Ahoj, blíží se zima a u nás v severočechách již začíná sněžit, tak se chci zeptat můžu s koníkem ve sněhu skákat ? Samozřejmě myslím do takových 30 cm, víc ne. Doma nemám ani jízdárnu a už vůbec ne krytou halu. S koníkem " trénuji " pouze na louce za domem, koník není žádné tiňtítko na párátkách, je statnější postavy a má silnější nohy, přece jen to je chladnokrevník.
Íháček
napsal(a):
30cm neni zadne skakani i kavaleta ma vic. My jsme skakali ve snehu i 120 a uplne v pohode. Jen to pod snehem nesmi byt zledovatele nebo hrbolate.
Není to jen vám ale i druhému člověku, samozřejmě také nepovažuji 30 cm za skákání, bylo myšleno 30 cm vížka SNĚHU, s koníkem skáču již delší čas, ale minulý rok jsme skákali ve sněhu opravdu mini do 50cm, mám na mysli překážky kolem 120 i více, říkám " skáču", ale nejsem si jista zda se tomu dá vůbec říkat je to spíše doplňková zábava :D.
annakoník
napsal(a):
Není to jen vám ale i druhému člověku, samozřejmě také nepovažuji 30 cm za skákání, bylo myšleno 30 cm vížka SNĚHU, s koníkem skáču již delší čas, ale minulý rok jsme skákali ve sněhu opravdu mini do 50cm, mám na mysli překážky kolem 120 i více, říkám " skáču", ale nejsem si jista zda se tomu dá vůbec říkat je to spíše doplňková zábava :D.
Proboha, přestaňte tady plácat takové blbosti
Íháček
napsal(a):
S chladasem skacete 120 a vic? Nejak tomu prestavam rozumet.
Víte čemu nerozumím já, že nejprve mě poučujete o tom co je překážka a co kavaleta a když tedy uvedu příklad máte připomínky ? Mám pocit, že spíše než, že by jste chtěla poradit, tak se pouze chcete účastnit diskuze. a co by chlaďas neskočil 120 cm?, moje kobylka mi na pohody skočí i 130 a nemyslím si, že je to nejvyšší číslo, kterého dosáhneme. A kdo říká, že k tomu abych si zaskákala potřebuji nějaké kavalety, přímo odměřené překážky, kulaté bariéry, atd. dříve jsme si vystačily v lese ve westernových sedlech.
A taky jsi myslím, že není nic špatného na tom, když se zeptám, třeba i na uplnou kravinu, jiných koňáků, prostě mám o svého parťáka starost.
annakoník
napsal(a):
Víte čemu nerozumím já, že nejprve mě poučujete o tom co je překážka a co kavaleta a když tedy uvedu příklad máte připomínky ? Mám pocit, že spíše než, že by jste chtěla poradit, tak se pouze chcete účastnit diskuze. a co by chlaďas neskočil 120 cm?, moje kobylka mi na pohody skočí i 130 a nemyslím si, že je to nejvyšší číslo, kterého dosáhneme. A kdo říká, že k tomu abych si zaskákala potřebuji nějaké kavalety, přímo odměřené překážky, kulaté bariéry, atd. dříve jsme si vystačily v lese ve westernových sedlech.
A taky jsi myslím, že není nic špatného na tom, když se zeptám, třeba i na uplnou kravinu, jiných koňáků, prostě mám o svého parťáka starost.
Jelikož znám Vaše názory, Vaše dotazy, Vaše slova, tak se tomu směju - pardon.
Uživatel s deaktivovaným účtem
No, to děláte dobře, že o svého parťáka máte starost.
Tak zohledněte jeho tělesnou konstituci a přestaňte s chlaďasem skákat 130cm vysoké překážky
PS to Polárka: taky
annakoník
napsal(a):
Fakt placate nesmysly. O tom ze potrebujete kavalety nebo kulate bariery tu nepadlo ani slovo. A zadne pripominky jsem na vas nemela jen jsem se zeptala jestli s chladasem skacete 120, protoze si to neumim predstavit (to ze mu to skodi je druha vec) a hlavne taky pisete ze loni skakal 50. To ste od 50 presli behem jednoho roku na 120 a vys? Jestli spis nemate moc bujnou fantazii.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Jj. Ale to už tady o nás vědí
Nebo ne?