Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.6.2016 19:08
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Zajimal by me vas nazor na tuto kosmetiku.http://www.krasnahriva.cz/cz/get.php?id=113.

22.6.2016 19:19
sisi58

XXX.XXX.191.1

Mám vydrbanou muchařku, není na co používat

katemal

23.6.2016 08:07
katemal

XXX.XXX.168.58

sisi58 napsal(a):
Mám vydrbanou muchařku, není na co používat

Jak teď vypadá vaše muchařka?

23.6.2016 10:37
sisi58

XXX.XXX.191.1

Je celá zabalená v dece + maska, tak to máme vcelku pod kontrolou.
Hříva tedy není, jak se drbe o větve, tak odřený krk. Pod břichem pruh a zepředu mezi nohama vydrbané, tam, kde si dosáhne zuby.
Ostatní části těla zatím dobré. Ale ještě máme skoro 4 měsíce hmyzí sezóny

katemal

23.6.2016 23:24
katemal

XXX.XXX.168.58

sisi58 napsal(a):
Je celá zabalená v dece + maska, tak to máme vcelku pod kontrolou.
Hříva tedy není, jak se drbe o větve, tak odřený krk. Pod břichem pruh a zepředu mezi nohama vydrbané, tam, kde si dosáhne zuby.
Ostatní části těla zatím dobré. Ale ještě máme skoro 4 měsíce hmyzí sezóny

A kdy to kobylce začalo? nemáte fotku? a jak je u vás? voda, vlhko, hodne se množí komáři? Kobylka musí mít hodne silná mucharka... léto skoro jeste ani nezacalo :(.

24.6.2016 19:37
sisi58

XXX.XXX.191.1

katemal napsal(a):
A kdy to kobylce začalo? nemáte fotku? a jak je u vás? voda, vlhko, hodne se množí komáři? Kobylka musí mít hodne silná mucharka... léto skoro jeste ani nezacalo :(.

Už jsme ji tak koupili.
Fotek mám milion, jakou si budete přát?
Ta fotka ve vizitce, je ona.
U nás je stejně, jako všude v ČR, jen komáři ne, nemáme stojatou vodu. Mouchy, ovádi, bzikavky, muchničky úplně stačí.
Na fotce je Linda první léto u nás.
Pokud se nestane nic mimořádného, kobyla zůstane stejná do konce září a pak začne obrůstat.

katemal

24.6.2016 20:45
katemal

XXX.XXX.168.58

Pane jo, tak ta má hodne silnou alergii :(... Moje kobča si práve trosku vydrbala na hlave a jinak má vše v porádku momentálně, tak me to jen zajímalo smajlík tak ať se vám darí.

24.6.2016 21:12
sisi58

XXX.XXX.191.1

Děkuji a přeji pěkný večer.
Zuza.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.6.2016 22:59
Uživatel s deaktivovaným účtem

Teda, Zuzo, upřímně...asi jste měla ke kobyle silný vztah, že jste takovéhleho koníka pořizovali. Vždyť je to tolik starostí. Přijdou mi úplně nešťastní, bezradní, ti koně s takovýmihle nemocemi :( Rozumím, že se to dá eleminovat správným managementem, ale i tak... tak ať Vám opatření pořád dobře fungují!

25.6.2016 07:16
sisi58

XXX.XXX.191.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Teda, Zuzo, upřímně...asi jste měla ke kobyle silný vztah, že jste takovéhleho koníka pořizovali. Vždyť je to tolik starostí. Přijdou mi úplně nešťastní, bezradní, ti koně s takovýmihle nemocemi :( Rozumím, že se to dá eleminovat správným managementem, ale i tak... tak ať Vám opatření pořád dobře fungují!

Kobyla je špičková v terénu pro mne, skoro důchodce.
Ostatní věci jsou prostě platbou za dobré svezení.
V péči o kobylu/ muchařku jsem puntičkář, proto to tak řeším. Určitě má mnoho lidí muchaře, jen to tak nezkoumají a nevymýšlí.
Ono se mi to ve výsledku vrací. Např. jí dorostl ocas a může si zahánět hmyz sama
Velká výhoda. Ze sedla jí na břicho nedosáhnu. Musela jsem sesedat, když něco fakt žralo fest.
Už nemusím
Takže tak.

Přidejte reakci

Přidat smajlík