Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Registana33

11.7.2016 20:14
Registana33

XXX.XXX.16.86

Ahoj,
Asi tu uz je hodne temat s timto nazvem, ale reseni sveho problemu jsem nenasla. Jde o to, ze si chci poridit minichapsy. Ale mam ten problem, ze mam siroka lytka. Obvod 45-46cm. Co jsem se divala po internetovych obchodech, tak maji vetsinou velikost xxl kolem 43cm.
Mate nekdo zkusenosti, kde sehnat, kam zajet vyzkouset minichapsy, ktere bych dopla? Dekuji.

ŽKna

12.7.2016 09:29
ŽKna

XXX.XXX.248.247

Ahoj, mám ten samý problém, proto pořád jezdím ve starých minichapsech na suchý zip. Jinak Kentaur by měl dělat kombinované velikosti a nebo si nechat ušít na míru.
Já kupodivu dopnula tyhle z Decathlonu. Asi moc dlouho nevydrží, ale na zkoušku jsem si je teď na léto pořídila. http://www.decathlon.cz/p/8011218_cerne-minichapsy-se-sitovinou.html.

12.7.2016 09:46
kapička

XXX.XXX.130.227

Já myslím, že ty s obvodem 43 by si mohla dopnout. Já si vždycky kupovala o něco menší, protože do roka povolily. Zkus zajít do nějakých větších jezdeckých potřeb a zkoušet.

12.7.2016 10:10
keira

XXX.XXX.106.7

Nebo koupit z inzerce ojeté, už vytažené XXL. Mám dvoje chapsy (KT Irské) - jedny se mnou dlouhé roky rostly a vytahly se z velikosti S tak, že jsou aktuálně větší jak nově koupené M.

Registana33

12.7.2016 18:12
Registana33

XXX.XXX.16.86

Uz jsem myslela, ze vsichni tady maji nohy jak lanky. Jak ja vzdycky zavidim, jak nekdo ma vysoke jezdecke boty. Diky moc za rady :)
Je to pro me nocni mura, i kdyz si nekde v obchode zkousim vysoke kozacky, tak se na me divaji jak na exota se sloni nohama, ktery nemuze ani dopnout botu. Tak prave zjistuji, kde vubec maji tyto velikost, kam ma cenu jit. A mozna bych i pri nejhorsim zkusila stesti s tim, ze by se nejake casem roztahly a dopla bych je.
Na materialu nezalzi, ktere by se roztahly lepe a ktere spis ne?

12.7.2016 18:35
keira

XXX.XXX.132.244

Spíš bych čekala roztažení u jemné pravé kůže a široké gumy. Nemá smysl kupovat nějaké, které nedopneš, protože se jaksi nebudou mít jak roztahnout, když je nebudeš moci nosit.

Takže jak jsem psala, koupit už nějaké jeté... no a nebo se na to vykašlat a jít do pantalonů.

Případně poslední myšlenka, tou tě asi nepotěším, ale nemyslím to špatně...
Mám lýtka vzhledem k postavě spíše štíhlá, ale sama jsem cítila, když jsem si jeden rok koupila kozačky, seděly mi dobře, tak když jsem na přístí zimu trochu nabrala, tak mi byly znatelně těsnější. Tak pro mysli, jestli by ti nepomohlo (třeba i v jiných ohledech) trochu zhubnout.

P.S. občas v inzerci vídám, že někdo píše, že prodává chapsy šité sedlářem na míru. Tak to by asi taky šlo.

Dotaz

12.7.2016 19:42
Dotaz

XXX.XXX.110.146

Napadá mne možná blbost, ale v nejhorším by se guma, co je po celé délce, možná dala nahradit jinou.

Registana33

13.7.2016 12:02
Registana33

XXX.XXX.21.67

Jasne, vzdycky je co shodolit, ale lytka mam po tatovi, velky sval, a neni jednoduche zrovna na tomto miste shodit, kdyz pri kazdem sportu se lytko namaha. Nebojte se, ze me to nenapadlo, ale proste jsem chtela vedet, jak to delaji ostatni.

14.7.2016 08:28
Bigmac

XXX.XXX.241.71

Je možné si je nechat ušít na míru u sedláře. Já mám sice lýtka "standardní", ale i tak jsem si jednou nechala ušít chapsy u sedláře p. Libicha z Roztoklat.

Registana33

14.7.2016 14:36
Registana33

XXX.XXX.21.67

Bigmac napsal(a):
Je možné si je nechat ušít na míru u sedláře. Já mám sice lýtka "standardní", ale i tak jsem si jednou nechala ušít chapsy u sedláře p. Libicha z Roztoklat.

Vyzkousim co pujde a jinak bych to musela resit takhle. Diky :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík