Děkuji iFauna, že jsem mohla otevřeně psát

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.10.2016 19:48
Iva Rosická

XXX.XXX.73.181

Kdo máte také špatné zkušenosti s MVDr. Hyksou?
Děkuji MNOHOKRÁT iFauna.cz» Diskuze» Koně », že jsem mohla otevřeně psát o mém nepříjemném příběhu, který se mi skutečně stal a díky němu jsem mohla upozornit čtenáře, co všechno se může stát z tak banální chybičky, že nebyla zapsaná kastrace v průkazu koně... Vše jsem si vytiskla a je toho opravdu požehnaně – 10 cm bichle A4.
Máte pravdu – vše bylo řečeno a plně chápu, že ti, kterých se to týká, že se jim to nelíbilo a že žádali o uzamčení.
Ještě jednou iFauna.cz» Diskuze» Koně mnohokrát děkuji za tak rozsáhlý prostor, který jste mi umožnili... Iva Rosická

administrátor

Dobrý den,
toto vlákno již vše podstatné obsáhlo a na základě žádostí mnoha uživatelů bylo uzamčeno.
Děkuji vám za pochopení.
S pozdravem
admin.

Radimka

17.10.2016 20:31
Radimka

XXX.XXX.48.6

Paní Rosická, mně se to netýkalo, neznám ani jednu ze zúčastněných stran, a přece mi to téma už nepřišlo v pořádku. Jste evidentně osoba poněkud hysterická a labilní, a vzhled tématu už tomu odpovídal.
A tohle nově založené vlákno tomu odpovídá taky.
Myslím že jste čtenáře varovala asi milionkrát a teď už je na každém jak si to přebere.

18.10.2016 00:29
Iva Rosická

XXX.XXX.73.181

Dobrý den...

Píšete :... Paní Rosická, mně se to netýkalo...

Já se vyjadřuji... O tom to právě je... Kdyby se Vás to týkalo, určitě by jste něco takového nenapsala... ONO - Z CIZÍHO KREV NETEČE...

Krom toho, nevidím na tom nic špatného, když slušně poděkuji iFauna.cz» Diskuze» Koně, že mi dovolili až nadstandartně - otevřeně psát a diskutovat o mém skutečnén příběhu - O ŠPATNĚ VYKASTROVANÉM KRYPTORCHIDOVI poníkovi Lupínkovi, o neférovosti a nečestnosti veterináře, který Lupínka kastroval., o intricích, o podjatosti, o manipulaci se slovíčky, o nespravedlnosti, o zákeřnosti, o nepravdě, o bezmoci, o neskutečné křívdě - a to vše díky - "jenom" nezapsané kastraci a "jenom" jediného slovíčka HNĚDÁK.

Víte - říkejte si, že jsem hysterická, že jsem labilní - je to Váš názor a já se na Vás za to nezlobím. Ale věřte, že kdybych byla opravdu hysterická a labilní, řešila bych to úplně jiným způsobem, než o tomto skutečném příběhu "pouze" psát a varovat tím ostatní, aby se jim nestalo něco podovného.

.PÍŠETE :...Myslím že jste čtenáře varovala asi milionkrát a teď už je na každém jak si to přebere...

Ano. V tomto s Vámi naprosto souhlasím.

- Člověk varovaný je již napůl zachráněný.
Italské přísloví

-Dělám dost chyb vlastních, tak proč to mám ještě schytávat za chyby jiných?
Lydie Gigerichová

Přeji Vám krásný večer a od srdce Vám přeji, aby jste se NIKDY do takové situace nedostala.

Ostatní čtenáře prosím, aby již na toto téma zde nereagovali. Nechtěla jsem otevřít další vlákno. Chtěla jsem pouze slušně iFauně poděkovat.

Více info na mob.736408446
ikarosicka@seznam.cz.

Přidejte reakci

Přidat smajlík