Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.5.2016 10:07
Terka 7

XXX.XXX.34.110

Zdravím,
chtěla jsem se zeptat, jak řešíte problémy, které Vám způsobuje bývalý majitel koně?
Veřejně Vás pomlouvá a další..?
Koník byl nemocný a dost zhubnul, ale vše jsem řešila a koně přemístila do jiného ustájení se 100% péčí a vyléčila. Ale bývalý majitel mě všude pomlouvá, že v mé péči vypadal takto a takto.
Dá se proti tomu nějak bránit?

vadla

13.5.2016 13:21
vadla

XXX.XXX.41.2

Co byste s tím chtěla dělat. Maximálně můžete podat trestní oznámení na pomluvy, pokud máte žaludek na to tahat se po úřadech.

Ze zkušeností - pokud Vás to zatím nijak blíže nepostihlo (pouze máte z pomluv špatný pocit), ignorujte to, přerušte s ním veškeré vztahy a zapomeňte na to. Věřte mi, že v 99% se v tom šťourat nikdo nebude, protože ve výsledku to stejně nikoho nezajímá, nebo je to jen přechodný stav, na který se do týdne opět uplně zapomene. A pokud Vás zajímá to zbylé procento lidí, kteří by si to mohli pamatovat, pak doporučuji vyjet si veškerou dokumentaci ohledně koníka (především zdravotní) a pokud bude mít někdo potřebu se v něčem šťourat, umožněte mu náhled. Předpokládám, že pokud zakládáte diskuzi, pak máte zcela čisté svědomí a nemáte se čeho bát.

Přidejte reakci

Přidat smajlík