L72

XXX.XXX.66.84
Do akej farby by ste ladili haflinga? Prv som chcela do tyrkysovej ale pride mi že tyrkysová je už ochranná. Uvažujem nad červenou, fialovou. Hafling je žrebček. Za každý názor ďakujem
L72
napsal(a):
Do akej farby by ste ladili haflinga? Prv som chcela do tyrkysovej ale pride mi že tyrkysová je už ochranná. Uvažujem nad červenou, fialovou. Hafling je žrebček. Za každý názor ďakujem
Vínová barva je fajn, na haflinga bych se nebála pro neutrální černou se zlatými komponenty.
Klér14

XXX.XXX.202.213
Já bych zkusila tu červenou nebo tmavší námořnickou modrou. Pokud chceš aby to bylo nějaké "vyzívavé" (Pardon zrovna mi vypadlo to slovo).
Svatava

XXX.XXX.70.17
Http://szmatoholicy.konskieforum.pl/wyszukiwarka
Nastav si tam barvu koně isabela a vyplivne ti to několik desítek fotek:).
Však ano, kůň bude hezky vypadat v barvě, která se líbí majiteli...
Moje známá má zážitek z brněnského obchodu.
Přišla a chtěla dečku pod drezůrní sedlo. Prodavač místo toho, aby se jí zeptal na představu o ceně, případně materiàl..., se jí zeptal do jaké barvy koníka ladí...
Byla z toho celkem paf.
Takže, kdo nemá sladěno, nežije...:).
Nejdůležitější dnes je, aby hajtra, která sotva stojí, sotva kouká, je samé žebro jako radiátor měla "sladěno" !
Netvrdím, že je to zrovna případ zadavatelky, ale mnohdy je to fakt do nebe volající.
Kůň má na sobě za tisíce naprostých zbytečností kamaší, zvonů, deček, čabrak, kamínkových doplňků a podobných hovadin.Hlavně, že je to v barvě.
Ale, že by majitelka měla investovat spíše do krmení a kováře?Případně do slušného sedla, než olezlé syntetiky.To už vidí málokterá
L72

XXX.XXX.66.84
Nemusíte sa báť o koňa je postarané dobre. Pýtala som sa na to do akej farby ladiť s haflingom kedže sa neviem rozhodnúť. Tak prosím mi tu nekomentujte že dnes je najdôležitejšie aby bol kôň zladený... ďakujem !
Heleďte...
Sedlo měním už po třetí, a momentálně mám doma Kentaur Seneca- slušné tedy asi bude ne?
A na kobylu mám červenou sadu dečky s čabrakou, a teď mám modrou sadu dečky s čabrakou - vše šité na míru od koněšití. Kožené věci se snažím ladit do hnědé... čištění mám z velké části modré, jak co šlo pořídit.
Provazové ohlávky od Aivy mám s hnědým provazem a červený či modrý oplet...
Myslím si, že je pěkné se hezky sladit, já se na to dívám okem fotografa.
#Ehorse

XXX.XXX.101.194
Já bych zvolila ke kobylce červenou a k valachovi modrou ale je to na tobě jaká barva se ti líbí.. nebo můžeš střídat.
liva
napsal(a):
Tak už víme, že lenacii se líbí červená a modrá.
Holky, koním sluší všechny barvy.
Hlavně, že jim cajky pasují, a že je máme rádi..
Mě se líbí i oranžová, žlutá, fialová, tyrkysová... ale ani jedna z nich se nehodí na mou kobylu...
Za to bych na ní viděla ještě hnědou, černou, borovicovou zelenou, vínovou a petrolejovou.
Je to o vkusu kazdeho jedince. Nekdo rekne ze se mu libi na koni cervena a modra se k nemu nehodi a dalsi clovek to rekne presne naopak. Takze nakonec si kazdy koupi barvu ktera se libi jemu a ne takovou kterou mu sice radi ostatni ale jemu se nelibi. Taky bych neladila sveho kone do barvy ktera se mi nelibi jenom proto ze mi tisic lidi rekne ze mu slusi.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Určitě je to o vkusu daného majitele, ale na druhou stranu jsou kombinace barev "kůň x cajky", které prostě nejsou vhodné.
Např. poník, valášek, níže na fotce...dlouho jsem vymýšlela, jaká barva by mu sedla.
Ápropó - co to je za barvu? Už jsem se tu jednou ptala, ale žádnou kloudnou odpověď vyjma nějakých amerických názvů jsem se nedozvěděla. Je to prokvétající cosi?
"Plesnivá" prý není barva
napsal(a):
Určitě je to o vkusu daného majitele, ale na druhou stranu jsou kombinace barev "kůň x cajky", které prostě nejsou vhodné.
Např. poník, valášek, níže na fotce...dlouho jsem vymýšlela, jaká barva by mu sedla.
Ápropó - co to je za barvu? Už jsem se tu jednou ptala, ale žádnou kloudnou odpověď vyjma nějakých amerických názvů jsem se nedozvěděla. Je to prokvétající cosi?
No a co máte napsáno v průkazhu? :D
Podle mě je to takovej ten plesnivě provetlej červenej bělouš.

"BAY"
napsal(a):
To by me zajimalo ktere kombinace barev konkretne nejsou vhodne. Ja jsem presvedcena ze u jakekoli kombinace se najde nekdo komu se to libit bude. A na otazku co by se hodilo k tomuto ponikovi dostanete odpovedi se vsema moznyma barvama takze opet bude zalezet na tom co se libi vam.
Jinak jsem znala kobylu co mela stejnou barvu a nikdo ji nerekl jinak nez plesnivka. Co mela v prukazu nevim.
Galeli

XXX.XXX.186.147
napsal(a):
"BAY"
Tak to bude prokvetly hnědák.
Na haflošovi hezky vypadá tmavě zelená a tmavě modrá, v tomhle kontrastu hezky vynikne zlatavá barva koně
co se týče toho koníka na fotce, tak je to základní barvou bay (hnědák), ale měl by mít napsanou i strakatost, česká terminologie ale pro tohle není dostatečně sjednocená a korektní, anglicky bych tuhle strakatost popsala jako Appaloosa, ta má hodně vzorů (patternů) a nejvíc na to sedí pattern zvaný Varnish