tesimesi

XXX.XXX.32.134
Ahoj lidičky chtěla bych se zeptat nejlépe někoho kdo má s touto školou skušenosti :) mám pár otázek které mi neuvěřitelně hrozně moc pomůžou je povolené mít na koleji psa ? jaká je šance že se tam dostanu a kolik zhruba lidí se tam hlásí ? bude vůbec v roce 2018 škola otevřená ? :o myslíte že bych tam mohla ikdy jsem z moravy? a jak často se tam jezdí + jak kvalitně ?
mooooc moc děkuji všem co mi aspon na jednu otázku odpověděli
valasek007

XXX.XXX.2.219
Na zadnem intru ti psa nepovoli, jinak byli jsme s holkama v Chuchlia presli jsme po 2mesicich do Kladrub a velka spokojenost...obsedali jsme valachy a kobyli a denne jsme odjezdili 3loty koni ale uprimne ted po 10letech ze skoly bych uz jezdeckou skolu nedelala, protoze pokud chces mit rodinu a dostatek financi u koni si nevydelas tam se to proste dela jen z lasky knim
z 24 ze skoly nas jen 3delaji u koni...navic samotna stredni skola Kladruby je k nicemu chtelo by to maturitu protoze pak te nikde moc nechteji a plat je mizerny...vlastni zkusenost
delej si koniky, na to nepotrebujes Kladruby a udelej si poradnou skolu at mas lepsi budoucnost.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
tesimesi
napsal(a):
Ahoj lidičky chtěla bych se zeptat nejlépe někoho kdo má s touto školou skušenosti :) mám pár otázek které mi neuvěřitelně hrozně moc pomůžou je povolené mít na koleji psa ? jaká je šance že se tam dostanu a kolik zhruba lidí se tam hlásí ? bude vůbec v roce 2018 škola otevřená ? :o myslíte že bych tam mohla ikdy jsem z moravy? a jak často se tam jezdí + jak kvalitně ?
mooooc moc děkuji všem co mi aspon na jednu otázku odpověděli
- v Chuchli psa na intru mít nejde, a neexistuje způsob, jak ho tam dostat.
- berou víceméně každýho (a podle toho to tam taky vypadá)
- jestli otevřou 2018 nevím, to je asi předčasné
- to že jsi z moravy ničemu nevadí
- jezdí se tam dost, ale kvalita je dost diskutabilní (školní koně jsou pokažení, často sprostí - v
boxe i pod sedlem). Jediný plus vidím v nákupu 2 nových trenažérů, na kterých se může hodně
naučit i nezkušený, aniž by riskoval, že si tam z něj budou školní koně dělat onuci;-)
Nicméně já bych své dítě na takovou školu NIKDY nepustila - jednak je to pro život k ničemu, druhak je tam úroveň vzdělání dost tragická (což je dáno spíš tím, jaká skladba žáků se tam hlásí), a za třetí když jsem tam viděla jak na intru 15 letý děcka kouří (nejen cigára), chlastají, a šu.ají první ligu, tak by se tam mý děcko dostalo jen přes moji mrtvolu!
Já tam byla pouze dálkově a zkušenost "k nezaplacení". Již nikdy více a za mě nedoporučuji.
Koně jsou sprostí, nevychovaní - mají dovoleno kousat a kopat, třískat s tebou o zem a ty jen s úsměvem na rtech tohle vše musíš snést, mistři jsou zesměšňující a nepřející lidé, kterým dělá dobře na duši pokud tě mohou shodit a zesměšnit. Skladba žáků a vzdělání je spíše na spodní úrovni. Zas je ale fakt že tahle škola se drží jejich hesla - vychovávají opravdu jen drsné koňáky a opravdu jen lidi co o tohle mají fakt zájem. Spousta lidí po pár týnech/měsících tuhle školu opouští a jdou jinam.