Ahoj, prosím o nějaké tipy na ustájení na této ose. Co jsem obvolala, mají plno ![]()
Nejsem náročná na halu, jízdárnu atd., jde mi spíš o hezké terény na vyjížďky... V Trněném Újezdě, Roblíně a Solopiskách mají bohužel plno, Mořina (PB Ranch) je na mě moc drahá (7000), Kosoř je zase až moc u Prahy. Mám vyhlídnutý Karlštějn (i když to už je taky cenově na hranici — 5000) nebo Všenory (p. Kratochvíl,5000 Kč/měsíc). Ale ještě hledám dál...
Děkuji za všechny odpovědi a tipy!
Nevím jak nyní, už jsem tam okolo dlouho nejela, ale v minulosti se mi ve Všenorech dost nelíbilo, jak měli koníky obézní, pan majitel rád krmil. Takže bych si předem důkladně probrala, co a v jakém množství kůň bude žrát, aby se vám pak nezchvátil, neobalil do nadměrných tuků nebo neměl moc horkou hlavu.
keira
napsal(a):
Nevím jak nyní, už jsem tam okolo dlouho nejela, ale v minulosti se mi ve Všenorech dost nelíbilo, jak měli koníky obézní, pan majitel rád krmil. Takže bych si předem důkladně probrala, co a v jakém množství kůň bude žrát, aby se vám pak nezchvátil, neobalil do nadměrných tuků nebo neměl moc horkou hlavu.
Keira — děkuji, můj koník je spíše hubenější, takže by mi trocha "vykrmení" nevadila, ale díky za postřeh, rozhodně to stojí za rozmluvu.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Co Loděnice (Ranč u Kotvy)? Ale co si pamatuju, tak tam je ustájení nad 5 000 Kč. Ale mají krásné pastviny a okolní terény...
keira
napsal(a):
V Bubovicích má někdo koníky, tak zajeďte a zkuste se poptat, jestli by vám neustájili vašeho. Okolí je tam skutečně nádherné a určo to bude levnější než Loděnice.
Něco je také v Dolním Roblíně.
Nedávno jsem viděla inzerovat levně ustájení v jakési Leči u Litně, ale nic o tom nevím.
Děkuju, na Bubovice zkusím najít kontakt. Ty by lokalitou vyhovovaly. Dolní Roblín by byl skvělý, ale tam jsou soukromí koně, ustájení pokud vím nenabízejí...
Blue Moon
napsal(a):
Děkuju, na Bubovice zkusím najít kontakt. Ty by lokalitou vyhovovaly. Dolní Roblín by byl skvělý, ale tam jsou soukromí koně, ustájení pokud vím nenabízejí...
Jak se říká - líná ústa, holé neštěstí ;-)
Za zeptání se člověk nic nedá ;-)
Hodně štěstí. Jak já bych se do této lokality ráda vrátila... už ale nemám tolik času na dojíždění.
Blue Moon
napsal(a):
Ano, zeptám se ![]()
A kde jste měla koníka vy, mohu-li se ptát?
V Kozolupech, ale tam už to bohužel dááávno nefunguje, už tam koně vůbec nejsou. Ale vzpomínám na to ráda, byli tam fajn lidé, skvělé terény s kopečky a kousek od maštale travnaté letiště, co víc si koňák může přát :D.
Jsem od Berounky - a spřízněná se stájí v Karlštejně. Mohu jen doporučit. Terény krásné, nádherná skok.materiálem vybavená jízdárna, malá hala, když je nejhůř. Pěkné zázemí, dobrá parta. Dodělávají (možná už jsou hotové) i nějaké nové boxy, takže zvýšená kapacita. Myslím, že za pastevko je 5000, za box 6. Nevím, jak mají momentálně obsazeno, ale kontakt najdete, když si zadáte do googlu "stáj poučník" ;)
Jinak Loděnice je fakt nádherná... tam vždycky nemůžu odtrhnout oči, když projíždím kolem :).
napsal(a):
Jsem od Berounky - a spřízněná se stájí v Karlštejně. Mohu jen doporučit. Terény krásné, nádherná skok.materiálem vybavená jízdárna, malá hala, když je nejhůř. Pěkné zázemí, dobrá parta. Dodělávají (možná už jsou hotové) i nějaké nové boxy, takže zvýšená kapacita. Myslím, že za pastevko je 5000, za box 6. Nevím, jak mají momentálně obsazeno, ale kontakt najdete, když si zadáte do googlu "stáj poučník" ;)
Jinak Loděnice je fakt nádherná... tam vždycky nemůžu odtrhnout oči, když projíždím kolem :).
Děkuju za referenci, pomůže mi to v rozhodování
Ve Třebáni je plno, co vím.