Průzkum – vegani/vegetariáni/vitariáni

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.5.2016 22:43
Anica

XXX.XXX.113.193

Zdravím chci se jen zeptat, jsou tu mezi námi milovníky a chovateli koní nějací vegani/vegetariáni/vitariáni? Jen mě to zajímá sama jsem totiž vegan.

Nejtl

5.5.2016 07:49
Nejtl

XXX.XXX.79.19

Ja jsem vegetarian

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.5.2016 11:25

Jakou to má souvislost?
Vzhledem k tomu, že jsou napříč celou společností, tak nejspíš asi i mezi koňáky nějací jsou...?

5.5.2016 11:49
5.5.2016 19:36
polárka.15

XXX.XXX.208.141

Proboha, to je dotaz... to má být nějaká provokace? Schválně vyvolaná diskuze, aby se začalo zase hádat nebo co?

Za použití logiky určitě na odpověď přijdete.

5.5.2016 19:58
Anica

XXX.XXX.113.193

Omm žádná provokace jen jsem se chtěla zeptat, protože neznám ani jednoho koňáka vegana, jestli aspoň tady jsou. Nic víc v tom nehledejte.

Neregistrovaný uživatel

5.5.2016 20:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Anica napsal(a):
Omm žádná provokace jen jsem se chtěla zeptat, protože neznám ani jednoho koňáka vegana, jestli aspoň tady jsou. Nic víc v tom nehledejte.

Když my koňáci necháváme zelený koním - přece jim všechno nesežereme

6.5.2016 22:20
gitule vrtule

XXX.XXX.148.31

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jakou to má souvislost?
Vzhledem k tomu, že jsou napříč celou společností, tak nejspíš asi i mezi koňáky nějací jsou...?

Já čekala souvislost s tím, že baští spolu s koníky zelený a jak si šmakujou spolu :-D Samozřejmě, že ne všichni koňáci jsou "trávožrouti" a nebo "masožrouti", to je jako by se nás tu ptal, jestli jsme tu jen ženy, nebo jen muži

7.5.2016 08:43

Ještě mě k tomu napadlo: Kdyby koňáci napříč spektrem "žrali jen zelený", asi by jich většina vymřela. Spousta z nás fyzicky hodně dře a to ženským dlouhodobě tak jako tak moc nepřispívá. Kdybychom se ještě pásly místo toho si dopřát pořádnou dávku bílkovin a tuků v mase, asi bychom postupně odpadly zpátky do kanceláří a k dětským postýlkám...
Ale budiž přáno těm, co jim zelený vyhovuje. Nikomu to nevyvracim. Jen já - osobně jsem si vege obdobím prošla a pak po pár letech si tělo zas přirozeně řeklo o podporu masem... takže jsem zpátky všežravterán a jsem spokojená

7.5.2016 09:01
polárka.15

XXX.XXX.208.141

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ještě mě k tomu napadlo: Kdyby koňáci napříč spektrem "žrali jen zelený", asi by jich většina vymřela. Spousta z nás fyzicky hodně dře a to ženským dlouhodobě tak jako tak moc nepřispívá. Kdybychom se ještě pásly místo toho si dopřát pořádnou dávku bílkovin a tuků v mase, asi bychom postupně odpadly zpátky do kanceláří a k dětským postýlkám...
Ale budiž přáno těm, co jim zelený vyhovuje. Nikomu to nevyvracim. Jen já - osobně jsem si vege obdobím prošla a pak po pár letech si tělo zas přirozeně řeklo o podporu masem... takže jsem zpátky všežravterán a jsem spokojená

Moudrá slova to ženy

Jen nastává problém ve chvíli, kdy je jezdkyně jen příležitostná, kdy přijde do stáje, odjezdí si tu svoji hodinu a jede domů, to extra namáhavou práci nemá

Ale po celodenní dřině u koní přijít domů a dát si zeleninu, mi stojí vlasy hrůzou

7.5.2016 09:13
keira

XXX.XXX.106.7

Vegani nejí jen zeleninu a i na veganské stravě jde fyzicky hodně dřít, když je správně poskládaná, viz veganští kulturisti:

https://www.google.com/search?q=vegan&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiC8a6_tMfMAhUInBoKHe50AL8Q_AUICCgC&biw=1366&bih=628#tbm=isch&q=vegan+bodybuilders.

7.5.2016 09:30
polárka.15

XXX.XXX.208.141

Ať se člověk snaží sebevíc, žádná rostlinná bílkovina není jako živočišná, je to podobné, ale ne na 100% stejné a tělu to tak jako tak chybí. Po staletí, tisíciletí je člověk šlechtěn a žije jako všežravec, pokud někdo chce měnit a přestavovat evoluci, je to jeho problém, každý máme svoji volbu a nikomu nemůžeme nic vyčítat či vnucovat.

Za mě každý extrém je zlý, ať je to tak nebo tak.

7.5.2016 09:56
tony-jcb

XXX.XXX.110.102

keira napsal(a):
Vegani nejí jen zeleninu a i na veganské stravě jde fyzicky hodně dřít, když je správně poskládaná, viz veganští kulturisti:

https://www.google.com/search?q=vegan&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiC8a6_tMfMAhUInBoKHe50AL8Q_AUICCgC&biw=1366&bih=628#tbm=isch&q=vegan+bodybuilders.

Ale oni nepracujou to by umřely jsou to takový nafouklý bubliny žádná síla fortel ani výdrž

7.5.2016 10:12
keira

XXX.XXX.106.7

tony-jcb napsal(a):
Ale oni nepracujou to by umřely jsou to takový nafouklý bubliny žádná síla fortel ani výdrž

Jestli jsi objevil způsob, jak získat svaly bez fyzické dřiny, tak sem s tím, hned to na svého zlenivělého přítele aplikuji :D

Jdi si do posilovny nebo třeba crossfit trénink s nějakejma "nafouklejma bublinama" a pak si povíme o síle a výdrži. Samozřejmě je možné, že pokud někdo jen silově zvedá činky a jinak nic tak může navzdory muskulatuře velmi propadnout při sportu s vysokou tepovou frekvencí a naopak maratonec bude zvedat na benchi jak holka. Ale to je o tom, jak všestranně nebo úzce tělo rozvíjíme, ne o stravě.

7.5.2016 10:36
tony-jcb

XXX.XXX.110.102

Způsob již objevily právě kulturisti hodně chemie a pak objem neodpovídá výkonu (reálná zkušenost) kulturista jako skřín říkam mu poddrž mi to podam mu něco kolem metráku a padnul za tim na zem to sem koukal jako jelito

7.5.2016 10:47
keira

XXX.XXX.106.7

tony-jcb napsal(a):
Způsob již objevily právě kulturisti hodně chemie a pak objem neodpovídá výkonu (reálná zkušenost) kulturista jako skřín říkam mu poddrž mi to podam mu něco kolem metráku a padnul za tim na zem to sem koukal jako jelito

No a to byl vegan?

7.5.2016 10:51
tony-jcb

XXX.XXX.110.102

V tomhle plavu žral vajíčka a rejži maso né na otázku chutná ti to říkal že ne ale holt přesvedčení měl to jo. Neodsuzuju vegetariány ale nic pro mě

7.5.2016 12:18

tony-jcb napsal(a):

To jsou potíže lidí, kteří cvičí svalové skupiny jen jednotlivě. Neumí pak efektivně zapojit více svalů, chybi jim "svalová koordinace". Objem svalů mají velký, sílu "ve svalech" taky, ale neumí ji použít, bo v reálném životě nepracuje jen jeden, dva svaly naráz, ale je důležitá koordinace celého těla. Typicky ti, kteří cvičí téměř jen na přístrojích (třeba hacken dřep na přístroji oproti dřepu s velkou činkou s kotouči).

7.5.2016 15:11

Jj, pamatuju jak táta vyprávěl, že ve svých dejme tomu 50 letech měl vykopat sousedce jabloň i s kořeny. Sousedka prý: "Pošlu vnuka, ten dělá kulturistiku, ten vám pomůže.." Pár minut máchal krumpáčem jak zjednanej a pak odpad - neudělal vůbec nic! Tak to stejně převzal táta a dokopal to ty dvě hodiny, než se kořeny uvolnily...

Přidejte reakci

Přidat smajlík