Udidlo - decko s rolkami (valecky) 15,5?!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

vanulinka

6.3.2016 21:37
vanulinka

XXX.XXX.198.119

Potrebuju sehnat pro valacha udidlo s valecky proti zakusovani, ale v 15,5 cm... existuje to vubec?! smajlík Na netu nejak nemohu nic najit... smajlík

7.3.2016 09:20
ifauna1

XXX.XXX.47.1

Já nenašla smajlík. My už vyrostli na 16,5 cm, tak sháním znovu, ale opravdu nejsou. Asi jedině na zakázku, ale to jsem nenašla takový typ. Mně by stačilo obyč stihlo z černé oceli sweet iron, ale na zakázku jsem našla jen ocel klasickou. Válečky ani omylem smajlík. Také bych uvítala tip na někoho, kdo to dělá, případně kde se dají sehnat (i v zahraničí).

7.3.2016 11:56
gitule vrtule

XXX.XXX.148.31

Zkuste v prodejnách, kde mají udidla se zeptat, třeba objednají.Dle mne jsou velká udidla na zakázku, neboť se takové množství nevyplácí vyrábět ve velkém, jako ostatní "normální" velikosti, které jsou běžným koníkům.Já zase nemohla sehnat na poničku malý udidlo.Pro minihorsy jí bylo maličký a standard pony jí byl velký.Už ale nevím, kde jsem objednávala její velikost.Také jsem ale čekala.Nezoufejte, dotazujte se.Přece na vaše miláčky musí existovat cajky.

7.3.2016 12:29
liva

XXX.XXX.100.239

My máme taky 16,5 a před mnoha lety jsme nechali dělat všechna udidla "na míru"

16,5 mají např. tady
http://www.farmaservis.cz/pro-chov-koni/udidlo-stihlo-2-x-lomene-s-peckou-jemnejsi-16-5-cm.html.

Přidejte reakci

Přidat smajlík