Podsedlová dečka Pfiff

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2016 23:30
Sagule

XXX.XXX.217.142

Ahoj, zajímal by mě Váš názor na dečky Pfiff, Hkm. Je lepší si koupit tuhle dečku nebo nějakou od Eskadronu či Equiline ?
Děkuji za rady a názory.

Cestmir11

25.2.2016 05:36
Cestmir11

XXX.XXX.38.52

Podle me je Eskadron jen predrazena nafouknuta bublina. Beztak to vyrabi vsechno stejna fabrika, jen na kazdy kousek nasije jine logo :)
Zalezi na Vas, co se Vam libi. Mam HKM a funguje stejne jako bezznackova decka za par korun - ty tisice za "znacku" radsi vrazim do vitaminu nez do kousku latky pod sedlem.

25.2.2016 10:00
Sagule

XXX.XXX.217.142

Já právě nevim...Tyhle dečky jsem nikdy nepoužívala..Máme doma asi 15 ks Equiline, a pár Eskadron...Mamka říkala že tyhle dečky nic nevydrží..Dříve na nich jezdila a buď se jí seprali nebo jinak poškodily-HKM.
Tak se ptám jaký názor na tyhle dečky mají ostatní.. A jestli jsou dečky tak hrozné..

25.2.2016 10:26
22verunka

XXX.XXX.168.47

Ja mam tedy doma spoustu podsedlovych decek, nektere opravdu dost drahe 1000 + ale i obycejne od 200 kc. abych rekla pravdu nikdy jsem co se tyce prani nebo jiné udrzby nezaznamenala ze by ty levnejsi decky byly seprane drive nez ty drazsi. a to ty drazsi se většinou pouzivaji jen při závodech a veřejných akcich, kdezto ty levne jedou každý den a vypadaji porad stejne...

25.2.2016 13:11
Sagule

XXX.XXX.217.142

Nevim..Asi seprané nebyly ale dost se ničily..My na těhle dečkách jezdíme když jedeme ven..Na co by ležela dečka ve skříni za necelé 2 tisíce..
Asi v nich velké rozdíly nebudou..

Sophii

25.2.2016 19:17
Sophii

XXX.XXX.113.44

Mám podsedlovku od koně šití, základní VSS dečka je za cca 700 korun, naprostá spokojenost. Ale mám i od waldhausenu opět z cca podobné cenové relace a opět stejná spokojenost.
Ono, když se o ně opravdu pravidelně staráte, tak ty dečky většinou vydržej. Já dečku, kterou aktivně používám beru pravidelně domů na vyprání. Se správnou teplotou a péčí a kvalitními prostředky barva pěkně drží a nezničí se.

25.2.2016 22:04
Sagule

XXX.XXX.217.142

O dečky se staráme pěkně..Berem vždy čistou na vyjížďku a pak když přijedeme tak hned dáváme do pračky..

Přidejte reakci

Přidat smajlík