Zdravím,
chci se zeptat, jestli někdo nesháníte brigádníka na léto, popř. jestli nevíte o někom, kdo shání..
Jezdím asi 10 let, ale jen rekreačně, nikdy mě nebavila jízdárna a závody mě taky nelákají, ale v sedle v přírodě jsem strávila spousty hodin..
Předloni jsem brigádničila na ranči U starýho kance v Hoslovicích, kde jsem měla na starost táborové děti a všechny možné aktivity s nimi, učila jsem je jezdit, pokročilejší jsem brala na vyjíždky, přiježďovala koně, kteří už byli protivní kvůli táborům, nebo koně, kteří přišli do stáje po dostihové kariéře.
Samozřejmě mojí náplní práce bylo taky krmení, kydání a všechno okolo chodu stáje. Majitelka ranče byla spokojená, já taky, ale další rok jsem pracovala pro známé a letos bych to ráda zkusila zase někde jinde..Můžu dodat i reference z předešlého ranče.
Dávám přednost westernu, ale na anglii bych si určitě zase brzo zvykla..
Víte někdo o někom? =).
Neregistrovany..
XXX.XXX.168.58
Staje stetice.. Nepotrebujes vubec nic, muzes si tam delat co chces... Najdi si to na facebooku staje stetice - staje.
Luciana748
XXX.XXX.73.230
Farma Hucul v Krkonosich myslim stale nabizi brigady, ale z osobni zkusenosti (pracovala jsem tam pred dvema lety) spise nedoporucuj.i. Priroda, konici super kolektiv O.K. ale podminky ubytovani jsou doslova jen pro silne povahy a to jsem zvykla na hodne. Mozna se to od te doby zlepsilo nevim.. ale platove podminky take nic moc. Drzim palce pri hledani
petrap705
XXX.XXX.95.104
Pomoc s jezdeckými koňmi: hledám odpovědnou, motivovanou a spolehlivou osobu - 3 x týdne ježdění jednoho koně,1x týdně pomoc na jízdárně, vodění do výběhu. Průměr cca 10- 15 hodin týdně. Každou druhou sobotu a neděli služba - vodění koní do a z výběhu. Odměna v hotovosti domluvou. Ubytovani. Bojkovice, Zlinsky kraj. Prosim kontaktujte equine-physiotherapy@hotmail.com.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Farma Trnka, majitel hledá "pečovatele" o koně tel. Na jeho strance..stačí napsat Farma trnka.