mttm

XXX.XXX.161.187
Hledám nějaké obchody s krmivy a vybavením pro koně s "nízkými" cenami. Nejlépe ověřené a na Moravě. Máte někdo zkušenosti?
Equitum Frýdek-Místek, mají i eshop
Jezdecké potřeby z Rájce-Jestřebí, www.mamekone.cz
mttm

XXX.XXX.161.187
Dekuju. Equitum vypada dobre nakoupim urcite tam.
mttm

XXX.XXX.161.187
Krmné směsi hlavne len a pivovarské kvasnice, ale i nejaké vybavení.
mttm

XXX.XXX.39.57
To chapu ale hledam nejakej kde budou mit i ty kvasnice aji ty potreby aby jsem platila jen jedno postovne.
mttm

XXX.XXX.161.187
Aha tak dekuju. Hledám různé zkušenosti na různé obchody.
Když tak sleduji různé e-shopy, myslím si, že nakupovat krmivo tak, aby musel člověk platit poštovné se hrubě nevyplatí. Ty ceny za 1 pytel jsou dost vysoké.
Většina prodejců má poštovné od nějaké částky zdarma, ale krmiva se to netýká. S těmi pytli se prostě složitě manipuluje.
Pokud chcete kupovat krmivo přes e- shop, vyplatí se najít takový, který má závoz zdarma.
Nebo pokud chcete krmit určitou značku dlouhodobě, vyplatí se kontaktovat výrobce nebo distributora a domluvit si individuálně podmínky.
Já krmím jednu značku x let a objednávám vždy 8 pytlů, které mi dovezou domů zdarma. Takto jsem to dohodla přímo s výrobcem.
Objednat jednou za čas vybavení pro koně a zaplatit poštovné by pro mě nebyl problém, ale platit poštovné pravidelně za krmivo by se mi moc nelíbilo.
mttm

XXX.XXX.10.195
Z olomouckého kraje.
polárka.15
napsal(a):
Málokdo počítá "poštovné" dohromady krmivo a vybavení... jen v případě hodnoty objednávky (ale ne každý do toho krmení započítává).
Na Moravě je Bukefalos, ale nevím, zda krmení zasílají.
Polarko Bukefalos rozhodně nepatří mezi obchody nízké cenové kategorie, takže je pro zadavatelku finančně dost mimo mísu. Výběr a kvalitu mají, vstřícnost taky, ale ty ceny jsou v porovnání s Equitum astronomické
Osobně nemusím moc počítat, ale když jsem ještě musela, tak jsem brala věci jen od Equitum. Ta majitelka tu nízkou cenovou politiku opravdu řeší.
Jinak skrz krmiva je dobré ještě Animo od Prahy nebo Krmiva Přerov. Ti z Přerova se snaží docela dobře vyjít vstříc a některé granule mají opravdu za dobré ceny a mají i pravidelné závozy, což si myslím u Olomouckého kraje bude řešitelné i pro vás.
Z Olomouckého kraje mám odzkoušený ještě i eshop www.krmivakone.cz. Mají jak granule různýc výrobců, tak i jednotlivé komponenty typu len, slunečnice apod.
Pak vím ještě o Kamiru (www.kamir.cz), tam taky mají zajímavé ceny pro vybavení, taky od nich čas od času beru věci.
alfi pav
napsal(a):
Polarko Bukefalos rozhodně nepatří mezi obchody nízké cenové kategorie, takže je pro zadavatelku finančně dost mimo mísu. Výběr a kvalitu mají, vstřícnost taky, ale ty ceny jsou v porovnání s Equitum astronomické
Osobně nemusím moc počítat, ale když jsem ještě musela, tak jsem brala věci jen od Equitum. Ta majitelka tu nízkou cenovou politiku opravdu řeší.
Jinak skrz krmiva je dobré ještě Animo od Prahy nebo Krmiva Přerov. Ti z Přerova se snaží docela dobře vyjít vstříc a některé granule mají opravdu za dobré ceny a mají i pravidelné závozy, což si myslím u Olomouckého kraje bude řešitelné i pro vás.
Z Olomouckého kraje mám odzkoušený ještě i eshop www.krmivakone.cz. Mají jak granule různýc výrobců, tak i jednotlivé komponenty typu len, slunečnice apod.
Pak vím ještě o Kamiru (www.kamir.cz), tam taky mají zajímavé ceny pro vybavení, taky od nich čas od času beru věci.
Mysleno na krmiva, a tam jsou ceny zcela normalni
Http://www.zooprodukt.com/
Ceny lidové, obsluha dobrá.
mttm

XXX.XXX.161.187
Dekuju :).