Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.4.2016 20:08
Lexina

XXX.XXX.228.234

Dobrý den chtěla bych se zeptat, jestli nejsem moc velká na mou poničku. Nechci jí nijak ubližovat a tak se ptám jestli bych pro ní měla hledat menšího jezdce nebo jí můžu jezdit sama, ponička má 120cm KVH a já měřím 155cm a vážím 43kg
za odpovědi děkuju :).

23.4.2016 13:24
gitule vrtule

XXX.XXX.148.31

Lexina napsal(a):
Dobrý den chtěla bych se zeptat, jestli nejsem moc velká na mou poničku. Nechci jí nijak ubližovat a tak se ptám jestli bych pro ní měla hledat menšího jezdce nebo jí můžu jezdit sama, ponička má 120cm KVH a já měřím 155cm a vážím 43kg

Pro posouzení si musíš položit otázku, v jaké kondici je ponice, jak je stará, na co jí používat budeš, závody atd. Nejlépe je vyfotit, jak na ní vypadáš, když sedíš a dát to sem.

23.4.2016 15:29
Lexina

XXX.XXX.228.234

No žádnou fotku na ní nemám, ale mám alespoň najdu nějakou její fotku, ale momentálně na ní nejezdím, protože je březí. A potom bych jí využívala jen na rekreaci, popřípadě lehčí parkur. Kobylka je moc skokově nadaná a zdá se že jí to i baví. Je docela mladá (5 let), Typ pony po rodičích WPBR a má menší rousi, sama bych jí posoudila jako silnějšího ponyho.

23.4.2016 18:45
gitule vrtule

XXX.XXX.148.31

Lexina napsal(a):
No žádnou fotku na ní nemám, ale mám alespoň najdu nějakou její fotku, ale momentálně na ní nejezdím, protože je březí. A potom bych jí využívala jen na rekreaci, popřípadě lehčí parkur. Kobylka je moc skokově nadaná a zdá se že jí to i baví. Je docela mladá (5 let), Typ pony po rodičích WPBR a má menší rousi, sama bych jí posoudila jako silnějšího ponyho.

Fotky koně bez jezdce jsou pro posouzení, zda na ní nejsi veliká bezpředmětný.Moje kobča je taky nadaná skokově, má 105khv a skočí 110 bez problému je to také wpbr i s PP.Pokud je nyní březí, nechala bych jí v klidu do odstavu, čili cca do zimy.

23.4.2016 19:23
johnt

XXX.XXX.71.82

Lexina napsal(a):

Pokud má ponyčka 120 cm a ty 155 a 43 kg, tak je to v pohodě. Budeš možná trošku vypadat jako, že jsi vyšší, ale to nevadí. Váhově jsi v pohodě. Já jezdívala ponyho 115 cm má výška 154 cm a moje váha 48-49kg. A pony byl jezdeckého typu a jezdilo se nám fajn udělala jsem z něj fajn drezuračka, a to jsem ho jezdila bez sedla neb na něj žádné sedlo, které by mu sedlo a bylo i pro mne prostě neexistuje. Jinak na něm jezdila moje dcerka na sedle pony bezkostře zn. wintec.

Přidejte reakci

Přidat smajlík