ll

XXX.XXX.161.187
Prosím poraďte nějaký dort pro koníka. Nechci mu ale něčím ublížit a zároveñ nechci aby to bylo neco co má každý den. Děkuji.
Http://www.animalcake.cz/animal-cake/dort-pro-kone/
Ale když mu dáš kyblíček mrkve s jablíčky a nějakou mňamkou ocení to asi víc.
ll

XXX.XXX.161.187
A nejakej recept ktery muzu udelat doma? Nejaky jsem nasla ale je tam mouka a bojim se abych ji nezalepila střeva.
kallisto
napsal(a):
Http://www.animalcake.cz/animal-cake/dort-pro-kone/
Ale když mu dáš kyblíček mrkve s jablíčky a nějakou mňamkou ocení to asi víc.
Jj, přesně proto jsem do výroby dortu nikdy nešla- protože radost koně prostě nebude úměrná té piplačce a jablka a mrkev v kýbli udělají stejnou službu a práce nula nula nic
U nás možná i kus melounu...
Ale zas dort vypadá líp na fotkách do koňova albíčka - to nemyslím ironicky, když to někomu udělá radost, tak proč ne.
ll

XXX.XXX.161.187
A vadí tam v receptu ta mouka?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Urob si kľudne doma vlastnú ovsenú múku-rozmixuj ovsenné vločky, alebo si ju kúp, je vśak dosť drahá. Ale opatrne s množstvom.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Podle mě to ani nemusí být přímo z mouky. Dají se koupit ovesné vločky - jemné - které po namočení v horké vodě rychle změknou a vytvoří kaši. Tedy když se tam dá vody míň, vznikne tvarovatelné těsto, ze kterého půjde jistě něco uplácat. Tvar bych pak dala do trouby a na nízkou teplotu "vysušila". Ozdobit se dá dle návodu nebo vlastní fantasie. A bude to záležitost pár minut i pár korun (tak do 50 Kč i s ozdobením ovocem a zeleninou).