Uživatel s deaktivovaným účtem

Ráda bych všechny varovala před “trenérkou” Martinou Sladkovskou, která si ode mě vybrala 4000 Kč na permanentku na výuku jízdy na koni, odtrénovala se mnou jednu hodinu a následně všechny další hodiny postupně rušila. Po několika na poslední chvíli zrušených hodinách oznámila, že již trénovat nebude a může maximálně nabídnout jízdy na svém vlastním koni za velmi výhodnou cenu. To už mi to ale začalo být divné a požádala jsem ji, ať mi zbytek peněz vrátí - slíbila, že vše pošle, ale neudělala to. Mezitím mě už kontaktovala majitelka stáje s tím, že slečna Sladkovská podobným způsobem připravila o peníze další její klienty.
Slečna Sladkovská oficiálně působila (snad už nepůsobí) ve stáji Předboř u Prahy. Její první výuková hodina, na základě které jsem se rozhodla zaplatit si permanentku, byla celkem kvalitní, působí tedy důvěryhodně. Dávejte si na ni pozor.
(A pokud znáte stáj v oblasti Praha východ, kde na základě peněz ideálně poskytují hodiny jízdy, prosím doporučte.).

Díky za radu, majitelka to údajně má na základě všech stížností řešit. Já za sebe podám trestní oznámení také.

Já se stejně divím, že někdo je tak naivní, že si myslí, že mu to v dnešní době rychlého předávání informací, bude takovéto "podnikání" dlouho procházet..

Prosím všechny poškozené, aby se ozvali.
Je sice lákavé a jednodušší nechat to být, ale nenechte se prosím okrádat. Prosím přidejte k mému trestnímu oznámení.
Pokud jste od Martiny dostali stejně jako já falešné maily, ve kterých vám píše, že to nemá smysl a cenu, prosím neblbněte a nenaleťte jí znovu.
Lucie, koukala jsem na varování na fb a trochu to upřesním. Záleží, s kým jste si původně ty jízdy domlouvala. Pokud jste na začátku kontaktovala stáj Přeboř a tam jste si domluvila lekce na jejich koních, které jste po dohodě s majitelkou stáje měla zaplatit do rukou trenérky sl. Sladkovské, tak jste ve smluvním vztahu se stájí a nemusí vás zajímat, že trenérka peníze majitelům nepředala. Stáj by vám měla poskytnout zaplacené lekce nebo vrátit peníze, pokud jinou trenérku nemají. Je pak už jejich starostí, aby si ty peníze (v tomto případě půjde o zpronevěru) vymáhali na trenérce a řešili, zda jeden dluží za ustájení a druhý odměnu za trénování nebo ne.

Děkuji za další reakci. Ano, přesně v tomto směru se teď ubírám. Dnes jsem konečně odeslala trestní oznámení, kde jsem přesně popsala, jak to bylo. Domlouvala jsem se s majitelkou stáje, která mi představila trenérku, která ode mě vybrala peníze.
Bohužel se ke mně přidala jen jedna jediná poškozená.
Zároveň jsem i poslala dopis majitelce stáje s žádostí vrácení vybrané částky, kterou jsem v dobré víře odevzdala osobě, ke které mě sama dovedla a kterou mi představila jako svou trenérku.
Celá záležitost mne hrozně znechutila - že je Sladkovská známá patologická lhářka a podvodnice je jedna věc, ale za druhé je tady i skutečnost, že majitelka stáje, která Sladkovské dohazovala svoje klienty, dává od všeho ruce pryč, poškozeným vsugerovává, že si za to, že byli podvedeni, mohli sami vlastní blbostí, a jakoukoliv kompenzaci odmítá. Navíc sama žádné kroky proti Sladkovské nepodnikla.
Ale co je nejhorší je, že většina poškozených si to nechává líbit. Tohle opravdu nechápu, nejde už ani o pár tisíc Kč (za to upřímně ten čas nestojí), ale o princip toho, že když mě někde sprostě okradou, tak si to přece nenechám líbit a nemávnu nad tím rukou...
Jedna paní mi dokonce řekla, že si připadá jako blbec, že naletěla, že to nechce nikomu říkat a už vůbec mít něco s policií. Veškeré předsudky vůči smysluplnosti trestního práva v ČR stranou, policii si snad všichni platíme z daní, abychom se na ně mohli obrátit právě ve chvíli, kdy je porušován zákon. Nepochopím.
Prosím dávejte si všichni pozor na stáj Předboř - vyberou od vás peníze a pak z vás ještě dělají debila, že jste jim je dali.
Sice jsem původně nechtěla reagovat, ale nedá mi to. Trenéři by si měli vést tréninkový deník s docházkou, vedla si ho vůbec paní Martina Sladkovská ? Pokud je v jedné osobě majitel i trenér, tak je to ta lepší varianta, ale pokud je jiný majitel a trenér, tak bych platila pouze majiteli stáje (tam mám jistotu, že je opravdu dostane on a né nikdo jiný a vyžadovala bych nějaké potvrzení o jeho zaplacení). Pokud majitel nezná natolik trenéra, tak přece nemůže nechat vybírat peníze někoho jiného u kterého nemám jistotu, že peníze dostane. A když už by trenér měl svolení/domluva od majitele, že může vybírat peníze od klienta, tak bych i tady vyžadovala potvrzení o jeho zaplacení pro případ "když by něco". A klidně jako klient bych se zeptala majitele, jestli vůbec dostal peníze za moji jezdeckou/ké hodinu/y (samozřejmě mě jako klienta by to nemuselo vůbec zajímat, jestli to dostal či ne, ale přece to člověk platí a není to zrovna levné ). Nevím, jestli to náhodou nebude slovo proti slovu, pokud (ne)máte nějaký důkaz, že jste si tam opravdu odjezdila. Přeji ať vše dobře dopadne.
CACI

XXX.XXX.2.85
Takový už je svět. Trenérka Martina si myslí, že je stále nad věcí a tyto "malé částky" z ní nikdo vymáhat nebude. To je její taktika, a asi spousta "věcí" jí prošlo, no něco také ne, vím o čem píši. Všem oklamaným držím palce, vymáhat a vymáhat, jít na policii.
Krist.x

XXX.XXX.251.98
Optimističtí lidé (jako já) jsou často důvěřiví a lidem věří. My od koní jsme přeji jedna velká rodina, že? Takže k těm "malým částkám" přidám "svých" 22 500 Kč za neuhrazené ustájení. Koně samozřejmě byli krmeni a podestýláni, voděni do výběhu a v případě špatného počasí ještě fríska voděná v hale, plus asistence veterinářce (které také dluží za ošetření)...to vlastně zadarmo. "Ostřílení" provozovatelé stájí by koně odvezli neznámo kam a nazdar. Věc je také v řešení.
Krist.x
napsal(a):
Optimističtí lidé (jako já) jsou často důvěřiví a lidem věří. My od koní jsme přeji jedna velká rodina, že? Takže k těm "malým částkám" přidám "svých" 22 500 Kč za neuhrazené ustájení. Koně samozřejmě byli krmeni a podestýláni, voděni do výběhu a v případě špatného počasí ještě fríska voděná v hale, plus asistence veterinářce (které také dluží za ošetření)...to vlastně zadarmo. "Ostřílení" provozovatelé stájí by koně odvezli neznámo kam a nazdar. Věc je také v řešení.
Tak to už je pálka
Madam by potřebovala dostat, co proto!
Jsou způsoby.
HanakP.

XXX.XXX.229.180
No, abych také přidal něco k teto konverzaci:k paní trenerce, jsem svěřil svoji dceru. Na to, ze vůbec neuměla jezdit, se za dva měsíce naučila to, za co jsem jinde platil nesmyslné peníze. A výsledek se žádný nedostavil. Ode mne dostávala zaplaceno, a to ze strany moji nabídky, jelikož majitelka areálu ji neplatila. Takže není ani proč se divit že s prací v teto staji sekla. Já musím za Nás rici, ze jsme byly nadmíru spokojeni. Dále jsme ji viděly v akci na dětském dnu a klobouk dolu tedy... Takže po jezdecké a trenérské stránce na její věk ji obdivuji. A to pokud údajně mela od někoho vybrat peníze, tak se není čemu divit když tam trénovala zadarmo. Doneslo se ke mne dost informaci o majitelce areálu, a spis bych hledal chybu tam. Jen co jsem se bavil s jinými lidmi školy na dětském dnu, tak ji každý chválil, a ted jak je vidět majitel areálu svou chybu neuzná, tak poštvává lidí proti tomu, kdo se ji na tu práci vykaslal a raději odešel. To je můj názor.
Autor No, abych také přidal něco k teto konverzaci:k paní trenerce, jsem svěřil svoji dceru. Na to, ze vůbec neuměla jezdit, se za dva měsíce naučila to, za co jsem jinde platil nesmyslné peníze. A výsledek se žádný nedostavil. Ode mne dostávala zaplaceno, a to ze strany moji nabídky, jelikož majitelka areálu ji neplatila. Takže není ani proč se divit že s prací v teto staji sekla. Já musím za Nás rici, ze jsme byly nadmíru spokojeni. Dále jsme ji viděly v akci na dětském dnu a klobouk dolu tedy... Takže po jezdecké a trenérské stránce na její věk ji obdivuji. A to pokud údajně mela od někoho vybrat peníze, tak se není čemu divit když tam trénovala zadarmo. Doneslo se ke mne dost informaci o majitelce areálu, a spis bych hledal chybu tam. Jen co jsem se bavil s jinými lidmi školy na dětském dnu, tak ji každý chválil, a ted jak je vidět majitel areálu svou chybu neuzná, tak poštvává lidí proti tomu, kdo se ji na tu práci vykaslal a raději odešel. To je můj názor.

Ano, že Sladkovská trénuje relativně dobře (od té doby jsem naštěstí poznala i další dobré trénery, kteří navíc byli i slušní) nezpochybňuji - je to i v mém úvodním příspěvku. Faktem ale zůstává, že mě a další (pravděpodobně za tiché asistence majitelky stáje) obrala o peníze.
Máte pravdu i v tom, že Sladkovská působila v prostředí, které její trestné činnosti velmi napomáhalo, pokud ji tedy přímo nepodporovalo. Přístup majitelky k celé záležitosti a hlavně k poškozeným (jejím klientům!) byl otřesný. Nepřekvapilo by mě, kdyby to celé bylo ještě trochu jinak. Zkrátka varuji před celou tohle stájí a lituji všechny, kdo s ní kdy měli co dočinění.
Za Vas komentář k majitelce mohu jen souhlasit. Pokud jsem chtěl informace o treninkach a jiných věcech, ihned mne odkazovala na Martinu.
Rozhodne nevěřím tomu ze by to bylo o okradani. Pokud majitel pověřil(což)pověřil Sl.Sladkovskou k tréninku a vším co s tím souvisi(coz je logicke)tak to jde za majitelkou areálu. Druhá věc je jak jsem již zmínil, že jsem byl požádán o podání trestného oznámení na trenerku, když jsem majitelce řekl, ze k tomu nemám jediný důvod, tak z ni vypadlo, že něco vymyslime. Přijel jsem totiž na trénink ale trenérka už tam nebyla, o čemž me informovala, jen majitelka poslala (asi jako tiskovou mluvčí)jakousi "zástupkyní". Nebudu to tady ani rozepisovat. Zkratka, já mel a stale mam jako ostatní co se nenechali majitelkou ovlivnit k Sladkovske vztah kladný, pro mne perfektní trenér i jezdec, sama ma kone které si vše učila sama a aumi mnoho(a to jsem laik)a po povahové stránce nikdo v Predbori s ni problém neměl. A to a nezastávám, jen konstatují. Pouze mohu dosvedcit, ze ona se sebrala a oznámila ze konci. Tím bych tuto debatu uzavřel. Ono se stačí zeptat na majitelkou areálu kdekoli v Říčanech...a bylo by Vám jasno...
Ještě podoktnu jednu věc;co s týká peněz, kde berete jistotu, ze Sladkovska peníze které údajně od Vas vybrala, neodevzdala majiteli stáje. Pouze bych věřil tomu že by si nechala co ji po právu za od vedenou práci patřilo...Co vim působila od 1.března, a s těmi penězi začal nýt problém az po tom, co ukončila praci...to je také dost divné...celou dobu nic... No, at je to jak chce, Sladkovske nepřejí nic zlého, ale mejitelce bych doporučil psychiatra, protože navádět lidi a vymyslet podrážky, to se nedělá, kór na její věk.
MichaelaF

XXX.XXX.74.53
Jo já ji taky zaplatila za treninky a ještě jsem ji pujčila nějaké peníze a jelikož jsem byla u koní začátečnice slíbila že mi sežene i nějaké vybavení že má nějakou slevu no asi nemusím říkat že jsem už nic z toho neviděla. Také jsem byla tak naivní a zařídila jsem ji paušál na své jméno s tím že to bude platit vzala si i telefon no je to moje blbost naletěla jsem ji a ted mi to dělá dluh se vším všudy asi 30tis a zablokovala si mě všude. Mám ale okopírovanou občanku s trvalou adresou tak se za ní chystám pokud by někdo chtěl znát adresu napiš te a ráda vám ji pošlu. misafrankova@seznam.cz
Že se nestydíte se vůbec vyjadřovat. O Vás se v Předbori mluvilo často a to Vás neznam. Zejména pan co jste ho okradla o peníze za potraviny, podvod s konem.A pokud jste tak naivní jak píšete tak se ztrapnujete že tím ještě chlubite.Na dávání cizích adres pozor, mohlo by se vám to vymstít a existují určité zakony. Za mě Sladkovská super, trenér, jezdec i v péči.O majiteli stáje nemá cenu se vyjadřovat, to je zvláštní tvor, nicméně toto o Vás řeklo mnoho lidí nezávisle na sobě včetně majitelky arealu.Nezastavam se absolutně nikoho, ale ty kecy co se vedou po internetu můžou být i smyšlené, ale také nemusí. Já se Sladkovskou v kontaktu dávno nejsem, ovšem vím zase od známé že už dávno dům prodali. Ale do toho nám nic není. Vy se věnujte oblbování lidí, kupování koní a zameťte si před vlastním prahem. Moc hezkých věci se o Vás neřekne. Až budu prodávat své auto, pošlu vám foto a cenu na mail který máte uvedeny, věřím že mi cenu půl milionu podepišete ale pak na to mít nebudete. To s tím koněm? Podvod jak vyšitý. Dcera mluvila s paní které jste to podepsala. Nebudu Vás soudit, ztrapňujete se sama. Poslední věta je Sladkovske, je to její boj, rozhodne my(a je nás dost)jsme byly plne spokojeni. A ať už má člověk minulost jakoukoliv, neznamená že máme právo soudit. A jak znám majitelku areálu, s penězi je to nesmysl, protože kdo ji zná, ví že by si pro korunu nechala koleno vrtat. Za mnou si chodila vybírat peníze osobně, nebo jsem musel čekat než dojede aby si to převzala osobně. A pokud jste měl někdo jinou zkušenost a špatnou se Sladkovskou(v Předbori)tak to jde za majitelem stáje. Nikdo nemůžeme s jistotou říct na čem byly ony dvě domluvené. Ono i recenze na stáj mluví za vše. Tato diskuze nevede nikam a nic neřeší, přeji všem pěkné svátky.
Jednalo se o paní Michaelu F., která si zakoupila ve stáji koně(amatér-si koupil hřebce)..Tato paní se začala vměšovat do této diskuze.A sama to nemá v hlavě v pořádku, koupi koně za 100tis, nezaplatila. Naštěstí paní Eliška si koně vzala zpět a byla natolik slušná že to neřešila přes PČR a soudy. Dále tato Michaela obrala stajneho, který moc peněz neměl, s tím že mu doveze potraviny a pak se odmlčela, vyprávěla že má miliony atd...Přitom je jí cca 20. Víme to přímo od lidí ze stáje. Proto člověk co nemá sám svědomí čisté, a věřit se mu nedá, by měl mít hrdost a neangažovat se. Já bych tuto diskuzi ukončil, zbytečná ztráta času. Pro porozumění, můj komentář navázal na komentář Michaela F.ktera zde začala psát co bylo a nebylo. Je to neduveryhodny člověk a v Předbori nas na ni upozorňovali. Přestaňte tady už jen házet špínu. Je to zbytečné řešit to po netu, pouze se tu ztrapňujeme a ukazujeme naší hloupost. A za druhé se tím nic nevyřeší.Tak za mě tuto diskuzi končím.
Australacek

XXX.XXX.2.216
Tahle diskuze muze pomoci ostatnim.

Ano, toto vlákno jsem založila, abych varovala před Sladkovskou a před jezdeckým areálem Předboř. Moje zkušenosti s oběma byla politováníhodná, a proto předávám dál.
Viki P. PUNŤA

XXX.XXX.196.160
nevím jestli píšu pozdě, ale sama jsem Martinu zažila! Na první pohled je to docela fajn ženská a i dobrá trenérka, ale dávejte si na ni pozor! se mnou to dělala ovšem jinak u některých to dělá jako je napsáné, že hodiny začne rušit, ale u nás to bylo tak, že jsem odjezdila cca 5 h a pak jsem s rodinou odjela na 2 týdny k moři. Zjistilo se, že když jsme odjížděli tak byla Martina vyhozena z Jezdeckého areálu Předboř. my o tom ovšem nevěděli a poslední den co jsme chtěli objednat trénink tak nám laskavě konečně řekla ze dostala vyhazov, samozřejmě slibovala že peníze vrátí a shazovala špínu na blbou stranu, tedy na statek majitelku a skoro i na nás. Marně ji píšeme, ale už nás přibližně půl roku ignoruje pozor na ni!
prouzmi

XXX.XXX.48.154
Dobrý den,
tak já sem taky zažil p. Sladkovskou. Všem velký POZOR. Je to pleps mezi lidma. Tahá z lidí peníze, jen slibuje, ale nic neplní. Špína všech špín. Prodával jsem vůz s poškozeným motorem. P. Sladkovské jsem předal vozidlo ke kontrole v servisu. Auto si odvezla, peníze nezaplatila a vozidlo již téměř rok nemám. Policie nic nevyřeší, ještě Vám povědí, že můžu být rád, že to řeší. Po roce vím, kde se nachází auto - v servise, ale stejně si ho nemohu odvézt, protože jistá p. Sladkovská s nima podepsala smlouvu a tedy oni to nemohou vydat mně.
TAKŽE OPRAVDU VELKÝ POZOR NA NI. Nemám FB, takže pokud můžete, založte o ni i diskuzi na FB.
Hezký den
Tak můžu zde napsat už jen to, že Sladkovská vyhozena nebyla, rozhodla se a oznámila to sama, jelikož nebyla placená To co navypravela Maxova, Kabelkova a ta od toho bílého koně, je spina na ni. Naučila Vás dost, i moji dceru. Teď zažité špínu když odešla. Jak ubohé. Zde se opět potvrzuje pravidlo že Kabelkova působí věrohodně, ale špínu nahaze na koho se dá. Jen vzpomenete jak to bylo se všema lidma co odešli. Nejdříve kamarádi a když si dupli, vše bylo jinak. Nejdříve z nich dělala správce a najednou jsou to nepřátele. Ono se říká hledej chybu na obouh stranách. Zbytečná diskuze, evidentně nemáte jiné starosti a povinnosti. Závidím Vám. Pokud se nepletu dokud trénovala tak jste byly všichni přátelé. A na majitelku jste všichni házeli špínu, najednou je Vám všem dobrá, tohle nechápu. Pro majitele stáje jste dobrý jen proto že nositelem peníze, jinak jste ji ukradení. Vzpomínám si kdy Kabelkova vynesla krásnou větu:lidí vyždímat a odkopnout.

Bůh ví zda tu nepíše přímo paní Sladkovská když se jí zastává jeden člověk.
Ahoj. Tak já se také přidávám k této diskuzi. Když už se tu tak špiní a obviňuje. Pridam i svou zkušenost s paní Sladkovskou. Poznaly jsme ji v Předbori kde nám byla představena paní Kabelkovou. Jako trenér. Vzhledem k tomu že moje žena je pokročilý jezdec a má známe v drezurnim světě, jsme se na ni informovali. Jako jezdec, kvalitní a jako trenér také. Žena si ji zkusila, a opravdu hodiny kvalitní, zapůjčila i vlastního koně a předvedla nám jak se ti dělá pokud žena něčemu nerozuměla. Takovýto přístup se mi líbí. Jestli se nepletu, vydržela tam na zdejší poměry dlouho. Byl jsem mnohokrát u toho jak o ní majitelka mluvila. Že ji má ráda, že umí, a hlavně že se o tom nebaví. Mě osobně řekla že peníze si inkasuje výhradně ona, ale o tom že dělá z lidí idioty už nerekla nic, Sladkovskou neplatila, táhla to z nemocenské a to co vy zde píšete, by jste si měly vyřídit s p Kabelkovou. Jelikož s ní jste si sjednavaly lekce.A za sebe mohu říci, že já osobně jsem ji dal hned potom co jsem se dozvěděl ze trénuje, sedlá, a vodí koně z výběhu a kropí halu do ruky 2tisice alespon za tréninky. A dál jsem jí to že slušnosti a dobrovolně. Je zajímavé že halu kropila Sladkovská denně i v podstatě pro klienty kteří se jí smáli že dělá ze sebe hadr a nechá ze sebou vorat.Pani Maxova která se do areálu přistěhovala nejdříve se sama ztrapnila tím že přišla a to právě před námi za Sladkovskou s tím jestli by nenaučila jejího koně nějaké prvky. Potom oznámila že ji vyhodila, další verze že ji vyhodila Kabelkova, ale já vím a dokonce z úst paní Maxové že Sladkovská za ní ráno došla s tím že chtěla mluvit s Kabelkovou, která tam ale nebyla a oznámila tedy Maxové že končí. Ta ji řekla že není za nutno to oznamovat Kabelkove, že se o to postará. Takhle to bylo!Jak zde píše pan Hanák a p.Lucie, v tom areálu není nic dobrého. Ani vedení ani stáje. A to jak vy zde uvádíte ohledně okrádání na permanentkach, je směšné, je to povinnost majitele aby to s Vámi resil, a pokud je nedorozumění je za to zodpovědný majitel, na toho by jste měly podat oznámení! Co myslíte že Vám poví policie na to co zde uvádíte...
Každemu myslícímu člověku dojde že logické je pokud Vám majitel areálu představí svého zaměstnanve jako trenéra, tak je to na jeho zodpovědnost. To samé když by Vám spadlo dítě, je za to zodpovědný opět majitel. Nehledě na to že Kabelkova se Sladkovskou neměli jediný papír na pracovní poměr. Pod toto co zde pisi se vam podepíše i právník. Bohužel je smutné jak jsme ovlivnitelný národ, a jak zde pan Hanák uvádí, dokud trénovala bylo vše ok. A věřím tomu že dokud by trénovala dodnes bylo vše ok. Ale ono každý ze sebou nenechá zametat dlouho. Co jsem se dozvěděl o Sladkovske, tak naštěstí nejen ty špatné stránky ale i ty dobré. Až jsem byl překvapen. Vzhledem k tomu že jsem podnikatel, přijdu do styku s jinými lidmi, a vždy ale vyslechnutí jak jednu tak i druhou stranu. Pamatuji na paní 3spravce zpetne, byli úžasní a bez chyby jak říkala paní Kabelkova, a dnes to jsou špíny a idioti co ničemu nerozumí a tak dle Kabelčiných slov je vyhodila, a následně se zjistilo že to bylo jinak. Těch stajnych co se protocilo... Klientů, koní...Takže já dávám kladnou recenzi. Není to mým problémem ale poradil bych aby jste své peníze vymáhali po majiteli stáji. Musím zde souhlasit s větou(nikdo nevíme jakou měli mezi sebou úmluvu)! Bohužel známe pouze verzi Kabelkove a lidí kterým toto napovídala. My si můžeme jen myslet jak to doopravdy bylo. Myslím že každý rozumný člověk dá tomuto zapravdu. Poškozené plně chápu, ale vůbec mě nezarazi že se Kabelkova od toho se Sladkovskou distancovala. Trošku zvláštní...Ono bůh ví jak to bylo i s Maxovou, atd...Kamarádky největší a najednou zase nepřátelé...
Dobrý den. No já slečnu Martinů znám docela dlouho a docela dobře. Prodala jsem jí totiž koně, pravdou je že ode mne odcházel v žalostném stavu ale ne mou vinnou. Koně si vzala ode mne na splátky a s menšími zbržděními mi splátky zasílala. Prioritou pro mne bylo, že kůň se u ní jak po výživové tak zdravotní ale ji jezdecké stránce výrazně zlepšil. O tom, že Martina měla někoho podvést jsem se dozvěděla až v průběhu, do konfliktu jsem se s ní také dostala ale nakonec jsme vše vyřešily dobře a ke spokojenosti obou dvou. Sleduji tuto diskuzi již delší dobu a přemýšlela jsem zda se přidat nebo ne, ale protože tu čtu 90 procent nekladů, nedalo mi to. Má kamarádka s ní trénovala dva roky a vše bez jakéhokoliv problému a hřebce ji i slušně najezdila. Tu stáj Předboř znám jen z recenzí na fb a nejsou zrovna přitažlivé. Já byla s Martinou S.ve stáji rok a něco, ačkoliv se o ní klienti bavili za zády, ona nepomlouvala a kašlala na řeči. Odjezdila a obstarala si své a odjela. Nestalo se že by se cokoliv ztratilo, nebo že by obrala na penězích při ježdění a trénování. Mimo jiné bych uvedla na pravou míru článek na stránkách equischanel kde příběh psala paní pod přezdívkou (JUSTY JIP), pod vlastním jménem Kateřina Fabiánová (podvodnice jak vyšitá-naletěla jsem jí také) takže bych až tolik těm článkům nevěřila.To je vše co jsem chtěla k tomuto uvést.

Nefunguje to tak, že když máte se Sladkovskou pozitivní zkušenost, vymaže to tu moji negativní na neutrál :)
Máte ale pravdu, že svět není černobílý a existují i lidé, kteří se k někomu zachovají dobře, k někomu hůř. Pokud je ale ten horší přístup definován v trestním zákoníku, máme právo se bránit.
To s Vámi také paní Lucie souhlasím. Já osobně jsem byl u rozhovoru po odchodu Sladkovske Martiny(přítomna byla P.Kabelkova a Maxova plus nějaká dama-ktera měla IQ jako 8lete dite-pani odhadují na 40let, jménem také Martina) a paní Kabelkova prohlásila že se tím nebude zaobírat, že paní Sladkovská se jí na školu vykašlala a tím ji způsobila škodu(ve smyslu:žádné tréninky -zadne peníze pro ni(Kabelkovou). Potrefená husa vždy kolem sebe kope. A za druhé jsem si jist že peníze si Sladkovská nenechávala ani nemohla, a to proto že si touhle práci vydělávala na své kone. Ještě si pamatuji že uklízela zázemí. Kabelkova si nenechá si peníze hlídá a pokud jste Sladkovske nějaké peníze daly do ruky, věřte tomu že jí to Kabelkova ihned sebrala. Píšu zde případy a zkušenosti u kterých jsem byl přítomen.
Já do kauzy nevidím dotyčné neznám, ale jedno vím jistě.
Pokud nějaký článek napsala Kateřina Fabiánová, tak od ní to teda fakt "sedí". Jí nelze věřit ani nos mezi očima. Toto je teprve podvodnice jako vyšitá! Osobní zkušenost, žádné paní povídala.
https://www.facebook.com/PozorNaPodvodyUKoni/?fref=ts.
lola02

XXX.XXX.132.152
O auto okradla aj mna. Do dnesneho dna nemam peniaze a ani auto. Podvody robi aj na Slivensku. Prosim ozvite sa mi a spolocne to zavazi viac a skor sa podari podvodnicku a zlodejku Martinu Sladkovsku dostat za mreze. Uz nakradla toho naozaj vela.
lola02

XXX.XXX.132.152
A mam podozrenie, ze Hanak P. je sama Sladkovska Martina.
barbinka

XXX.XXX.44.169
Vážení přátelé,
všichni poškození se mohou obrátit na Okresní soud Praha - východ, jelikož Martina Sladkovská je ve vazbě a tento soud projednává trestní řízení proti její osobě.
Prouzmi

XXX.XXX.17.253
Tak doufám, že tam shnije plesp. Za totálně vybrakované auto bych ji nejradši nechal naúčtovat 500000 Kč odškodné.