nemajú takú hodnotu akú by si za ne chcela (len tipujem). A všeobecne v zime sa konské veci predávajú horšie. Daj fotky aj sem ak vieš tiež sem chodí veľa ľudí :).

4.2.2016 08:57
keira

XXX.XXX.106.7

Přes zimu se špatně prodávají koně i sedla. Ale já třeba své poslední sedlo prodala 30.12. ;-)

Pokud se ti nedaří sedlo prodat, tak bud ho inzeruješ špatně - nedostatečný popis, špatně nafocené. Nebo příliš draze na to, jaké má kvality.

Hoď sem odkazy na inzeráty, ať ti ostatní mohou povědět svůj názor, proč se ti sedla nedaří prodat.

4.2.2016 09:06
kallisto

XXX.XXX.157.94

Jako člověk který už několik sedel na inzerát koupil poradím dobře sedlo do inzerátu popiš, značku i model, případně rok výroby, kde má nějaké vady, škrábance, povolené švy i pod bočnicemi, přidej rozměry a cenu a zda je to za sedlo holé či nastrojené, co případně přidáš k sedlu atd.

Důležité jsou fotky. Nafoť a přidej co nejvíce fotek, jako kupujícího mne zajímá nejen celý vzhled ale i tvar sedla zepředu kvůli komoře, zde je dobré přidat na fotku přiloženého metru ke komoře. Dále fotky zezadu, kvůli tvaru polštářů. Fotky pod bočnicemi z obou stran, kvůli stavu řemenů. Foť sedlo holé, někde na židli u bílé zdi, ne na koni. Fotky musí být pěkné světlé. Sedlo určitě pěkně vyčisti, ale radši nemaž, sedlo se pak na fotkách někdy nepříjemně leskne.

Fotky má pěkně paní Dohnalová na a-sedla.cz nebo sedlovna.cz
Pokud bys sedla neprodala, zkus se zeptat jich, zda by jej neodkoupili.

Sama ze zkušenosti na inzeráty bez ceny nebo bez pořádných fotek ani nereaguji.

Určitě někdo přidá ještě další tipy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík