Uživatel s deaktivovaným účtem

Hezký den,
elektrický ohradník mi bliká zeleným světýlkem, ale bohužel nekope. Zkusila jsem odpojit půl ohrady, zda nedochází někde ke skratu, ale pořád nevydává ten lupací zvuk a nepouští rány. Momentálně mu před 2 měsíci vypršela záruční doba :-/
Uzemění a vše je ok, jedná se o ohradník kombinovaný a používaný na baterku :-/
Stalo se někomu něco podobného?
V čem byla chyba? :-/.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jste si jisti, ze je uzemneni ok? To, ze nejaky cas funguje, se muze zmnenit..pokud mate reseno napr.kovovymi tycemi v zemi, tak ty casem zkoroduji a temer prestanou byt vodivymi... Kvalitu zemeni vyzkousite jednoduse tam, ze svyma rukama propojite tyce a pokud je dobre uzemeno, nemela byste nic citit
Jaký máte ohradník? Dráty, lanka nebo pásky? Z čeho usuzujete, že nekope? Zkoušela jste to? My máme ohradník z pásek a žádný "lupavý zvuk" jsem tedy neslyšela a přitom funguje... (lupání jsem slyšela jednou, když jsme projížděli na kole přes pastvinu a potřebovali projít bránou a položili drát na zem a byla tam malá louže
Někdy loni jsem si taky myslela, že to určitě nefunguje, ticho, na dotek rukou vůbec nic... Prý "Fakt to chceš zkoušet? Tak se zuj..." Já blbá poslechla a vyzula jednu tenisku No ty kráááso! Už nikdy víc
Kondorus

XXX.XXX.2.216
Máme Rektora taky nevydava zvuk ale funguje.