Hledame

XXX.XXX.168.5
Ahoj všem koňákům z okresu České Budějovice,
kde máte ustájené své mazlíčky, když je nemáte doma? Vyzkoušela jsem už dvě ustájení, ani v jednom nejsem spokojená. Všude sladce zpívali, když mě lapali, ale skutek utek.
V prvním si paní vzala 500, - přirážku snad i za to, že se na ní moje kobyla podívala, takže mě ustájení stálo jak kdyby jsem měla kobylu v nejlepším hřebčinci a přitom byla hladová a žíznivá a ještě občas mlácená.
Druhé ustájení se zdálo naprosto super, jenže se podivně začali ztrácet mé věci a teď se bojím, že se mi ztratí i kůň. Nehledě za to, že má paní zaplaceno za dokrmování, které nedělá.
Takže se ptám, je někde nějaké ustájení, kde to lidi nemají jen pro prachy, ale o zvířata se starají a dokážou dvakrát denně koně dokrmit (předem namíchaným mussli), když za to budou mít zaplaceno?
Díky všem moc!
Uživatel s deaktivovaným účtem

V jaké lokalitě? přímo okolo ČB nebo může být i JH? já mám tady http://jhrobin.cz/ustajeni/
za mě spokojenost...

A jinak co Vanišov za Haklákem? tím směrem na Dehtář je ohrad s koněma dost...
Hledame

XXX.XXX.168.5
napsal(a):
A jinak co Vanišov za Haklákem? tím směrem na Dehtář je ohrad s koněma dost...
To Vaše vypadá krásně, ale daleko. Zkusím se tam někde poptat. Nejde mi o sportovní zázemí, ve výsledku nepotřebuji ani jízdárnu, jen chci, aby byla kobyla nažraná a měla vodu. Hlavně seno, které ona potřebuje...
Hledame

XXX.XXX.168.5
vikyy
napsal(a):
Nejlepší ustajeni, kde se na koních nechtejí vydělávat, kde mají nadstandardní péči, najdete ve Bzí, Jezdecké potřeby Storm
Ano, ano, vím. Paní je moc ochotná i ohledně prodeje věcí... ale to mám hodně daleko, přes celé Budějovice a ještě cca 30 km
Opravdu nevím, kam s ní. Je den ode dne horší, pokousaná, nenažraná...
Hledame

XXX.XXX.168.5
vikyy
napsal(a):
Zkoušela jste Doudleby (za kostelem)? Nejlepší ustájení je údajně v Čertyni. Jinak tedy mé zkušenosti z dob v Budějovicích jsou katastrofální.
Ano, ano, zkoušela. Paní má na totálně vyžraných pastvinách cca 15 koní a seno žádné... To mi ani nic neříká... Každopádně děkuji za snahu :o).
Hledame

XXX.XXX.168.5
vikyy
napsal(a):
A Jamné? S příkrmováním bude zřejmě problém, s pastvou a senem ale ne.
Psali, že nemají problém "asi" ani s dokrmováním. Ale to "asi" mě děsí. I teď mi bylo řečeno, že koně mají seno nostop a dokrmováni jsou dvakrát denně a není pravda ani jedno. A nemám kam s kobylkou utéct...
evily

XXX.XXX.194.75
Hledame
napsal(a):
Psali, že nemají problém "asi" ani s dokrmováním. Ale to "asi" mě děsí. I teď mi bylo řečeno, že koně mají seno nostop a dokrmováni jsou dvakrát denně a není pravda ani jedno. A nemám kam s kobylkou utéct...
Psali? Můžu se zeptat kdo vám to psal?
V Jamném bych řekla, že se koníci mají fakt dobře. Seno budou dostávat, až nebude dostatek trávy. S dokrmováním podle mě záleží, jak se domluvíte.
Karolína R.

XXX.XXX.168.32
Zkuste ustájení v Heřmani stáj Magic dream, tam je to skvělý, my jsme tam maximálně spokojeni
Karolína R.

XXX.XXX.168.32
Ustájení v Doudlebech za kostelem je dost špatné..
Hledame

XXX.XXX.168.5
Karolína R.
napsal(a):
Zkuste ustájení v Heřmani stáj Magic dream, tam je to skvělý, my jsme tam maximálně spokojeni
To nemůžete myslet vážně. Koně v hrozném výživovém stavu, krmení jak se zachce, akorát slibotechna a nic z toho.Ve stáji smrad, že nevím, čím to tam krmí a výmluvy, že jeden kůň je starý a proto hubený a druhý vlastně taky, třetí taky a čtvrtý taky, to je strašný. To mě stačilo z vyprávění. Tak to si to tam užijte. :-D A to, že to tam na oko vypadá docela dobře, tak se na to ale nemůžete zadívat, protože to pak vidíte věci. V Doudlebech také děs, ale tohle je uplně mimo. Ustájení jsem již našla, děkuji.