Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

L72

5.11.2016 14:35
L72

XXX.XXX.66.84

Do akej farby by ste ladili haflinga? Prv som chcela do tyrkysovej ale pride mi že tyrkysová je už ochranná. Uvažujem nad červenou, fialovou. Hafling je žrebček. Za každý názor ďakujem

5.11.2016 14:39
lenacia

XXX.XXX.205.245

L72 napsal(a):
Do akej farby by ste ladili haflinga? Prv som chcela do tyrkysovej ale pride mi že tyrkysová je už ochranná. Uvažujem nad červenou, fialovou. Hafling je žrebček. Za každý názor ďakujem

Vínová barva je fajn, na haflinga bych se nebála pro neutrální černou se zlatými komponenty.

Klér14

5.11.2016 15:35
Klér14

XXX.XXX.202.213

Já bych zkusila tu červenou nebo tmavší námořnickou modrou. Pokud chceš aby to bylo nějaké "vyzívavé" (Pardon zrovna mi vypadlo to slovo).

Svatava

5.11.2016 15:36
Svatava

XXX.XXX.70.17

Http://szmatoholicy.konskieforum.pl/wyszukiwarka
Nastav si tam barvu koně isabela a vyplivne ti to několik desítek fotek:).

5.11.2016 17:42
liva

XXX.XXX.32.59

Vyber si barvu jaká se ti líbí.
Tomu koní je to jedno.

5.11.2016 18:10
konarka13

XXX.XXX.228.22

Koni je to sice jedno, ale je to pěkné, když kůň hezky vypadá , dnes na hubertu byli hafoši tři a měli hnědou, vypadalo to moc hezky...

5.11.2016 19:02
liva

XXX.XXX.32.59

Však ano, kůň bude hezky vypadat v barvě, která se líbí majiteli...
Moje známá má zážitek z brněnského obchodu.
Přišla a chtěla dečku pod drezůrní sedlo. Prodavač místo toho, aby se jí zeptal na představu o ceně, případně materiàl..., se jí zeptal do jaké barvy koníka ladí...
Byla z toho celkem paf.
Takže, kdo nemá sladěno, nežije...:).

5.11.2016 19:29
koně

XXX.XXX.205.252

Nejdůležitější dnes je, aby hajtra, která sotva stojí, sotva kouká, je samé žebro jako radiátor měla "sladěno" !
Netvrdím, že je to zrovna případ zadavatelky, ale mnohdy je to fakt do nebe volající.
Kůň má na sobě za tisíce naprostých zbytečností kamaší, zvonů, deček, čabrak, kamínkových doplňků a podobných hovadin.Hlavně, že je to v barvě.
Ale, že by majitelka měla investovat spíše do krmení a kováře?Případně do slušného sedla, než olezlé syntetiky.To už vidí málokterá

L72

5.11.2016 19:38
L72

XXX.XXX.66.84

Nemusíte sa báť o koňa je postarané dobre. Pýtala som sa na to do akej farby ladiť s haflingom kedže sa neviem rozhodnúť. Tak prosím mi tu nekomentujte že dnes je najdôležitejšie aby bol kôň zladený... ďakujem !

5.11.2016 19:54
lenacia

XXX.XXX.205.245

Heleďte...
Sedlo měním už po třetí, a momentálně mám doma Kentaur Seneca- slušné tedy asi bude ne?
A na kobylu mám červenou sadu dečky s čabrakou, a teď mám modrou sadu dečky s čabrakou - vše šité na míru od koněšití. Kožené věci se snažím ladit do hnědé... čištění mám z velké části modré, jak co šlo pořídit.
Provazové ohlávky od Aivy mám s hnědým provazem a červený či modrý oplet...
Myslím si, že je pěkné se hezky sladit, já se na to dívám okem fotografa.

5.11.2016 22:04
liva

XXX.XXX.32.59

Tak už víme, že lenacii se líbí červená a modrá.
Holky, koním sluší všechny barvy.
Hlavně, že jim cajky pasují, a že je máme rádi..

#Ehorse

5.11.2016 22:16
#Ehorse

XXX.XXX.101.194

Já bych zvolila ke kobylce červenou a k valachovi modrou ale je to na tobě jaká barva se ti líbí.. nebo můžeš střídat.

5.11.2016 22:59
lenacia

XXX.XXX.205.245

liva napsal(a):
Tak už víme, že lenacii se líbí červená a modrá.
Holky, koním sluší všechny barvy.
Hlavně, že jim cajky pasují, a že je máme rádi..

Mě se líbí i oranžová, žlutá, fialová, tyrkysová... ale ani jedna z nich se nehodí na mou kobylu...
Za to bych na ní viděla ještě hnědou, černou, borovicovou zelenou, vínovou a petrolejovou.

6.11.2016 10:20
Íháček

XXX.XXX.24.22

Je to o vkusu kazdeho jedince. Nekdo rekne ze se mu libi na koni cervena a modra se k nemu nehodi a dalsi clovek to rekne presne naopak. Takze nakonec si kazdy koupi barvu ktera se libi jemu a ne takovou kterou mu sice radi ostatni ale jemu se nelibi. Taky bych neladila sveho kone do barvy ktera se mi nelibi jenom proto ze mi tisic lidi rekne ze mu slusi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.11.2016 19:56

Určitě je to o vkusu daného majitele, ale na druhou stranu jsou kombinace barev "kůň x cajky", které prostě nejsou vhodné.
Např. poník, valášek, níže na fotce...dlouho jsem vymýšlela, jaká barva by mu sedla.

Ápropó - co to je za barvu? Už jsem se tu jednou ptala, ale žádnou kloudnou odpověď vyjma nějakých amerických názvů jsem se nedozvěděla. Je to prokvétající cosi?
"Plesnivá" prý není barva

6.11.2016 21:28
lenacia

XXX.XXX.205.245

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Určitě je to o vkusu daného majitele, ale na druhou stranu jsou kombinace barev "kůň x cajky", které prostě nejsou vhodné.
Např. poník, valášek, níže na fotce...dlouho jsem vymýšlela, jaká barva by mu sedla.

Ápropó - co to je za barvu? Už jsem se tu jednou ptala, ale žádnou kloudnou odpověď vyjma nějakých amerických názvů jsem se nedozvěděla. Je to prokvétající cosi?

No a co máte napsáno v průkazhu? :D
Podle mě je to takovej ten plesnivě provetlej červenej bělouš.

6.11.2016 21:29

"BAY"

6.11.2016 21:44
Íháček

XXX.XXX.24.22

To by me zajimalo ktere kombinace barev konkretne nejsou vhodne. Ja jsem presvedcena ze u jakekoli kombinace se najde nekdo komu se to libit bude. A na otazku co by se hodilo k tomuto ponikovi dostanete odpovedi se vsema moznyma barvama takze opet bude zalezet na tom co se libi vam.
Jinak jsem znala kobylu co mela stejnou barvu a nikdo ji nerekl jinak nez plesnivka. Co mela v prukazu nevim.

Galeli

6.11.2016 21:58
Galeli

XXX.XXX.186.147

"BAY"

Tak to bude prokvetly hnědák.

6.11.2016 22:38
blackmyday

XXX.XXX.73.230

Na haflošovi hezky vypadá tmavě zelená a tmavě modrá, v tomhle kontrastu hezky vynikne zlatavá barva koně

co se týče toho koníka na fotce, tak je to základní barvou bay (hnědák), ale měl by mít napsanou i strakatost, česká terminologie ale pro tohle není dostatečně sjednocená a korektní, anglicky bych tuhle strakatost popsala jako Appaloosa, ta má hodně vzorů (patternů) a nejvíc na to sedí pattern zvaný Varnish

Přidejte reakci

Přidat smajlík