Kus kus

XXX.XXX.26.71
Zdravím zajímalo by me kdo tu měl jaký úraz po padu z koně. Díky.
Já jsem spadl na závodech ( Parkour)
Pohodka posledních par překážek však bez chybičky ne unasim se rytmu koníka ( Frisky kůň 9 let VKH 170).
A najednou mrsk
Jen si pamatuji jak jsem letěl
Pak jsem se probudil v nemocnici
A následky : tříštivá zlomenina lokte, na 45% jsem ztratil zrak na právem oku (spadl jsem okem na hranu kvaltu) pretrahne vazy na pravé noze ( koník me táhl s nohou ve trminku)
Otřes mozku a vnitřní krvácení
Rip
A co vy ? Napište.
Kus kus
napsal(a):
Zdravím zajímalo by me kdo tu měl jaký úraz po padu z koně. Díky.
Já jsem spadl na závodech ( Parkour)
Pohodka posledních par překážek však bez chybičky ne unasim se rytmu koníka ( Frisky kůň 9 let VKH 170).
A najednou mrsk
Jen si pamatuji jak jsem letěl
Pak jsem se probudil v nemocnici
A následky : tříštivá zlomenina lokte, na 45% jsem ztratil zrak na právem oku (spadl jsem okem na hranu kvaltu) pretrahne vazy na pravé noze ( koník me táhl s nohou ve trminku)
Otřes mozku a vnitřní krvácení
Rip
A co vy ? Napište.
Vyjížďka, propadly jsme se do mokřiny, kobyla se splašila.
Prasklý kloubní obal v kyčli, pohmožděniny a dodnes mám na levém boku bouli.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Není tohle téma nuda? (jsem myslela, že na tyhle rádobyemotivní žblepty je nejlepší Fb..)
Z koní většinou nejsou moc banální úrazy a přispěvatelé, kteří jezdí x let, by jistě mohli všichni přidat něco peprného...
A litovat se tu navzájem...o to asi většina nestojí, co myslíte?
Ale třeba se ještě přidá víc sběratelů senzací...
napsal(a):
Není tohle téma nuda? (jsem myslela, že na tyhle rádobyemotivní žblepty je nejlepší Fb..)
Z koní většinou nejsou moc banální úrazy a přispěvatelé, kteří jezdí x let, by jistě mohli všichni přidat něco peprného...
A litovat se tu navzájem...o to asi většina nestojí, co myslíte?
Ale třeba se ještě přidá víc sběratelů senzací...
Navic ani tem radkum neverim

polárka.15
napsal(a):
Navic ani tem radkum neverim
Věřit se tomu dá, je tu spousta lidí s velmi těžkými úrazy od koní. Jen jaksi nemají potřebu se tím "chlubit" a vydávat to za senzaci.
Baby buďte trocha empatické možno Kus kus leží v nemocnici a nudí sa a potrebuje trocha podpory
Ja som nikdy (klop-klop) vážnejšie zranenie nemala ale pred nedávnom kamarátka na vychádzke spadla po tom čo kôň v kluse zakopol tak nešťastne, že ju pri vstávaní kôň kopol do hlavy tesne pod štít na prilbe na čele. Okrem otrasu mozgu mala prerazenú lebku a museli ju hneď operovať lebo hrozilo krvácanie do mozgu Pritom ten pád ani nevyzeral nebezpečne..
Skoré uzdravenie Kus kus
napsal(a):
Věřit se tomu dá, je tu spousta lidí s velmi těžkými úrazy od koní. Jen jaksi nemají potřebu se tím "chlubit" a vydávat to za senzaci.
Parkour, třmínek, Frísák VKH 170 (nemá tam být spíš KVH max okolo 165? ),... a to Rip mě na konci úplně rozsekalo
Ale moc děkuji zadavateli, aspoň jsem se včera večer skvěle zasmála
polárka.15
napsal(a):
Parkour, třmínek, Frísák VKH 170 (nemá tam být spíš KVH max okolo 165? ),... a to Rip mě na konci úplně rozsekalo
Ale moc děkuji zadavateli, aspoň jsem se včera večer skvěle zasmála
Veď čo iného by aj čakal keď jazdí s frízakom parkúr a ešte k tomu s takým prerasteným
Kus kus

XXX.XXX.26.78
Hej hej guys uklidnime se jo ?
Jen jsem se chtěl ujistit že na tom nejsem nejhůře navíc tady je celkem nudaa
A ne fakticky nepotrebuju lítost
A nemyslel jsem to nějak zle

Tak jo, kus kus, ať tedy taky přidám to, co chceš slyšet (ikdyž jseš na tom zdaleka hůř, než já jsem zatím kdy byla - naštěstí):
- ulomený a dislokovaný ramenní kloub - nikdy se nespravilo úplně a vypadává :)
- tříštivá zlomenina a výron dvou prstů pr.ruky - křivé a ne plně hybné doživotně
- převrácený kůň z kopce na mě, zůstal ležet - bezvědomí, nějaká hospitalizace, otřes mozku, pochroumaná krčka, zlomená noha
- vyhazování na ledu nebyl dobrý nápad - kůň na boku, noha pod ním... zlomená
a pak už jen hromada banálních zlomenin, naraženin a jeden rozšlápnutý nárt - sádra tak cca 4x do roka. Naši provozáci byli fakt miláčci

Polárka: PS: Já radši špecle
ne

XXX.XXX.23.84
Tuhle urazosběrnou diskuzi by si měly přečíst všechny ty krasomily, co mermomocí potřebujou koníška... :D.

ne
napsal(a):
Tuhle urazosběrnou diskuzi by si měly přečíst všechny ty krasomily, co mermomocí potřebujou koníška... :D.
Zatím tu moc zajímavostí neproběhlo. Oproti tomu, co jsem už kolem sebe zažila live... asi ta výzva od zadavatele nebyla dostatečně lákavá...
Tribolonotus

XXX.XXX.234.129
lenacia
napsal(a):
Vyjížďka, propadly jsme se do mokřiny, kobyla se splašila.
Prasklý kloubní obal v kyčli, pohmožděniny a dodnes mám na levém boku bouli.
A bilo z toho zemetřesení..A magnitude 8.7! 128kg živé váhy.
Kondorus

XXX.XXX.2.216
Tribolonotus
napsal(a):
?
Tribolonotus
napsal(a):
Píše se bylo, pokud někoho netlučete a zemětřesení. A pokud neumíte správně napsat cizí slovo, je lépe psát o síle 8,7
Pokud někoho posuzuji, zametu si nejprve před vlastním prahem.
Holčina zhubnout může, ale vy už budete navěky hulvát, z toho se vyrůst nedá.
gitule vrtule
napsal(a):
Teda chci vědět, kde jsi sehnala ty rajtky, protože větší velikosti jsem nikde neviděla
Http://eshop.vsechnoprokone.cz/cs/165-damske?orderby=price&orderway=asc
mají tam i velikosti 48, ale ty moje už ne... ale čekala sjem na ně asi měsíc, protože je nemají na skladě a obědnávají u výrobce.