Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.9.2016 08:23
olse123

XXX.XXX.4.12

Dobrý den, můj dotaz zní..
Jaká je nejširší komora syntetického sedla STAR?
Dlouhou dobu vybírám na svou kobylu, toto ji konečně sedlo, ale paní mi není schopna odpovědět a pod pojmem "nejširší komora" toho na inzerátrch moc nenajdu :D O sedla Star jsem se nikdy nezajímala a teď když to potřebuji nemohu najít vůbec nic k tomu. Díky.

11.9.2016 12:31
lenacia

XXX.XXX.205.245

olse123 napsal(a):
Dobrý den, můj dotaz zní..
Jaká je nejširší komora syntetického sedla STAR?
Dlouhou dobu vybírám na svou kobylu, toto ji konečně sedlo, ale paní mi není schopna odpovědět a pod pojmem "nejširší komora" toho na inzerátrch moc nenajdu :D O sedla Star jsem se nikdy nezajímala a teď když to potřebuji nemohu najít vůbec nic k tomu. Díky.

Sedlo Star je syntetika, která výměnnou komoru nemá. Tu mají jedině Daslo a wembley sedla.
Tam je u wembley nejširší komora oranžová značená jako široká, a u Dasla žlutá komora s úhlem ropětí 34 stupňů.
A pokud vám nesedí tak vím, že plno lidí tuto komoru zcela vyjme ven a jezdí bez ní.

11.9.2016 18:25
polárka.15

XXX.XXX.208.141

lenacia napsal(a):
Sedlo Star je syntetika, která výměnnou komoru nemá. Tu mají jedině Daslo a wembley sedla.
Tam je u wembley nejširší komora oranžová značená jako široká, a u Dasla žlutá komora s úhlem ropětí 34 stupňů.
A pokud vám nesedí tak vím, že plno lidí tuto komoru zcela vyjme ven a jezdí bez ní.

A co takhle třeba ještě Witecy?

11.9.2016 19:36
lenacia

XXX.XXX.205.245

polárka.15 napsal(a):
A co takhle třeba ještě Witecy?

No vidíte, na ty sem zapoměla

Přidejte reakci

Přidat smajlík